top of page

16 Mart Haftası

Güncelleme tarihi: 16 Mar 2020





Haftaya Ay Yay'da başlıyoruz.

Gerçekten bir şeylere inanmak istiyoruz...


Haftanın önemli olaylarına bakacak olursak, Satürn Kova, Güneş Koç, Merkür Balık geçişleri, Mars Jüpiter kavuşumu ve Mars'ın tutulma derecesini tetiklemesi önemli.


Pazartesi, Merkür Balık'a geçiyor. Ve eski hızına doğru ilerliyor. Retro sürecine ait son demler var. 12 dereceye geldiğinde o da Mart sonunu bulacak, eski hızına kavuşmuş olacak. 13:36'da Mars 20 dereceye geliyor ve 10 Ocak Yengeç tutulmasını, 22 Mart'ta ise 09:48'de 24 dereceye geldiğinde 2019 Temmuz Oğlak burcundaki Ay tutulmasını tetikleyecek. Marsiyen gelişmelere, mücadelelere açık bir dönem. Askeri konularla ilgili gelişmeler ve denizlerle ilgili bazı problemler olabilir. 12:34 - 19:25 arası Ay boşlukta. 19:25'te Ay, Oğlak burcuna geçecek ve Merkür ile de altmışlık yapacak. Önemli konuşma ve görüşmeler açısından akşam saatleri daha uygun.

Salı günü yine akşam saatleri Ay Venüs üçgeni ilişkiler ve yeme- içme konuları, bir şeyleri finanse edebilmek, toparlamak için verimli.

Çarşamba fırtınalı.

Perşembe gecesi de Ay Güneş ile sekstilinden sonra Satürn ile kavuşacak. Yani bir konuya tamam demişsinizdir, dengeyi sağlamışsınızdır derken endişeli düşüncelerle uykuya dalmak zorlaşabilir. Öğle saatleri Ay Kiron altmışlığı olacak. Burası da tatlı dille, negatif olan durumları pozitife çevirebilme şansını veriyor.

Cuma, 11:59 Ay, Venüs ile karesinden sonrası ertesi gün 15:33'e kadar boşlukta kalacak. (şaka gibi) Finansal açıdan risk almayın. İlişkileri zorlamayın. Mars Jüpiter kavuşumunun da olduğu bir gün. Seyahat planları, eğitimsel konular, hastalıkla ilgili haberlerin yayılması, işlerin büyümesi söz konusu olabilir. Öte yandan Güneş Koç'a geçiyor. Yaklaşık 1 ay boyunca daha hareketli, enerjik olup, inisiyatif alabileceğimiz şekilde ilerleyeceğiz.

Cumartesi sevimli. 15:33 sonrası :) Keyifli konuşmalar, toplantılar, anlaşmalar yapılabilir. Akşam saatleri de sürprizlere açık. (olumlu)

Pazar, Merkür Uranüs altmışlığı etkin. Akla sıra dışı fikirler gelebilir, projelendirmek isteyebiliriz. Olaylara farklı bakabilmek kazandırır. Ve 06:58'de Satürn Kova'ya geçiyor. Satürn, limit ve sınırlarımız. Öf pöf demeden, ciddi sorumluluk alarak üstesinden gelinebilecek durumları verir. 10 Mayıs'da durağan, 12 Mayıs'da retro olacak. 30 Eylül'de de durağandan çıkarak, tam olarak retro dönemini sona erdirecek. 2 Temmuz Oğlak'ta geriliyor. 17 Aralık'ta Kova'ya tekrar geçecek. 7 Mart 2023'e kadar Satürn'ün Kova burcundaki transiti devam edecek. Satürn Kova döneminde, bilimsel gelişmeler, teknoloji, hümanizm, bilinçli uyanışlar, farkındalıklar, toplumsal çalışmalar, farklı ve yeni teknikleri konuşturacak. Kendi ihtiyaçlarımız ve bağımsızlığımız için sınır belirleyeceğiz. Alternatif gruplar, dernekler açığa çıkacaktır. Bazı sınırlandırmaları da beraberinde getirebilir. Ve umarım astroloji dünyasında da eğitimli olanlar, işi gösteriş için yapmayanlar, bilgiyi faydalı bir şekilde kullananlar ve kullanamayanlar ayrışacaktır. Online eğitimler zaten Satürn Kova'nın ilk örneği :) Satürn Kova geçişini detaylı anlatacağım.


Ay Boşlukta!



Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


16 Mart Pazartesi 12:34 - 19:25

19 Mart Perşembe 03:47 - 04:15

20 Mart Cuma 11:59 - 21 Mart Cumartesi 15:33


Herkese İyi Haftalar!

Begumtells.


92 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page