top of page

11 Kasım Haftası


Pazartesi ve Salı önemli!

Haftaya damgasını 11 Kasım'daki Merkür geçişi ve 12 Kasım'daki Boğa Dolunayı vuracak. 11 Kasım Merkür geçişi, Merkür'ün kalbinde olması özel zamanlardır. Öğleden sonraki saatler özellikle iyi niyetler, düşünmek, odaklanmak için önemli. İç sesinizi dinleyin; 15:20'de etki başlıyor; 18:21'de Merkür cazimi, 21:20'e kadar da sürüyor. Yani 15:20 - 21:20 özel zamanlar. 12 Kasım Güneş ve Ay 19 derecede karşıtta bir Dolunay deneyimleyeceğiz. Bu Dolunay'da anahtar kelime: dayanıklılık ve irade. Dolunay Zuben El Schemali yıldızıyla kavuşuyor. Bu sabit yıldız, Ptolemy'e göre Jüpiter ve Merkür doğasındadır. iyi şans, itibar, reformist, genel geçenin dışına çıkmak isteyen demektir. Yani hem şartlarımızı koruyup hem de bir şeyleri farklı bir biçimde ele alarak hareket etmek isteyeceğiz.


Çarşamba, Perşembe ve Pazar günü daha rahat enerji akışları var. Önemli konuşmalar için kullanılabilir. Ancak Perşembe günü öğleden sonra Venüs Neptün arasındaki zorlayıcı açı ikili ilişkilere dikkat diyor. İlişkide alma verme dengesi kolay sağlanamayabilir. Daha doğrusu aşırı fedakarlık hayal kırıklığı verebilir.


Ay Boşlukta!



Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.



Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


12 Kasım Salı 18:46 - 13 Kasım Çarşamba 10:45

15 Kasım Cmt. 14:38 - 19:14

17 Kasım 23:13 - 00:56


Haftalık burçlar

-yükseleninizi öncelikli okuyun-


Koç: Parasal anlamda kendinizi güvence altına almak istiyorsunuz. Eşinizin/partnerinizin/ortağınızın hayatındaki gelişmelerle de bir yandan ilgilenebilirsiniz. Ve bu iki durum için harcayacağınız enerji biraz yorabilir. Eğitimler, yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, reklamcılık, psikoloji, medya, basın-yayın alanlarını ilgilendiren konulardan fırsatlar var.


Boğa: "ben" ve "ilişkilerim" diyorsunuz bu Dolunay'da. İçinizde bulunduğunuz durumun kalıcılığını, koşullarını tartıyor olabilirsiniz. Hassasiyetiniz de bu etkiyle artabilir. Ve ilişkinizde/evliliğinizde yanlış anlaşılmalar olabilir çok normal, Merkür 7.evinizden geriliyor. Ne demek istediğinizi siz paylaşmadan kimse anlayamaz. Karşı taraf anlayışsız davranırsa sakinliğinizi bir Boğa edasıyla koruyun. :) İş çevrenizden birilerini ekstra memnun etmek durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler, paralarla ilgili olumlu gelişmeler var.


İkizler: Enerjinizi korumanız gerekiyor. Bir konuya odaklanarak, içerisinde olan bitenin aslını görebilirsiniz. Özellikle bu yaratıcılık gerektiren bir işse. Bunun yanı sıra, yeni iş görüşmeleri yapmayı düşünenler olabilir. Ancak bu hafta acele bir karar vermeyin. Gündelik hayatta da sık konuştuğunuz insanlarla yanlış anlaşılmalar olabilir aranızda. Akıl, beden ve ruh sağlığınızı koruyun ve kesinlikle kendinize vakit ayırın. Spor yaparken de dikkat, sakarlıklar olabilir. Sevgilisi olanlar güzel planlar yapabilirler.


Yengeç: Hayal ettiğiniz durumlar için gerçekten neye ihtiyacınız var? Önünüzü görmek için plan yapacağınız bir haftadasınız. Kalabalık ortamlarda, arkadaşlar desteği ile önemli bir karar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarla ilişkilerde iletişimsel problemler olabilir. Ailevi bir meselede uzlaşma sağlamaya çalışabilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler var.


Aslan: Bir yanda kariyeriniz, idealleriniz, bir yanda eviniz, özel hayatınız. İş hayatında daha planlı hareket etmek isteyeceksiniz. Görünür olmak isteyeceksiniz. Yaşadığınız yerde düzenlemeler yapmak isterseniz aksaklıklar çıkabilir. Veya ev için aldığınız bir şeyin gelmesi uzayabilir. Dekoratif düzenlemeler için hızlı karar almayın. Aşk hayatınızda enerjiniz yükselebilir. Daha keyif alabileceğiniz konularla meşgul olabilirsiniz. Ve bu sanatsal bir konu olabileceği gibi, çocuklarla ilgili yapacağınız bir iş/proje de olabilir. Yakın çevre/kardeşler/kuzenlerle olan diyaloglarda agresyona girmeyin.


