top of page

20 Nisan Haftası



Haftaya Ay Koç’ta başlıyoruz. Evlerimizde de olsak, enerjiler yükseliyor. Yükselebilirdi :) Mod olarak evet böyle ama, Pazartesi günün ilk yarısı, zorlayıcı. İkinci yarısı Ay Satürn altmışlığı ve akşam saatlerine doğdu Güneş’in Ay Düğümleri ile olan pozitif açısı kalıcılık isteyen durumlar için güzel. İletişimler güçlenir.


Salı günü, Ay Koç’ta. Gün geneli Güneş Satürn kareli. Patronlar, otorite figürlerle iletişimde zorlanma, kısıtlanmalar, engellenmeler yaşanabilir. Hayatınızda önem verdiğiniz durum veya kişilerle iletişiminize özen göstermeniz gereken bir gün. Akşam saatlerine doğru Venüs ve Mars sekstilinden yararlanılabilir. İletişim de esnek olmak, bir şeyleri paylaşabiliyor olmak önemli. Cesur konuşmalar yapabilir. Eril – dişil dengeler rahat akışta olur.


Çarşamba, Ay Plüton karesi günün ilk yarısında egodan kaynaklanan sorunlar, (kendi duygunuza bile sinirlenebilirsiniz) , sinirsel gerginlikler verebilir. Duygusal olarak sizi zorlayan durumları nasıl çözüyorsunuz? Bence günün sorusu bu… 15:31 – 22:35 arası Ay boşlukta. Sonuç almayı beklenilen işler için 15:31’e kadar süper. Ancak sonrasında yarım kalan işleri tamamlamak daha sağlıklı olacaktır. 22:35 Ay Boğa’ya geçiyor.


Ve Perşembe. Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! Mod olarak sakin olabiliriz. Güvenli alanlarımızı pek bırakmak istemeyeceğiz gibi. Bedenimizle ilgilenmek, bakım yapmak, yemek yapmak (yazmayayım diyorum ama Ay Boğa malum) , sanatsal konularla ilgilenmek, hobilere vakit ayırmak için harika bir gün. Tabii ki 23 Nisan sabahı haftaya damgasını vuracak Uranyen Boğa Yeniayı var. Sürprizli, yeni başlangıçlar, güzel keşifler mümkün. Ay, yüceldiği Boğa burcunda. Dilerim, keyif, neşe, huzur, Boğa’nın temsil ettiği maddi manevi değerler içerisinde hep bizimle olur. Ancak Yeniay’ın Satürn Uranüs karesi olduğunu da unutmamak gerekiyor…


Cuma, Ay Mars karesiyle gün biraz gergin, agresif başlayabilir. Sakarlıklara dikkat! Öğle saatleri Ay Neptün arasında uyumlu bir açı olacak. Ruhunuzu besleyen çalışmalar yapabilirsiniz. Ve gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Plüton üçgeni etkin olacak. Yani gece saatlerine doğru da kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz duygusal olarak…


Cumartesi, 03:42 – 10:19 arası Ay boşlukta. Sonrasında İkizler burcuna geçiyor. Haberleşmeler, telefonlaşmaları bir şekilde iletişim trafiğimiz artar. Nerede ne var, ne demiş , onu yapmış , ee sonra derken gün biter. Gün bitmeden ; günün ikinci yarısı Ay Satürn üçgeni etkin. Olgun, güvendiğimiz kişilerden destek alabiliriz. Ancak Merkür Plüton karesi de etkin olacak sabah ve 1 saatte geçecek bir etkide değil. İki düşünüp bir konuşmanın gerekir. Kırıcı olmamak önemli. Merkür Koç’ta direkt olanı söylemek ister, aklına ilk geleni paylaşır ancak Plüton da Oğlak’ta “hey, höd, dur bakalım.” Der. Gece saatlerine doğru Ay Kiron arasında altmışlık açı kalıbı olacak. Burası o dil yaralarını, duygusal yaralarını sarmaya yarayabilir. Çıkış noktanız hisleriniz olsun. Ayrıca Plüton durağan olacak, 26 Nisan’da retrosu başlıyor. 5 Ekim’de bitecek. (Baya bir yoğunmuş aslında Cumartesi, Ay İkizler derken yazarken farkettim :))


Pazar, Güneş Uranüs kavuşumunun derece olarak gerçekleştiği gün. Haritalarınızın 6 derece Boğa burcunun olduğu alanda özgürleşme isteği duyabilirsiniz. Yenilenme, farklılık hissi doğabilir. Merkür Jüpiter karesi de etkin. YOK ARTIK demeden, abartmadan ilerlemeliyiz. Akşam saatlerinde Ay, Venüs ile kavuşacak. Duygusal anlamda huzurlu hissedebilir, kadın figürlerden de destek alabiliriz. Venüs bu esnada Mars ile de üçgen açıda olacağı için ilişkilerde de güzel gelişmeler yaşanabilir. O mesajı atabilirsiniz :) Plüton retrosu da başlıyor. Plüton, Marsiyendir, Akrep ve eril enerjidedir. Dönüştürücüdür. Bilinçaltınızda olan şeyler , yüzleşmek istediğiniz konular retro dönemi boyunca aktif olacaktır.


Begumtells.

ASA, MAPAI, Opa Üyesi.

81 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page