top of page

18 Kasım Haftası 'Ah ne bileyim ben'


Bu hafta hem seviniyoruz hem zorlanıyoruz. Evet, Venüs Jüpiter kavuşuma gidiyor. Hafta sonu 28 derece Yay burcunda kavuşum yapacaklar; Venüs ve Jüpiter iyicil gezegenlerimizdir. Bazı şeylerin daha rahat ilerlemesi, büyümesi, şans ve fırsatlar açısından iyidir. Her zamankinden daha fazla iyimserlik olacak gökyüzünde. Enerjiler rahat akacak. Yay burcu haritanızda neredeyse o konuda gelişim sağlayabilirsiniz.


Ancak...


19 Kasım'da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak'a kadar da bu burçtaki transiti devam edecek. Merkür retrosu Akrep'teyken bildiğiniz üzere zihin didik didik aradı, derinlere indi ya da zaten olayların geliş şekli bize derindi. Peki şimdi düşündüklerimizi nasıl eyleme geçireceğiz? Güçlü iradeyle. Baskılamak, manipüle etmek her türlü ilişkiyi duruma zora sokacaktır. Stratejik ve planlı , hedef odaklı davranmak ise dirayet getirecektir. Haritalarınızda Akrep'in olduğu alanda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bir şeyler yapmak için planlar yapabilirsiniz. 19 Kasım Merkür 22:11'de durağana geçiyor. 21 Kasım 22:11'de de ileri hareketine devam edecek. Herkese geçmiş dolu farkındalıklar olsun :) (durağan zamanları retro etkisi kadar yoğundur) 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçecek. O neşeli, güler yüzlü, samimi, içten, spontane, özgürlükçü, iyimser tüm Yayların doğum günleri şimdiden kutlu olsun. (yükselen Yay olarak ben de umutluyum bu önümüzdeki aydan) 24 Kasım 19:58 Mars Uranüs karşıtlığı olacak. Lütfen riskli davranışlardan, yanar döner hareketlerden uzak durun. Hız yapmayın. Ateşle oynamayın. Açıkçası psikolojik düzeyde baskılanan durumlar öfke patlamaları verebilir. Kazalara, doğal afetlere, yangınlara da işaret edebilir.


Pazartesi günü yanlış anlaşılmalar mümkün. Salı pozitif etkiler var "ben burdayım" diyecek. Çarşamba detaylarla ilgileniyoruz, zihnimiz aktif, notlar alıyoruz, fikirleri paylaşıyoruz. Perşembe inişli çıkışlı; sabah saatleri kafa karışıklığı var,sonrasında önemli kişilerden destek, ve güçlü bir şekilde kendimizi ifade edebileceğimiz gelişmeler akşamı ise ilişkilerde değerle ilgili sorunlar. Cuma naif, uzlaşmacı bir atmosferde. Sadece gece saatlerine doğru gerginlikler olabilir. Cumartesi her ne kadar karşı tarafın isteklerine önem verip hareket etsek, orta yolu bulmaya çalışsak da o gün Ay-Satürn ve Ay-Plüto karesi kısıtlayıcı koşullar, engeller, geciktirici etkiler verebilir. Akşam saatleri daha sakin. Pazar ise güne keyifli uyanıyoruz. Sevgilimizle, sevdiklerimizle "omlet ister misin, dur ben bi'kahve yapayım önce' konuşmalarıyla gün başlıyor. Ay da Akrep burcunda ilerlerken , duygusal konularda yoğunluk olabilir. Hisler kuvvetlenebilir. Akşamındaki Mars Uranüs karşıtlığı haftanın büyük red flagi. Özellikle hafta sonu haritalarımızdaki Akrep ve Boğanın olduğu alanda ayağımız frende olsun.



Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:

20 Kasım 00:10 - 04:54

22 Kasım 06:30 - 07:19

24 Kasım 05:48 - 08:58


Haftalık Burç Yorumları

(yükselene göre okuyun.)


