top of page

2-8 Eylül Haftası ve Burçlar



Hoş geldin Eylül... Eylül Ayı'nın ilk yarısı çok daha aksiyonlu geçerken, ikinci yarısı daha kabullenişe geçiş gibi geçebilir. Yani aslında aksiyon alıp, neler yaptıklarımızı değerlendireceğiz. Balık Dolunayı da Eylül'ün ikinci yarısı için duyguların yoğun yaşanacağını şimdiden söylüyor. Bu haftaya gelecek olursak...

Haftaya Terazi burcunda başladı. Daha huzurlu, sakin olma arzusundayız. Ancak Başak burcundaki Stelyum devam ediyor. Ve Yeniay'ın o cesaretlendirici etkisi üzerimizde olacak. Pazartesi günü Güneş/Mars kavuşumu, Venüs-Jüpiter karesi var. Harekete geçmek, planlı, organize davranarak başarı elde etmek mümkün. Ancak diğer yandan ilişkilerde ve finansal konularda müsriflik, abartılı davranışlara açık bir gün. Salı günü imzalar, anlaşmalar, sözleşmeler için harekete geçme, koşturmaca günü. Merkür/Mars kavuşumu akılla ve istekle yapılan davranışları takdir eder. Çarşamba günü Venüs-Neptün karşıtlığı aşırı fedakarlıklar, duygusal karmaşa verebilir. İlişkilerde gözü kapalı davranışlar hayal kırıklığı verebilir. Perşembe günü Merkür/Satürn üçgeni; düşüncelerinizi projelendirmek, somut bir şekilde karşılığını almak / görmek adına değerlendirilebilir. Ciddi ve kalıcı çalışmalar, görüşmeler sağlanabilir. Cuma günü Merkür-Jüpiter karesi etkin olacak. Her duyduğunuza inanmayın, olaylar büyütülüp size gelebilir. Siz de abartabilirsiniz. Her düşündüğünüze de inanmayın, gerçek olmayabilir :) Cumartesi günü Güneş/Satürn üçgeni gerçekleşecek. Sabrettiğiniz konular için somut sonuçlar alabilirsiniz. Dikkatli ve konsantre olmak önemli. Olgun, deneyimli kişilere fikir danışabilir, destek görebilirsiniz. Pazar günü Güneş-Jüpiter karesi gerçekleşecek. Fazla güven, abartı, kibir, egoların şişmesi... Bugüne biraz dikkat.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


Pazartesi 11:32 - Salı 02:34

Çarşamba 13:56 - Perşembe 06:07

Cuma 19:01 - Cumartesi 13:37


Haftalık Burçlar

(Yükselen burcunuzu da okuyun.)


Koç: Gündelik hayat, koşturmacalar artabilir. Bu koşturmacalar sırasında beslenme düzeninizi, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Bir diyetisyenle konuşabilir, beslenme programı oluşturabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Kendinize vakit ayırın. Hafta sonu ileriye yönelik planlar için fikir paylaşımlarında bulunabilirsiniz. Neyi, nasıl yapmak istediğinize dair detayları görebilirsiniz.


Boğa: Aşk ve çocuklarla ilgili hareketlilik kazanabileceğiniz bir hafta. Özel hayatınızda aceleci olabilirsiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde de fazla eleştirel olmayın. Hayattan keyif alabileceğiniz hobiler, sanatsal aktivitelerle ilgilenebilir. Müzik dinlemek bu hafta iyi gelecek. Haftasonu değişik şeyler yapmak isteyebilir, eğitimsel konularla ilgilenebilirsiniz.


İkizler: Ailesel konular, evle ilgili hareketlenmeler olabilir. Bazılarınız taşınabilir, ev içerisinde değişim yapmak isteyebilir. Bahçeyle, toprakla daha çok uğraşabilirsiniz. Alım-satım gerektiren bir işiniz varsa beklediğiniz haberler gelebilir. Hafta sonu harcamalarınız artabilir.


Yengeç: Yakın çevrenize karşı tahammülünüz yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Biraz sakinliğe ihtiyacınız var. Sosyal medyada daha aktif olabilirsiniz. Ve işiniz sosyal medya üzerinden yürüyorsa iletişime daha bi'dikkat etmekte fayda var. Yeni bir kursa, eğitime de başlayabilirsiniz. Hafta sonu kırdığınız kalpleri tamir edebilirsiniz.


