top of page

11 Mayıs Haftası




Satürn, Venüs ve Jüpiter’n retroya başlayacağı bir haftaya girdik. 12 Mayıs’da Satürn, 14 Mayıs’da Venüs, 15 Mayıs’da Jüpiter retrosu başlıyor. Retro zamanları enerjiler içe döner. Yavaşlarız. Bazı şeyleri biraz da oluruna bırakmak isteriz. Ve tabii ki iç hesaplaşmalarımızı yaparız. Satürn retroyken (hem Kova’da hem Oğlak’ta gerileyecek bu yıl) hayatlarımızın bazı alanlarında yapılandırmalara gideriz. Ve burçlara göre podcastte anlattım. Yükseleninize göre ve spotify’dan dinleyebilirsiniz. Venüs retrosunda da ilişkiler ve değer algımız gözden geçer. Jüpiter retrosunda ise inandıklarımız. Retro dönemlerinde maksimum fayda sağlamak için olaylara mesafe almak gerekebilir. Önceden göremediklerimizi görmemiz, anlamamız açısından belki de bu yavaşlığa ihtiyacımız vardır... Ve 12 Mayıs’da Merkür de İkizler’e geçeceği için fikirlerde daha esnek bir bakış açısını yakalayacağız. 13 Mayıs’da Mars Balık burcuna geçiyor. Duygu kontrolünü yapabilmek ve kurban psikolojisine girmeden ilerleyebilmek önemli. Eylemler daha hassasiyet isteyebilir.


Bu hafta Merkür Mars karesinin etkin olacağı Pazartesi ve Ay’ın da bu ikiliyi tetikleyeceği Cuma akşamı önemli konuşmalara dikkat. Salı, Merkür Satürn altmışlığı var, Cuma sabahı da Güneş Jüpiter güzel açıda. Ay da Pazar ☉ ♃ △’ini tetikleyecek. Önemli konuşmaları bu günlere denk getirebilirsiniz.︎


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:

12 Mayıs Salı 13:29 - 18:38

14 Mayıs Perşembe 17:02 - 15 Mayıs Cuma 04:24

17 Mayıs Pazar 10:59 - 16:35


Herkese iyi haftalar!

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page