top of page

2 Ocak Oglak Yeniayı


2 Ocak 21:34 Oğlak Burcu’nda Uranüs etkili bir Yeniay deneyimliyoruz.

Oğlak iş, sorumluluklar, görev bilinci, liderlik, netlikle alakalıdır. Sınırları koruyabilmek ya da gerekli yerde gerektiği ölçüde risk alabilmeyi anlatır. Ayaklar yere sağlam bassın ister. Haritalarınızda 12 derece Oğlak burcunun olduğu alanda yeni ve sağlam girişimler içerisinde olabilirsiniz.

An haritasında Aslan ve Regulus yükseliyor. Ve yönetici Güneş Uranüs’den de güzel bir açı alıyor. Bir şeyleri birden sahnelemek, ortaya çıkarmak için muazzam bir istek duyabilirsiniz. Zaten Güneş Uranüs etkileşimi burada gerçeklerin önemini kavramayı getiriyor. Ve bu önem kendi bilincinizden, benliğinizden uzak olamaz. Kişisel bir seviyede değişmek, özgürleşmek isteyebilirsiniz. Ve burada sanki dış etkenler sizi değişime götürüyormuş gibi gelebilir. Aslında içeride bir yerlerde çoktan bir şeylerin farkındasınızdır da bir ivmeye ihtiyaç vardı belki de… Sanatsal konuları en üst noktaya taşıyabilmek, oyuncular, liderler, yöneticilerle daha çok bir arada olmak ve hangi işi yaparsanız yapın tüm yaratıcılığınızla sahneleyebilmek için kullanın bu Yeniayı.


Merkür henüz Kova’ya geçmiş ve zamanın ötesinde düşünceler, realist yaklaşımlar adına destekliyor. Venüs ise Oğlak’taki retrosunu sürdürüyor. Plüton’un tutkularından, takıntılarından, dönüşümlerinden geri ekmiş kendini uzaktan Neptün ile iyicil halde. Özel ilişkilerinizde içsel dengeyi bulabilmek için kendinize zaman verebilirsiniz.


Yeniayı yöneten Satürn ise Mars’tan aldığı açıyla dirayet ve sabır enerjisini taşıyor. Yeni bir şeyler için destek alabilirsiniz, hedeflerinizi geliştirmeye devam.


Jüpiter ve Merkür doğasındaki Nunki Yıldızı, bu Yeniay’da ev ve aile meselelerini çözmek için olumlu bir etki veriyor. Halka açık yerler, kamuyla ilgili konulardan da yeni kararlar gündeme gelebilir. Bilim, felsefe, eğitim alanında çok başarılı yazarlar ses getirebilir. Dinsel düşmanlara dikkat! Bir de zehirli kimyasallara. Ve NFT Dünyası ile ilgili çok çarpıcı bir gelişmenin gündemde olabileceğini öngörüyorum. Bir şeyin fermanını verebilecek etkide. Open Sea'yi konuşabiliriz bu hafta.


Oğlak medikal astrolojiye göre diş, kemik, omurga, cilttir. Bu noktalardaki olası rahatsızlıklarınız için harekete geçebilirsiniz. (ama Venüs retro, cildinize yapabileceğiniz botox vs majör değişimler için harekete geçmeyin tabii. Rutin bir diş temizletme, cilt kontrolünüz vardır mesela bunlar okay.)


Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,


Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.

51 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page