top of page

1 Agustos Haftasi


Haftanın önemli görünümleri;


1 Ağustos Güneş Jüpiter üçgeni

1-2 Ağustos Mars Uranüs Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu

2 Ağustos Venüs Uranüs sekstili

3 Ağustos Mars Venüs sekstili

4 Ağustos Merkür Başak Transiti

7 Ağustos Venüs Neptün Üçgeni, Mars Satürn Karesi


Haftaya Ay Başak'ta giriyoruz. Ağustos ayı pratik, verimli başlıyor.


Bu hafta işlerinizi büyütmek, geniş kitlelere ulaştırmak ve daha farklı bir şekilde ele almak için destekleyici etkiler var. Eğitim, ticari anlaşmalar, orgaizasyonlar, hukuksal konular, yabancılarla yapılan işler ve seyahatler için özellikle Pazartesi gününü değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi projelendirebilirsiniz. Büyük düşünün. Sınırlarınızı genişletebilirsiniz.

Ülkemizde ise Güneş Jüpiter etkileşimi, hizmet sağlık sektörü, doktorlarımız ve hayvan hakları adına alınan güzel gelişmeleri getirebilir.

Mars Uranüs Kuzey Ay Düğümü etkileşimi ise; Global olarak tarım, gıda, tedarik zincirinde sıkıntılar; fiyatların artışları mümkün. Grev ve isyanlar da kendini gösterebilir. Askeri hareketlilik olabilir. Doğal afetler, depremler, toprakların zarara uğraması, heyelan, havai fişek patlamaları, helikopter veya uçakların dağlık bölgelere olan kazaları, elektrikle ilgili gündemler maalesef olası. Özellikle Endonezya, Tmor, Thailand, Hindistan, Afganistan, Virgina, Peru, Kolombiya, Ekvador bölgesi sıkıntılı.

Ülkemizde ise 11.evi etkileyen Mars Uranüs KAD görünümü Venüsümüzün tam karşısında. Kadınlar, çocuklar ve sanatçılarla ilgili tatsız haberler, skandal birliktelikler, meclis kavgaları, bazı yasaların değişim haberleri 'yok artık' dedirtebilir.


Astrometeorolojiye göre şiddetli fırtınalar, kasırgalar olabilir.

Finansal Astroloji'ye göre Mars motivasyon, strateji, aksiyondur. Uranüs ise yenilik, teknoloji ve franchisingdir. Crash Cycle dönemi. Piyasalarda ciddi bir hareketlilik görülebilir. Mars Uranüs kavuşumu özellikle alma fırsatı yaratır. Ancak bunun yanında zorlanmayı da anlatır. Bir dönem kapanıyor. Altcoinler yükselişe geçebilir. Vergiler artabilir. Meclisten çıkan kararlar şaşırtabilir. 20 Ocak 2021'i özellikle gözlemleyebilirsiniz. Altın da bu hafta yükselişe geçebilir. (yatırım tavsiyesi değildir)

Bireysel olarak lütfen değişmez dediğiniz şeylere takılı kalmayın. Şuan değişen şeyler daha güvenli bir yere taşıyabilir sizi.

Venüs Uranüs sekstili sürpriz jestler, yakınlaşmalar, yaratııclık isteyen işlerde üretkenlik getiriyor. Değerlendirin. Etkileşimler, frekanslar yükseliyor.

4 Ağustos Perşembe Merkür Başak burcuna geçiyor. Merkür Başak'ta en güçlü çalıştığı pozisyonda. Mantıklı ilerleyebilmek, organize olmak çok daha kolay olacak. Pratik yaklaşımlar işlerinizi kolaylaştıracak. Yazılarınızı yayımlamak, duyurular yapmak, ticari konularda ilerlemek, tv, reklamcılık alanlarından yana destekleyici.

7 Ağustos Venüs Neptün üçgeni aktifleşiyor. Cumartesi-Pazar günleri özellikle hayal gücünüz yüksek olabilir. Aşk ve ilham perileri yanınızda :) Romantik ve yaratıcı bir haftasonu geçirebilirsiniz. İlişkiler adına güzel bir haftadayız.


Aynı gün aktive olan Mars Satürn karesi, kontrollü davranışlar isteyecektir. Şiddet ve agresyona, kazalara dikkat... Bağışıklık sisteminiz de koruyun.

Sue Tompkins bu görünüme aynen şöyle demiş: ".. Özellikle kare açıları olanlar çoğunlukla cesaretleri olmamasından korkar, kendilerini sınama gereği duyarlar. Kişi, cesaretini ancak kendi korkularıyla yüzleştikten sonra keşfedecektir."

Ay Boşlukta Vakitleri Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.

Ay Boşlukta Vakitleri 2 Ağustos Salı 01:28 - 07:05 4 Ağustos Perşembe 09:18 - 14:46 6 Ağustos Cumartesi 14:22 - 19:38

Herkese iyi haftalar dilerim.

Begüm Bayraktar.

ASA, MAPAI,


Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi

39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page