top of page

13 Nisan Haftası



Haftaya Ay Oğlak’ta başlıyoruz. 2 günlük yasak ardından eminim halledilmeyi bekleyen işlere çok daha ciddi bir tavırla yaklaşırız. Pazartesi sabahı, Ay’ın Güney Ay Düğümü ile kavuşumu ve Merkür ile de karesi etkin olacak. Tartışmalar, kopukluk yaratabilir. Dikkat ve özen işitiyor iletişimler. Günün ikinci yarısı da Ay Kiron karesi var. Bir taraftan bir şeyler olsun isterken, kısıtlanma ve yeterli hissedememe gibi durumlar olabilir. En iyisi Pazartesi bol papatya çayı.


Geldik Güneş Plüton karesine. Salı günü, gücün önemi açığa çıkabilir. (o ne demekse ya :)) Şimdi,Güneş benlik, yaratıcı güç. Plüton dönüşüm ve takıntılar aynı zamanda. Neyi güçlü bir şekilde takıntı haline getiriyoruz? Otoritemiz nerde sınanıyor? Biraz sabretmeye ne deriz? Manipülatif kişilere ve durumlara açık bir gün Salı.


Çarşamba, 02:47 – 10:37 arası Ay boşlukta. 10:37 sonrasında Kova burcuna geçiş yapacak. Farklı fikirler, takım çalışmaları, toplumsal konular aktive olacaktır. Merkür Kiron kavuşumu, iletişimde avantaj sağlayabileceğimiz güzel ve önemli konuşmalara açık kapı bırakıyor. Dürüst olmalı ve içimizden geldiği duygu ve düşüncelerin akmasına izin vermeliyiz. Yaralar sarılabilir! Ancak akşam saatleri Ay’ın Uranüs ile olan dik açısı şaşırtıcı haberler veya rutin bozan değişimler verebilir. Yani bir plan yapmışsınızdır mesela o plan artık yoktur gibi.


Perşembe, Ay Venüs üçgeninize uyanıyoruz. (oh, yazarken içim açıldı) Karşı taraftan aruz ettiğimiz ilgiyi görebilmek, aramızda o iletişimi sağlayabilmek adına keyifli. Ay sonrasında Mars ile kavuşuma gideceği için, enerjiler yükselecektir. Dans, yoga, müzik, spor… Sizi hareke geçiren şey ne?


Cuma, 17:34 – 21:29 arası Ay boşlukta. Sonuç almayı beklediğiniz işler için bu aralığı tercih etmeyin. Yarım kalan, bitirilmeyi bekleyen işleri tamamlamaya özen gösterin. Ay boşluğa girmeden hemen önce Güneş ile uyumlu açıda olacak. 17:34 civarına kadar önemli konuşma ve görüşmeler yapılabilir.


Cumartesi, Ay Balık’ta. Kabullenici bir hafta sonu sanki. Ve Ay’ın Uranüs ile olan uyumlu açısı keyifli, sürpriz haberler verebilir. Veya siz bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Gün geneli keyifli. Mars Venüs de flörtleşiyor olacaklar. Sadece akşam saatleri triplere girmeyelim. Ay Venüs karesi duygusal türbülans verebilir.


Pazar da sakin. 12’den sonra Ay’ın Neptün ile kavuşmasıyla ruhsal çalışmalar, meditasyon gibi çalışmalara yönelebiliriz. Resim yapmak, bir şeyleri boyamak, çizmek, yazmak… İlham veren şeylerle uğraşmak için de kafa açıcı bir Pazar. Bir de Merkür Mars altmışlığı etkin olacağı için düşünceleri somutlaştırmak için harekete geçilebilir. İmkanlarımız dahilinde tabii. Ve akşam 17:45’te Güneş Boğa’ya geçiyor. Sabırlı, üretken, güvenilir koşullar arayacağımız yeni bir dönem var şimdi önümüzde. Bereketiyle gelsin.


Herkese iyi haftalar!


Begüm Bayraktar,

ASA, MAPAI, OPA Üyesi.

79 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page