Aslan: Para kazanma arzunuz yüksek. Yatırımlarınızı değerlendirmek ve daha fazla kazanmak istiyorsunuz. Detaylandırabilirsiniz bazı şeyleri. Mantıklı riskler alabilirsiniz. Kendi öz değerinizle ilgili de kafanızı kurcalayan acabalarınız varsa düşünerek, farkındalık kazanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha keyif alacağınız şeylerle ilgilenebilirsiniz.


Başak: Önemli gelişmeler var hayatınızda. Sözlerinizle dikkat çekiyorsunuz. Çünkü artık susmak istemiyorsunuz. Ancak endişelere, detaylara takılı kalmayın :( Hafta sonuna doğru kendinize vakit ayıracaksınız. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda sorumluluk isteyen konularda harekete geçebilirsiniz. Problemlerinizi çözebilirsiniz.


Terazi: Sizin hareketliliğiniz daha çok içsel. İçsel motivasyonunuzu kendiniz için korumanız gerekiyor. Enerji, şifa çalışmaları, meditasyon yapmak sizin için iyi gelecek. İnsanlardan izole olmak istediğiniz bir hafta. Fikirleriniz kendinize kalsın istiyorsunuz. Bir şeyleri tolere etmek için kendinize ihtiyacınız var. Hafta sonuna doğru aileyle ilgili konuşmalar olabilir.


Akrep: Sosyal çevreden gelecek güzel etkiler var. Kalabalıklar, arkadaşlıklardan destek görebilirsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlara da eleştirel bakabilirsiniz. Aslında cesur davranabileceğiniz bir hafta. Aynı ideali paylaştığınız insanlarla bir arada olmak keyif verebilir. Hafta sonuna doğru yakın yerlere seyahatler olabilir. Kardeş, kuzenler, yakınlarınızdaki insanlarla iletişiminizde hafif gerginlikler olabilir.


Yay: Kariyer alanınızda daha aktif olacaksınız. Görünür olmak istiyor, başarılı adımlar için harekete geçiyorsunuz. İş hayatında parlayacağınız bir hafta. Yaratıcılığınıza, üretkenliğinize güvenin, çalışın. Parlayacaksınız. Üstlerinizle olan iletişiminize biraz dikkat etmeniz gerekebilir. Hafta sonuna doğru parasal konularda dağınıklık olabilir, harcamalarınızı düzenlemek durumunda kalabilirsiniz.


Oğlak: İşlerinizde dışa açılma zamanı. Risk alabilirsiniz. Eğitimsel, yayıncılık, reklamcılık, pazarlama, satış alanında çalışanlar için başarılı etkiler söz konusu. Uzak bir yere seyahat planı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kendinize, yaşadıklarınıza daha çok odaklanabilirsiniz. Duygusal olgunluğuna güvendiğiniz kişilerle konuşabilirsiniz. Sanki biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.


Kova: Ödemeler, krediler, borçlar, beklediğiniz paralarla ilgili gelişmeler var. Vergi, stopaj, kredi kartı gibi ödemelere ilişkin konularda dikkatli olmanız fayda sağlayabilir. Ortaklaşa işlerden kazanç konusunda, eşinizin. partnerinizin maddi durumlarda mücadele, devam ediyor. Beklediğiniz ödemelerde uzlaşma sağlanabilir. Hafta sonuna doğru kendinize vakit ayırma vakti. Manevi destek alabilirsiniz.


Balık: İlişkilerinizde birlikte hareket ederek toparlanma vakti. "Birlikten, kuvvet doğar." sözü bu hafta sizin için. Empati kurarak karşı tarafla iletişime geçebilirsiniz. İlişkinizde sorun varsa güvendiğiniz kişilerden fikir alabilirsiniz. Ancak kendinize de çok fazla yüklenmeyin. Hafta sonuna doğru önemli işleri halletmek, iş anlaşmaları için değerlendirilebilir.



Görüşmek üzere...

Herkese iyi haftalar.

Begumtells.

199 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page