Başak: Uzak yerler, yabancılarla yapılan işler, hukuksal konular, resmi işlemler, yüksek eğitim, psikoloji gibi konularda netlik kazanmayı bekleyen durumlar görünür olacak. Yakın çevrenize karşı eleştirel tarafınızı biraz azaltmanız gerekebilir. Para konularında risk almayın. Sevdiklerinize, ev ortamında daha keyifli vakitler geçirebilir, hoş sohbetler edebilirsiniz. Ailesel konularda iyileşmeler var. Ayrıca bu iyileşmeler, evle ilgili alım satım bekleyen, toprak, bahçeyle ilgili konulardan da gelebilir.


Terazi: Ortaklaşa kazanımlar, fikirlerinizi paylaşmak, birlikte hareket etmek adına güzel bir hafta. Ancak para konuları genel olarak sıkıntılı. Yani gecikmeler yaşanabilir. Destek almak isteyebilirsiniz. Ruh halinizde iniş çıkışlar olabilir. Ancak Terazi naifliğinizi koruyun :) Düşüncelerinizi daha fazla kişiye ulaştırmak, yakınlarınızla paylaşmak, sosyal medya üzerinden yapacağınız işler için de destekleneceksiniz. Yazma, yayınlamak, seminerle için de güzel bir hafta.


Akrep: İstemeyerek söyleyebileceğiniz sözler bu hafta kalp kırabilir! Dik-kat. Özellikle ikili ilişkiler alanınız etkide olacağı için, "ben aslında öyle demek istememiştimler" olabilir sonradan. İlişkide güvenilirliğin, huzurun ne kadar önemli olduğunu kalp kırmadan da yaşamanız mümkün. Mars, 12.evinizde olduğu için bazı duyguları içinize atabilirsiniz ancak bu duyguları bastırmadan iletişim kurabilirseniz ne güzel... Ayrıca gizli yürütülen işler olabilir. 2.dikkat. Parasal konular, yatırımlar için güzel bir hafta.


Yay: Bir süredir kendinizi içinize kapadınız. Bu Dolunay da size, biraz etrafınızdakilerle bir şeyleri paylaşın diyor. Veya bu mümkün değilse sizin için, günlü rutinlerinizi devam ettirmeye çalışın. Ama tek başınıza kalmak ve zihin seslerinizle geçmişle meşgul olmak sizi yoruyor şu sıra. Biraz rahatlamaya, kendinize iyi gelmeye ihtiyacınız var. Venüs ve Jüpiter haritanızın 1.evinde, karşı taraf üzerinde sempati uyandırabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Arkadaşlar alanı kırmızı bayrak.


Oğlak: Aşk, yaratıcılık, kimliğinizi daha iyi ifade edebilme üzerine olumlu etkiler alıyorsunuz. Size gerçekten güven veren, huzurlu hissettirecek birisi var ancak bir şekilde kendi koşullarınızı öncelikli tutuyor olabilirsiniz. Zaten Merkür de retro. Karar almak pek kolay olmayabilir. Alırsanız da değişebilir. Hobilere, sporlara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bir araya geldiğiniz kişilerle veya arkadaşlarınızla yapacağınız güzel projeleri programlayabilirsiniz. İşle ilgili konularda, patronlarla, önemli kişilerle iletişimlerde sinir yapabilirsiniz. Venüs ve Jüpiter 12.evinizde. İçsel motivasyonlarınızı düşünüyorsunuz. Kendi kendinizle kaldığınızda size iyi gelmediğini düşündüğünü, zararlı düşüncelerden, davranışlardan uzaklaşmanız için güzel sebepler bulabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan da kurtulabilirsiniz.


Kova: Özel hayatınızla, evinizle, ailesel konularla ve babanızla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bir gelecek planınız veya kariyerinizle ilgili bir durumu farklı bir şekilde ele alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden , arkadaşlardan destek var. Yeni insanlar yeni fırsatlar getirebilir. Yurtdışı, yabancılarla yapılan işlerde, seyahatlerde agresyon enerjiniz var. Buraya dikkat.


Balık: Yakın çevrenizdeki gelişmelere odaklanıyorsunuz. Kardeşiniz veya bir yakınınızın hayatında sürpriz bir durum olabilir. Kariyer konusu şanslı. Önemli kişilerle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. İş bağlantılı seyahatler çıkabilir. Krediler, ödemeler, parasal konularda çok açılmamanız gerekiyor.


Herkese iyi haftalar!



169 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page