top of page

10 Şubat Haftası Genel Etkiler


Aslan Dolunay'ının etkileri bu hafta da devam edecek. Haritalarda Aslan burcunun olduğun alanda ve tetiklediği noktalara göre netlik kazanacağınız, önemli konuşmalar yapacağınız, "tamam" diyeceğiniz bir hafta.

Hafta başında Venüs Kiron kavuşumu etkili. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri ilişkiler konusunda dikkat çekici. Düşünmeden konuşmak ve hareket etmek kalp kırabilir. Kiron'un vaadinde duygusal şifalanma vardır. Koç'tayken harekete geçerken "acaba mı?" verir. Ne istediğinizden emin olun ve sakin yaklaşın.


15 Şubat'ta Mars Yay burcunun son derecesinde. Sakarlıklara, agresyona dikkat. 16 Şubat 14:32'den sonra Oğlak'a geçiyor. Genel olarak öz disiplinli ve istikrarlı, kararlı olacağımız zamanlar. Amaçlarımız için ciddi anlamda yoğunlaşacağız. Mars, sınır dışında hareket edecek. Majör adımlar atmak istenebilir, risk almak isteyebilirsiniz.


16 Şubat'ta Merkür durağan. 18 Şubat'ta retro. 11 Mart'ta bitecek retrosu. Retro dönemi boyunca, yeni bir şeye imza atmak, yeni girişimler başlatmak uzun vadeli olmayacaktır. Yarım kalan şeyleri tamamlamak mantıklıdır. Teknolojik aletler sıkıntı çıkarabilir. Yeni bir ürün satın almayın. Banka hesaplarına, taşınabilir kayaklara, cüzdanlara dikkat. Unutkanlık artabilir. Merkür Balık'ta retro yapacağı için geçmiş konular kafa kurcalayabilir. Geçmişi özleyebilir, nostalji yapabilirsiniz. Doğum haritamda Merkürüm retro etkilenmeyeceğim diye de bir şey yoktur. Sadece o enerjiye alışıksınızdır.


Pazartesi, detaylarla uğraşmak, bir şeyleri ayıklamak, ayrıştırıcı farkındalık günü. Akşamüstü Ay Merkür karşıtlığı tartışmalar verebilir. Salı, Ay, Satürn Plüton ve Jüpiter ile uyumlu açıda. Zorlukları toparlayıcı etkide. Duyguları kontrol edebilir, güç elde edebilirsiniz. 21:25'ten sonra Ay Mars karesi etkin. Öfke patlamaları, aksilikler olabilir. Dikkat edilmesinde fayda var. Çarşamba, denge, uyum, huzur arama isteği ön planda ama mümkün mü tartışılır. Olaylar büyüyebilir veya büyütülebilir. Aynı etki Perşembe gün genelinde de var. Ancak 18:13 Ay Güneş arasında uyumlu bir açı olacak. Dağılan atmosferi toparlayıcı etkide. Uzlaşma sağlanabilecek girişimler, konuşmalar bu saate denk getirebilir. Cuma görünüşe aldanma günü. Derinlerde fırtınalar kopabilir. Netlik olsun dediğimiz bir gün. Ay, Akrep'te ilerliyor. Venüs'ün Ay Düğümleri ile kareleri, Ay'ın da Uranüs ile karşıtlığı var. Allah sevgilisi olanlara yardım etsin. Gece saatleri 15 Şubat'a geçtiğimizde Ay'ın Merkür ile uyumlu açısı olacak. Geç olsun güç olmasın. Konuşmalar uyum getirebilir. Cumartesi, 07:50 Ay Jüpiter ve 09:23 Ay Neptün uyumlu etkileşimleri, şanslı zamanlar. Affedicilik, bağışlayıcılık, merhamet, yardımlaşma temasını öne çıkarır. Pazar gece Ay Güneş arası zorlayıcı. Ancak Satürn ile de uyumlu. Yani kararlardan dönmek istemeyiz, ancak aşılması gereken bazı sorunlar, tartışmalar olabilir. Mars da Oğlak burcuna geçiyor. Sabırlar tükenene kadar ciddiyet. Somut sonuçlar için çaba sarf etmenin önemini anlayacağız.


Ay Boşlukta!



Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


10 Şubat 02:38'de Ay Başak burcuna geçiyor.

11 Şubat 21:24 - 12 Şubat 02:37

13 Şubat 00:40 - 14 Şubat 03:37

15 Şubat 01:19 - 07:06



Herkese iyi haftalar.

Begumtells.

119 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page