top of page

16-22 Eylül Haftası ve Burçlar


Bir ben vardır bende, benden içeri...

Haftaya Ay Koç burcunda başladık. Koç denilince enerjik, hareketli bir yapı gelir akıllara. Ancak güçlü , yoğun bir Dolunay geçirdik. Duygulandık da durulduk, durulduk da duygulandık. O nedenle hafta çok daha yüksek enerjilerde başlamamış olabilir. Ancak hafta ortasına doğru Dolunay'ın etkileri hafifleyecektir.

Jüpiter Neptün karesinin etkili olacağı bir haftadayız. Özellikle 21 Eylül günü etkilerini yoğun bir şekilde hissedebiliriz. Jüpiter; inandığımız değerler, yabancılarla yapılan işler, eğitimler, finansal konularla ilgilidir. Neptün ise idealize edilen durumlar, yaratıcılık verir. Bu iki planetin arasındaki zorlayıcı açı saydığım konularla ilgili bu hafta kandırılmaya açık bir yapı veriyor. Yaptığınız işlerde gözünüz açık olmalı, kendi bildiğinizden şaşmamanız gerekiyor.


Venüs ve Merkür'ün Terazi burcundaki yerleşimleri hayatlarımıza düzen getirmek istediğimiz konularda uyum, güzellik ve uzlaşma sağlayabilir.


Satürn 19 Eylül'de düz harekete geçecek. Satürn, sistem, yapı, olgunluktur. Son 4.5 aydan beri içselleştirdiğiniz konularla ilgili almanız gereken sorumlulukları fark ettiniz, şimdi harekete geçme zamanı. Nelere çeki düzen vermeliyiz? Aslında asıl mesele bu.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


16 Eylül 19:02 - 17 Eylül 13:30

19 Eylül 16:53 - 23:57

22 Eylül 05:40 - 07:49


Haftalık Burçlar


(Yükselen burcunuzu da okuyun.)

Koç: Satürn 10.evinizde düz harekete geçecek. İş ve kariyer alanda artık bir şeylerin güçlenmesi gerektiği zamanlardan geçiyorsunuz. Üst mertebedeki kişilerle iletişime dikkat etmeniz gerekebilir. İlişkinizde ya da evliliğinizdeki problemleri çözebilirsiniz. Konuşarak halledemeyeceğiniz hiçbir sorun yok.


Boğa: Satürn 9.evinizde düz harekete geçecek. Yabancılar, yüksek eğitim, hukuksal meselelerle ilgili sorumluluk alma zamanı. İnandığınız değerleri gözden geçirdiniz, şimdi harekete geçme zamanı aslında. Uzak yerlere seyahat edebilirsiniz. İş hayatınızda yeni projeler gündeme gelebilir. Çalıştığınız ortamı güzelleştirmek isteyebilirsiniz.


İkizler: Satürn 8.evinizde düz harekete geçecek. Ortaklaşa işler, finansal meseleler, krediler, ödemeler, vergiler, borçlar, miraslar, eşinizin / partnerinizin durumu ve psikolojik olarak kendinizle ilgili sorumluluk alma zamanı. Bu konularda harekete geçmeniz gerekebilir. Aşktan yana şanslısınız. Yeni flörtler, romantik hikayeler olabilir. Sevgiliniz varsa beraber keyif alabileceğiniz aktivitelere katılabilirsiniz.


Yengeç: Satürn 7.evinizde düz harekete geçecek. Evliliğinizde, ilişkinizde sorumluluk alma zamanı. İlişkilere gerçekçi yaklaşmanız gereken zamanlardan geçeceksiniz. Olgunlaşan durumlar için daha güçlü bir şekilde ilerleme olabilir. Bu hafta ailenizle, sevdiklerinizle vakit geçirmek iyi gelecektir. Evinizle ilgili bir dekorasyon değişimi düşünebilirsiniz.


Aslan: Satürn 6.evinizde düz harekete geçecek. İş hayatınızla ilgili daha güçlü durma ve sorumluluk alma zamanı. Çalışanlarınız, yanında çalıştığınız kişiler, hizmetliler, gündelik yaşam , hastalıklarınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili durumlarda da gelişmelere açıksınız. Kardeşlerden, kuzenlerden gelecek haberler sevindirebilir. Sosyal medyada daha aktif olacağınız bir hafta.


Başak: Satürn 5.evinizden düz harekete geçecek. Aşk hayatınızda, keyif aldığınız konularda, yaratıcılık isteyen işler, çocuklarla ilgili konularda ne istediğinizi bilip, artık ona göre ilerleme vakti. Para giriş-çıkışlarınızda artış alabilir. Sanatsal konulara, kitaplara daha fazla para harcayabilirsiniz.


Terazi: Satürn 4.evinizden düz harekete geçecek. Ailesel konular, ev, gayrimenkul, alım-satım, taşınma ve geçmiş problemlerin sorumluluğunu alma zamanındasınız. İlişkiler açısından güzel bir dönemdesiniz. Çekiciliğiniz, iletişiminiz artıyor.


Akrep: Satürn 3.evinizden düz harekete geçecek. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili sorumluluklarınızın farkında olma zamanı. İhmal ettiğinizi düşündüğünüz kardeş, kuzen veya eğitiminizle ilgili bir konuda harekete geçebilirsiniz. Çok da fazla insanlarla bir arada olmak istemeyen bir modda olabilirsiniz bu hafta. Biraz iç gözlem, meditasyon ve sakinlik... İç dünyanızı güzelleştireceksiniz.


Yay: Satürn 2.evinizden düz harekete geçecek. Parasal girişimleriniz, maddi kazançlarınızla ilgili konularda elinizi taşın altına koyma, sorumluluk bilinciyle hareket etme zamanı. Sıkılmadan, süreklilik göstermeye, çalışmaya devam. Öz değerinizle ilgili kendinize vermiş olacağınız sözler olabilir. Bunları unutmayın :) Çalışma hayatınızda yenilikler olabilir. Sosyal çevrelerde, kalabalık ortamlarda, arkadaşlarla geçirilen keyifli vakitler bu hafta iyi gelebilir. İleriye yönelik planlar için yeni fırsatlarla, network bağlantılarıyla karşılaşabilirsiniz.


Oğlak: Satürn 1.evinizde düz harekete geçecek. En çok siz etkileniyorsunuz. Kalıcı, uzun vadeli girişimler için güçlü zamanlarda olacaksınız. Hayatınızla ilgili ciddi sorumluluk alma zamanı. Kariyerle ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Yaratıcı işler ve aşk konusunda şanslısınız.

Kova: Satürn 12.evinizde düz harekete geçecek. İç dünyanızda düşündüğünüz, tarttığınız şeylerin bilincinde hareket etme zamanı. İçsel farkındalık, pratikte uygulandığında farkındalık oluyor aslında. Kötü alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz için destek görebilirsiniz.


Kova: Satürn 12.evinizde düz harekete geçecek. İç dünyanızda düşündüğünüz, tarttığınız şeylerin bilincinde hareket etme zamanı. İçsel farkındalık, pratikte uygulandığında farkındalık oluyor aslında. Kötü alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz için destek görebilirsiniz.


Balık: Satürn 11.evinizde düz harekete geçecek. Sosyal çevrenizle ilgili bazı konularda bilinçli hareketli etme zamanı. Bazı arkadaşlarınızın size iyi gelmediğini fark etmiş olabilirsiniz. Aynı ideali paylaşmak istediğiniz kişilerle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerle, ortaklaşa gelişebilecek işlerle ilgili güzel gelişmeler olabilir.


Herkese iyi haftalar...


*** begumtells***

203 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page