top of page

18 Nisan Haftasi




Haftaya Merkür Uranüs kavuşumunun etkileriyle başlıyoruz.

Kavuşum açıları iki türlü çalışıyor. Yani negatifi de pozitifi de içinde barındırır. Şimdi her iki taraftan da bu kavuşumun etkilerinde neler olabilir gelin bakalım…


Sıra dışı fikirler, teknolojide, bilimsel konularda çığır açabilecek dahiyane işler, yeni cihazları konuşabiliriz. Paraya dönüştürülebilecek sanatsal konular, nft dünyasından çarpıcı haberler gelebilir. Boğa toprak demektir. Toprakla dijital konuları bir arada görebiliriz. Robotlar tarlaya iner mesela :) Zaten önümüzde 30 Nisan Boğa’da Güneş Tutulması var. Bu hafta bu konuyla ilgili detaylı bir video çekeceğim.


Bireysel olarak üzerinde durduğunuz konuları farklı bir şekilde ele alabilirsiniz.


Sağlık açısından boğaz, boyun bölgesine dikkat etmek gerekir.


Finansal açıdan bakarsak, bir sorunun çözümü Merkür ile yakından ilişkilidir. Merkür Boğa’da yapacağı için bu kavuşumu demek ki olası sorunlara karşı sabırlı olmalı, risk almadan, yavaş ama emin adımlarla ilerlemeli. Kaynakların, durumların güvenilirliği önemli olacaktır.


Demir yollarıyla bağlantılı ya da hava yollarını/ulaşımını ilgilendiren şirketlerden grev veya şok edici haberler gelebilir.


Emlak sektörü, tarım, toprakla ilgilenen kesim için farklı fikirlerin, kararların ortaya çıkması mümkün. Bu da isyankar tavırları, yukarıda da belirtmiş olduğum üzere grevleri tetikleyebilir.


En nihayetinde Uranüs Merkür’ün üst oktavıdır. Haritalarınızda 13 derece Boğa’nın olduğu alanda aklınıza bambaşka, aniden fikirler gelebilir. Ve telapatik yetenekler açığa çıkabilir. Enerji çalışmalarıyla ilgileniyorsanız üçüncü gözler aktive :)


Astrometeorolojiye göre de Merkür Uranüs kavuşumları soğuk ve kuru havaları anlatır. Kasırgalar olabilir. Bir de depremler, toprak kaymaları.

*

Geçen yıl Merkür Uranüs Boğa’da kavuştuktan 5 gün sonra Türkiye’de 17 Mayıs’a kadar 19:00’dan itibaren tam kapanma ilan edilmişti. Şehirler arası toplu taşıma araçları %50 kapasiteyle çalışmış. Zincir marketler de Pazar günleri kapalı olacağını açıklamış. Açıkçası tekrardan bir tam kapanmaya vs gideceğimizi düşünmüyorum. Ancak gıda sektörü, üretimimiz, ulaşım sektörümüzle ilgili yeni bir planlama, yasa tasarıları gündemde olabilir. Ve bununla beraber 17 Mayıs’taki Mars Neptün kavuşumu salgın hastalıkları, virüs yayılımını, denizlerden, sulardan gelebilecek bulaşıcı hastalıklar için açık kapı bırakıyor.


Ve yine Pazartesi günü iki tane daha önemli görünüm var.

Güneş Plüton karesi, Merkür Venüs ve Venüs Uranüs altmışlığı.

Patronlarla, eril figürlerle diyaloglar yokuşa tırmanabilir. Güç çekişmeleri olabilir.

Merkür Venüs altmışlığı da aktif. Öyle ya da böyle bu haftayı güzel idare ediyoruz J Yapacağınız görüşmeler, konuşmalardan yana rahat enerji akışları var. Venüs sonrasında Uranüs ile de kavuşacak. Sürpriz ilişkiler olabileceği gibi bu dönemde sanatla ilgilenen kesim için de ilham ve yaratıcılık akar.


20 Nisan Çarşamba Sabahı Güneş Boğa Burcu’na geçiyor!

Tüm Boğaların doğum günleri kutlu olsun. Koç zamanı başlattıklarımızı şimdi sağlama alma, verimli hale getirme, istikrarla, sabırla geliştirme zamanındayız.

21 Mayıs’a kadar stabil kalmak, konfor alanlarımızı maddi manevi korumak isteyeceğiz.


23 Nisan Cumartesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Merkür Kuzey Ay Düğümü kavuşumu, önemli anlaşmalar, görüşmeler, yatırımsal süreçleri sağlama alma kapasitesini pozitif çalıştırabilir. Kadersel etkide önemli toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz.


Ay Boşlukta Vakitleri

Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


19 Nisan Salı 02:53 – 05:16

20 Nisan Çarşamba 23:54 – 21 Nisan Perşembe 06:52

23 Nisan Cumartesi 06:51 – 09:17


Herkese iyi haftalar dilerim.


Begüm Bayraktar.

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.




70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page