Koç: Venüs Jüpiter kavuşumu yabancı yerleri uzak yerler, eğitimler, yayıncılık konusunda şanslısınız. Yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Seyahatler yapabilirsiniz. Mars haritanın 8.evinizde. Ödemelerinizle ilgili , alacak verecek konularında daha hırslı bir yapıda olacaksınız. Ortak kazanımlar ya da eşinizin geliriyle ilgili gelişmelerde bir şekilde tartışmaya meyillilik olabilir. Fiziken de sakarlıklara dikkat.


Boğa: Venüs Jüpiter kavuşumu ortaklaşa işlerden avantaj sağlayabilir. Parasal beklentiler, eşinizin / ortağınızın maddi durumuyla ilgili pozitif gelişmelere açık bir etkidesinz. İlişkilerden maddi yarar sağlayabilirsiniz. Krediler, borçlar, buralardaki süreçler iyi işleyebilir. Psikolojik olarak değişim/dönüşüm temaları da etkili olacak. Olumlu olan kısma daha yatkın olabilirsiniz. Mars haritanızın 7.evinde hareket edeceği için ilişkiler, özel hayat, eşinizle diyaloglarınızda daha ısrarcı olabilirsiniz.


İkizler: Venüs Jüpiter kavuşumu özel hayatınızda pozitif gelişmeler var. Partnerinizle yapacağınız konuşmalar, aktiviteler bu hafta ufkunuzu açabilir, size yeni bir şeyler katabilir. Yeni bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. Daha rahat empati yapabileceğiniz bir haftadasınız. Anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar açısından uygun bir haftadasınız. Mars haritanın 6.evinde. Çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınızla aranızda hırs olabilir. Daha kararlı davranacaksınız.


Yengeç: Venüs Jüpiter kavuşumu iş hayatınızda güzel gelişmeler var. Projeler, görev ve sorumluluklarınız konusunda avantajlısınız. İşiniz sayesinde veya yürüttüğünüz bir proje sayesinde bir şeyler öğreneceksiniz. İş görüşmeleri de yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Mars haritanıza göre 5.evde Akrep'e geçeceği için aşk , flörtler, sanatsal beceriler, çocuklarla ilgili konular; ilişkiler/projeler alanı hareketlilik kazanacak. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Ancak kıskançlıklar artabilir. Cinsel enerjiniz de yükseliyor. Ayrıca spora , yogaya; beden gücünüzü kullanarak yapacağınız sporlara başlamak için Mars/Akrep geçişini kesinlikle değerlendirin.


Aslan: Venüs Jüpiter kavuşumu 5.evinizde. Enerjiniz artıyor. Aşk hayatınız güzelleşiyor. Hayatınızda birisi yoksa bol bol flört edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerden avantaj sağlayabilirsiniz. Mars haritanıza göre 4.evinizde hareket edeceği için aile ve yaşam alanınız hareketlenecek. Evle ilgili konularda öfkenizi bastırabilirsiniz. Özgürlük teması üzerine tartışmalara açıksınız. Yer değişimleri, ev içerisinde düzenlemeler, aile bireyleriyle ilişkiler hız kazanacak.


Başak: Venüs Jüpiter kavuşumu 4.evinizde. Aile içinde gelişecek olumlu durumlar keyfinizi yerine getirebilir. Aileden destek alabilirsiniz. Yer değişikliği yapmak, alım-satım, topraktı, bahçeydi bu alanlarla ilgilenmek adına da güzel etki alıyorsunuz. 4.ev haritanın dip noktasıdır. Temel atılan yerdir. Neyin temelini atıyorsunuz? :) Mars'ın 3.evinizden hareketi, yakınlarınızla, kuzenlerle iletişiminiz hız kazanacak. Bilgi paylaşmak konusunda daha aktif olacaksınız. Ancak iletişimde esnek olmak biraz zor olabilir. Trafikte dikkatli olun.


