top of page

2 Mart Haftası


Haftaya Ay İkizler'de hararetli başlıyoruz. İletişim trafiğinin bir hayli yoğun olacağı bir gün açılara da baktığımızda.


3 Mart gecesi Mart 10 dereceye geldiğinde 2 Temmuz 2019 Yengeç burcundaki Güneş tutulmasını tetikleyecek. Ve Salı günü Venüs Satürn ve Ay'ın Neptün ile arasındaki zorlayıcı açı ilişkilerde zorlanmalar, hayal kırıklıkları verebilir.


4 Mart'ta Merkür Kova burcunda gerilemeye başlayacak. 28 - 29 derece Kova burcunun olduğu alan haritalarınızda tamamlanmayı bekleyen, bi'throwback dedirten gelişmeler verebilir. 11 Mart itibariyle durağandan çıkarak retro dönemi bitecek. Ayrıca Çarşamba Merkür Venüs altmışlığı, ilişkileri toparlamak, tatlı tatlı konuşmak için güzel bir gün.


5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. Yönettiği burçta, aynı zamanda 3'lü yöneticiliğe sahiptir. Bu yüzden Venüs'ün doğasında kendini 'olduğu gibi' ortaya koyacaktır. Aşk, sanatsal konular, değer konuları, konfor, huzur, parasal gelişmelerde uzun vadeli şans yakalayabiliriz. Yani Venüs Boğa'da keyfi yerinde çalışır. Bir kere karar verelim, o karardan dönmek istemeyiz. Aradığımız güveni bulabilecek miyiz bakalım. Perşembe akşamı duygusal çıkışlara dikkat, risk almayın, olaylar büyümesin. Cuma günü de moody bir gün.


8 Mart akşamı Venüs Uranüs kavuşumu olacak. 4 derece Boğa haritalarınızda hangi eve denk düşüyorsa o alanın temsil ettiği konularla ilgili sürpriz gelişmelere, uyanışlara açıksınız. (not: kavuşumlar her zaman pozitif çalışmazlar.)


9 Mart'taki Başak Dolunayı aynı zamanda Süper Ay. (Süper ay; Ay'ın Dünyaya yakın olma konumu. Dolunay'ın normalden daha büyük ve parlak gözükmek hali. Psikolojik düzeyde yorum isterse burası; dolunaylar olayları netleştirme süreçlerini yönetirken, süper ay olmasıyla beraber olduğundan daha net ve görünür hale gelmesi, büyütmek olarak değerlendirebiliriz) Dolunay esnasında Venüs Uranüs Boğa burcunda kavuşumda, Satürn Plüton Jüpiter Oğlak burcunda. Yani toprak elementinin baskınlığı var. Tarım, hasat ve özellikle madenlerle ilgili temalar dikkat çekici. Neptün Güneş kavuşumu da su elementinde, denizlerle ilgili konularda da hareketlilik olabilir. Bireysel anlamda hassas dönemlerden geçerken, bir şeylerin ayrışımını yapmak için güçlü ve sabırlı olmamız gerekecek. Aslında bahara girmişken tam bir "ayıklama" döneminden geçiyoruz. Dolunay yazımda buraya detaylı değineceğim.


Ay Boşlukta!



Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


4 Mart Çarşamba 05:18 - 07:25

6 Mart Cuma 10:11 - 12:27

8 Mart Pazar 11:12 - 13:47


Haftalık Burç Yorumları


(Yükseleninize göre okuyun.)


Koç: Kariyer, iş konusunda emek sarf etmeniz gerekiyor. Otorite figürlerle konuşmalar, patronlar can sıkabilir ama maddi olarak artıya geçiyorsunuz. Bu hafta dargın olduğunuz kişilerle barışabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Neyi nasıl söylediğiniz önemli olacak. Neptünyen kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Spritüel temalara yönelebilir; bütüne fayda sağlayacak bir grup çalışması içerisinde de bulunabilirsiniz.


Boğa: Yabancı yerler, yurt dışı, seyahatler konusu biraz efor isteyen temalar sizin için bu hafta. Vize, planlar, eğitimler uğraştırıcı olabilir. Önceliklerinizi belirleyeceksiniz. Bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Yanılgılara dikkat. Kendi kararınızla hareket edin. Bir hedefinize ulaşmak için fedakarca davranabilirsiniz. Hafta ortasından sonra ikna etme kabiliyetiniz artacak. Sanatsal beceri isteyen işlerde başarılı olabilirsiniz.


İkizler: Ödemeler, beklediğiniz paralarla ilgili emek sarfetmeniz gerekiyor. Risk almayın. Yabancılarla yapılan işler veya eğitimsel konularda, hayat planlarınız içerisinde tekrar yapılandırılmayı bekleyen işleriniz olabilir. İşe kendinizi verdiğiniz bir hafta. Karşılığını alabiliyor muyum? diye düşünebilirsiniz. İlişkilerde biraz gözlerden uzak olmak rahatlatacak. Kıskançlıklar, gizli durumlar can sıkabilir.


Yengeç: Sevgi neydi? Emekti! dediğiniz bir hafta. İkili ilişkiler, evlilik ve varsa hukuki işlemleriniz için daha fazla mücadele edeceksiniz. Gerçeklerden yanasınız. Borç, kredi için uygun bir hafta değil. 9.evinizdeki Güneş Neptün kavuşumu, ruhsal eğitimler almanıza, kendinize yatırım yapabileceğiniz konular, seyahat planları için destekleyici. Hafta ortasından sonra da farklı ve sıradışı gruplar içerisinde olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.


