top of page

17 Mayis Haftasi


Bu haftanın önemli transitlerini teknik olarak yazıp gün gün değerlendirmesine geçmek istiyorum.


17 Mayıs Güneş Plüton üçgeni

20 Mayıs Perşembe Güneş İkizler geçişi

21 Mayıs Cuma Güneş Jüpiter karesi

23 Mayıs Pazar Merkür Neptün karesi

22 Mayıs Satürn Durağan, 23 Mayıs Pazar Satürn Retro.

*

Pazartesi günü 09:22 - 15:43 arası boşlukta. 15:43 sonrasında Aslan burcuna geçiş yapacak. Önemli işlerinizi 15:43 sonrasına bırakın. Güneş Plüton etkileşimi de disipline olmayı kolaylaştıracaktır. Önem verdiğiniz kişilerle etkili konuşmalar yapabilirsiniz. Plüton'un retro olduğunu unutmayın. Geçmişte otoritenizi koruyamadığınız konular için içsel gücünüzden destek alın ve yaratıcı enerjinize güvenin. 23:37 civarları da Venüs Kuzey Ay Düğümü kavuşumu kesinleşiyor. Pazartesi akşamını Salı'ya bağlayan saatlerde ve Salı günü de önemli iş birlikleri adına gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde bir next step durumları gündeme gelebilir. Şimdi biz neyiz :)


Salı günü Ay Aslan'da, Venüs ile güzel açıda. Saç-bakım işleriniz için Pazartesi 15:43 ve Salı gününü değerlendirebilirsiniz. Ancak öğleden sonra Ay Uranüs ve Satürn ile zorlayıcı açılarda olacak. Öğlen 2'den sonra özellikle programlarınız değişebilir, rutin dışına çıkabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şartlar zorlanmamalı. Sinirler bozulmamalı. Bozulmamalıydı...


Çarşamba Ay Merkür arasındaki güzel açı özellikle sabah saatleri iletişimde kolaylık sağlarken akşam saatler Ay'ın Güneş ile zorlayıcı açısı sınırları, sinirleri zorlayabilir. Duygusal iniş çıkışlar yaşarken mantıklı davranmak kolay gelmeyebilir. Çok gerilmeyin çünkü 22:21'de Ay boşluğa giriyor o enerjiti Perşembe gününe taşımayın. Perşembe full boşlukta Ay...


Perşembe günü Ay 23:59'a kadar boşlukta. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bitmemiş yazılar, tekrar edilmemiş konular, yedeklenmemiş fotoğraflar (29 Mayıs'a kadar lütfen yapın yedeklemelerinizi, süper etkili Merkür retrosu geliyor.) Venüs Satürn üçgeni ilişkilerde kalıcı ve sağlam adımlar içim destekleyiciyken, Ay Uranüs ile de güzel bir açı yapacak gidişata siz bile şaşırabilirsiniz. Sevdiklerinizden sürprizler gelebilir. 22:37'de de Güneş İkizler burcuna geçiyor. Tüm İkizlerin doğum günü kutlu olsun. Yaklaşık bir ay boyunca merak, keşfetmek, bildiklerimizi paylaşmak, ikilemler, o ne demişler, kim ne giymişler derken haritaların İkizler alanı bir hayli aktifleşecek.


Cuma Ay Başak burcunda ilerliyor. Detaylar, ayrıntılar derken, ince ince, titiz titiz çalışma prensibiyle işlerinizi halledebilirsiniz. Güneş Jüpiter karesi aktif olacak. Cömertlik ve koruyuculuk konuşacak olsa da büyük görmeyin bir şeyleri. Gerçeklerle uyuşmayan beklentiler daha çok yorar. Bazı şeyler güvendiğiniz kadar güvenli olmayabilir. Dikkatli olun işte :) Akşam 22:00'dan sonra ise güçlü kararlar alınabilir. Ancak 22:54'ten Ay boşluğa giriyor.


Cumartesi 04:35 Ay boşluktan çıkıyor. Terazi burcunda ilerliyor. İlişkilerde denge arayışının ön planda olacağı bir gün. Huzursuz ortamlar rahatsız eder çok net... Ay Güneş üçgeni de etkili olacağı için iki şeyi bir araya getirme, barışma, huzur bulma, eril-dişil dengeler bir güzel sağlanabilir.


Pazar Satürn retrosu ve Merkür Neptün karesi. Haritalarınızda Kova burcunun olduğu yerde sorumluluk almak üzere durumları tekrardan gözden geçirme dönemindesiniz. Ve Pazar günü her duyduğunuza inanmayın. Düşünceler gelir geçer. Gözden geçirin. Ama takılmayın. Pazar günü dudaklarınız bükülmesin. Merkür Neptün açılarından en iyi müzik anlar. Rahatlatıcı, terapi notalarınız olsun, dinleyin.


Ay Boşlukta!

Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar ise şu şekilde:

17 Mayıs Pazartesi 09:22 - 15:43

19 Mayıs Çarşamba 22:21 - 20 Mayıs Perşembe 23:59

21 Mayıs Cuma 22:54 - 23 Mayıs Cumartesi 04:35


Herkese kolaylıklar dilerim, iyi haftalar.



Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.


Dinleyenler korkusuzca aşk yaşasın :)

https://www.youtube.com/watch?v=lfUnMvg9e0g




128 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page