Terazi: Venüs Jüpiter kavuşumuyla beraber kendinizi ifade edebileceğiniz alanlarda genişleme sağlayabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden veya eğitimler, seminerler, yazdığınız işleri yayımlamak, duyurmak adına şanslı etkilerdesiniz. Ruhsal bilgiler, felsefi düşüncelerle daha içli dışlı olabilirsiniz. 2.evinizde hareket eden Mars ve Merkür, maddi anlamda kazanma hırsı artacak. Daha iyisi için mücadele edeceksiniz. Öz değerinizle ilgili konularda kendi alanınıza sahip çıkacaksınız. Çıkmalısınız.


Akrep: Enerjiniz yükseliyor. Venüs Jüpiter kavuşumuyla maddi - manevi kazançlardan şans var. Tatmin hissedeceksiniz kendinizi. Mars ve Merkür haritanın 1.evinde. Daha görünür olmak istiyorsunuz, ben burdayım diyorsunuz. Kendinize yatırım yapacağınız bir dönem; hayallerinize, motivasyonlarınıza, kişisel gelişiminize. Bence bunu iyi değerlendirebilirsiniz.


Yay: Venüs Jüpiter kavuşumu sizin için kendinizi geliştirebileceğiniz her türlü konuda olumlu çalışacak. İnsanlar üzerinde iyi bir etki bırakacaksınız. Yurt dışı , eğitimler, seyahatlerle ilgili konulardan da fırsat var. Bu konulara yönelik para çıkışlarınız olabilir. Mars, Merkür haritanın 12.evinde. Dışarıda iyi gözüküyorsunuz evet ama enerjiniz biraz içe yönelik yani sessiz ve derinden düşünüyorsunuz bir şeyleri belki de planlar yapıyorsunuz. Ancak gizli düşmanlarınız , dedikodular olabilir. Dikkatli olun.


Oğlak: Venüs Jüpiter kavuşumu , 12.evinizde olacağı için ve de Cuma Günü'nden sonra özellikle iç sesinize kulak verin; rehberiniz olacak. Geçmişteki problemleri içinizde, kafanızda çözebilir, size, zarar verdiğini düşündüğünüz alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz. Kendinizle vakit geçirmek iyi gelecek. Sosyal anlamda, arkadaşlar alanı hareketli. Yüzleşeceğiniz kişiler olabilir. Alanınızı siz korursunuz zaten.


Kova: Venüs Jüpiter kavuşumu 11.evinizde. Geçmiş çalışmalarının faydası görülüyor! Davetler, toplantılar, arkadaşlar alanı hareketli geçiyor bu hafta. Sosyal alanlardan avantaj sağlayacaksınız. Kalabalıklardan yeni network bağlantıları kurabilirsiniz. Fikrine önem verdiğiniz, saygı duyduğunuz birisiyle de bir konuyu görüşebilirsiniz. Mars Merkür 10.evinizde. Girişimci ruhunuz konuşuyor. Cesaretiniz artıyor Kariyer konularında, yöneticilerle, önemli yerlerle görüşmelerinizde daha kararlı olacaksınız.


Balık: Venüs Jüpiter kavuşumu haritanın 10.evinde. Önemli bir şeyleri başarabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta bilgi, eğitim, erdem sizinle! Önemli , bilgili kişilerden de destek görebilirsiniz. İş görüşmeleri yapabilirsiniz. Merkür Mars sizin için yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, dış ticaret, eğitimler, yayıncılık konusunda enerjinizi ortaya koymanıza destek verecek. Ancak kendi görüşlerinize sıkı sıkıya bağlı olabilirsiniz. Ne istediğinizi bilirseniz başarılı olursunuz. İnandığınız konuları büyük bir cesaretle paylaşabilirsiniz.


Herkese iyi haftalar!

241 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page