Aslan: İş koşulları biraz yoruyor olabilir. Yanınızda çalıştırdığınız kişiler, yapmanız gerekenler uğraştırabilir. Düzen istiyorsunuz. Sağlığınıza, beslenmenize dikkat. Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açıksınız. Yarım kalan konuşmaları tamamlayabilirsiniz. Birisine maddi destek sağlayabilirsiniz veya eşinizin /partnerinizin parasal anlamda durumunda gelişmeler olabilir. Parapsikoloji, reiki, metafizik gibi konularda, psikolojik değişim - dönüşüm isteyen ruhsal çalışmalar da bu hafta ekstra ilginizi çekebilir. Hafta ortasından sonra kariyerinize etki edecek farklı ve önemli birisiyle bir araya gelebilirsiniz.


Başak: Aşk, çocuklar, sanatsal konular, yaratıcılık isteyen işlerde mücadeleleriniz var. Gerçekten sorumluluk alınması gereken bir haftadasınız. İş hayatınızda da yarım kalan işlerle ilgilenebilirsiniz. Ve çalışanlarınızla / çalıştığınız kişilerle ilgili sorunlar, yanlış anlaşılmalar olabilir. Beslenmenizi düzenleyebilirsiniz. Check up yaptırabilirsiniz. Özel hayatınızda yanılgılar, hayal kırıklığı olabilir. Gerçekleri görmezden gelip, yanlış karar almayın. Hem özel hayatınızda hem de ortağınızla ilgili konularda. Öte yandan, yurt dışı konularıyla ilgili ekstrem gelişmeler olabilir.


Terazi: Aile ve ev hayatınız bu hafta dikkat çekici. Ev içerisindeki güvenlik tedbirleriniz tam olsun. (yani kapı, pencere kilitli olsun) İçsel olarak huzurlu hissetmek istiyorsunuz ama içten içe sizi bir şeylerin tedirgin ettiğini de biliyor gibisiniz. Üzerine düşünmelisiniz. Cevaplar sizde. Aşk hayatınızda yaptığınız hataları fark edebilirsiniz. İş hayatında daha fazla fedakarsınız. Ama bazı kişiler sizi yanıltabilir. Alanınızı koruyun. Ödemelerle ilgili yeni gelişmeler olabilir.


Akrep: Yakın çevrenizdeki kişiler, akrabalar, kuzenlerle olan diyaloglardan sıkılabilirsiniz. Kendinizi daha iyi nasıl ifade ederim, bu insanlar beni neden anlamıyor diyebilirsiniz. Seyahat planlarınız varsa dikkatli olmalısınız. Her anlamda önleminiz tam olsun. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işler varsa da daha fazla çalışmanız gerekebilir. Aile bireyleriyle geçmiş konular gündeme gelebilir. Ev içerisinde dekorasyon değişikliği için uygun bir hafta değil. İlişkilerinizde sürpriz gelişmeler olabilir. Hayatınızda kimse yoksa birisiyle tanışabilirsiniz. Yaratıcılığınız da artıyor.


Yay: Kazanmak için efor sarf ediyorsunuz. Ve öz değer duygunuz tetikleniyor bir yandan. Belki daha sakinsiniz ama içiniz alanınızı koruyup korumadığınızdan emin değilsiniz. Önceliğiniz kendiniz olsun. Her zaman. Yazdığınız bir yazıyı yayımlamadan, mailinizi atmadan iki kere okuyun. Ailenize fedakarlık yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik bir karar almak istiyorsunuz ama net değilsiniz. İç dünyanız karışık ve çözmeye ihtiyacınız var. İş hayatınızda sürpriz, beklenmedik olaylar olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.


Oğlak: Kişisel girişimleriniz, kararlarınız bu hafta etkili. Genel olarak yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Belki de biraz kendinize zaman vermelisiniz. Parasal anlamda risk almayın. Gerçekçi yaklaşın. Yakınınızdaki bir kişinin hayatında belirsizlik olabilir. Yardımcı olmanız gerekebilir. Kontratlar, belgelerle ilgili de dikkatli olun. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren bir işiniz varsa sürpriz gelişmelere açıksınız. Özellikle hafta ortasından sonra.


Kova: Arkanızdan iş çevirenler olabilir. Kimseye güvenmeyin. Dikkatli olun bu hafta. Arka plan işler dikkat çekici çünkü. Fikirlerinizi kendinize saklayın. Önceden vermiş olduğunuz kararlarla ilgili feedback alabilirsiniz. Belki sizin aklınıza gelecek illa bir kişi aracılığıyla hatırlatılmayadabilir. Ama uygulamak için bu haftanın geçmesini bekleyin. Parasal fedakarlıklar yapabilirsiniz. Ama yanılgılara dikkat. Para çıkışlarınız nereye, kime gidiyor... Sanatsal konulardan, hayal gücünüzün getirdiği bir projeden para kazabilirsiniz.Aile ve ev hayatınızda önemli , sürpriz gelişmeler olabilir.


Balık: Olgun insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Ve sosyal ortamlarda, davetlerde bir araya geldiğinizi kişiler ileriye yönelik planlarınız için bir fırsat sağlayabilirler. Ama sizin de eforunuz gerekiyor. Uzak durmayın, çabalayın ve elde edin. Gizlilik içeren konuşmalar ve görüşmelere dikkat. Maneviyatınız, yaratıcılığınız artıyor. Sezgileriniz öne çıkıyor. Bazı durumlar günlük realiteden uzaklaştırabilir. Sürpriz bir seyahat çıkabilir. Ama prüzler de beraberinde gelebilir. Yakınlarınızla, kardeşinizin hayatındaki bir durum da şaşırtabilir.


Herkese iyi haftalar.

Begumtells.

296 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Σχόλια


bottom of page