top of page

Yine, yeni, yeniden.


Hafta, Ay Yay'da başlıyor. Koşullar sık değişime uğrayabilir. Enerjiyi tek bir konuya kanalize etmek kolay olmayabilir. Hareketli, nerede ne var bilgi peşinde olacağımız bir Pazartesi. Günün ilk yarısına kadar önemli konuşmalar yapılabilir. 16:19 Ay Venüs karesi etkin. İlişkilerinizi zorlamayın. 18:55 Venüs'ün Ay Düğümleriyle yapacağı uyumlu açı ilişkisel durumlar için pozitif çalışabilir. Ay Venüs karesinde parlamayın o yüzden :) Ve tabii bugünün önemli gökyüzü görünümü 17:54'te Güneş Kova burcuna geçiyor. Entelektüel, farklı bakış açılarını sahiplenebilen, zamanın ötesinde düşünen tüm Kovaların doğum günleri kutlu olsun. Yaklaşık 1 ay boyunca bildiklerimizi paylaşacak, sosyalleşecek, topluma fayda sağlayacak konularla iç içe olacağız.


Salı günü off. :)) Ay Yay burcunda ve tüm gün boşlukta. Sabah 07:45'ten ertesi gün 07:59'a kadar. Sonuç almayı beklediğiniz işler yerine, yarım kalan işlerinizi halledin.


Çarşamba 07:59 Ay, Oğlak'a geçiyor. Ciddi, kararlı, iş bitirici bir gün. 11:58 Ay Kiron karesi. 12:59 Ay Uranüs üçgeni. Günün ilk yarısı dert anlatırken veya sorun dinlerken bulabilirsiniz kendinizi. Sizi zorlayan bir durumu da fark edebilirsiniz. Ancak bir yandan da şaşırtıcı , sürpriz haberler alabilir veya bazı durumlara farklı bakarak bir işin üstesinden gelebilirsiniz. Akşam saatleri de Güneş Kiron sekstili etkin olacak. Karşı tarafa çok güzel aynalama yapabilirsiniz. Öz ile temasa geçme, kendi yaratıcı gücünüzü fark etmek, ve karşınızdakine ilham olmak, yardım etmek adına güçlü bir etki. 23:30 Ay Ah Güney Ay Düğümü kavuşumu. Geçmişle ilgili konular önünüze gelebilir. Karma yaratmayın.


Perşembe 09:33 Güneş Uranüs karesi, sarsıcı, değişik haberler tat kaçırabilir ya da rutinler bozulabilir uğraştırabilir. Ancak Ay Neptün ile altmışlık açı yapacak. Atmosfer yumuşayacaktır. -diye düşünüyorum.- Venüs Jüpiter altmışlığı 16:07'de kesinleşiyor ve iyimser, pozitif, yaratıcı, şanslı etkiler veriyor.


Cuma 05:08 - 16:20 Ay boşlukta. Önemli işlerinizi bu saat aralığına denk getirmeyin. Ve sabah saatleri Ay boşluğa girmeden Plüton ve Satürn ile kavuşacağı için o boşluk evresinde taşıdığı enerji de biraz iç sıkıcı. 16:20'de Ay Kova'ya geçiyor ve Yeniay'a doğru gidiyoruz!


25 Ocak Cumartesi 00:41'de Kova burcunda bir Yeniay var. Yeniay'a Merkür de eşlik ediyor. Mars ile uyumlu açıda. Bilgi paylaşımlarının yoğun olacağı, hatta tartışmalar içerisinde gelişim gösterebileceğimiz, farklı düşünceleri destekleyeceğimiz bir Yeniay. Özellikle 'değerler' alanında. Maddi - manevi konular. Ancak... Uranüs'ün Merkür'e dik bir açısı var. Şaşırtıcı durumlarla karşılaşmamız olası. İlişkilerde beklenmedik değişimlere de hazır olmak gerekiyor. Ezber olacak gelişmeler olabilir.


Pazar Ay, Kova'da ama tüm gün boşlukta ilerliyor. Düşünelim bakalım, neler duyduk, neler fark ettin, nasıl algıladık... Karar almak yerine, analiz etmek fayda sağlayacaktır. Arkadaşlardan sosyal çevreden destek alabileceğimiz bir gün.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


20 Ocak 00:21 - 01:40

21 Ocak 07:45 - 22 Ocak 07:59

24 Ocak 05:08 - 16:20

25 Ocak 22:06 - 27 Ocak 02:43





Haftalık Burçlar

Yeniay 2 hafta etkili.

(Yükseleninize göre okuyun.)


Koç: Yeniay 11.evinizde. Sosyalliğiniz artıyor. Arkadaşlardan destek alabilirsiniz. Yeni planlar, projeler odağınızda olacak. Ancak Uranüs'ün 2.evden karesi arkadaşlarla maddi konularda şaşırtıcı durumlar yaratabilir. Ya da alanınızı, öz değerinizi belli etmeniz gelişmeler yaşanabilir. Mars 9.evde; yurt dışı işleri, eğitimsel konular efor istiyor, uğraştırabilir. Venüs 12.evde, ilişkilerde içe çekilme verebilir. Biraz yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi dinleyin.


Boğa: Yeniay 10.evinizde. Kariyeriniz bu Yeniay'da ön planda. Yapmak istediklerinizi düşüneceksiniz ve gelecek vaat eden kararlar almak isteyeceksiniz. Önemli kişilerle görüşebilirsiniz. Ancak Uranüs'ün 1.evden karesi kişisel girişimleriniz için aşılması gereken stresler verebilir. Durumlara farklı bakış açısıyla yaklaşmanız gerekebilir. Mars 8.evde. Eşinizin, partnerinizin, ortağınızın parasıyla, ödemelerinizle ilgili hareketli bir hafta. Venüs de 11.evinizde. Kalabalık ortamlarda daha çok bulunabilir; yaratıcı, sanatçı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.


İkizler: Yeniay 9.evinizde. Eğitim, akademik kariyer, yurt dışı planları, inandığınız değerler bu Yeniay'da odağınız. Ancak Uranüs 12.evinizden kare açıda. "Hayat sen plan yaparken başına gelenlerdir" diyebilir. Her neyin farkına varırsanız, açığa çıkarsa farklı olanı görebilmeniz gerekiyordur belki. Mars 7.evde. İlişkiler hareketleniyor. Karşı tarafla anlaşmak istediğiniz konuda iş birliği yaparsanız enerjiyi yönlendirebilirsiniz. Venüs 10.evde. İş hayatınıza fayda sağlayacak gelişmeler olabilir. Yaratıcılığınıza güvenin.


Yengeç: Yeniay 8.evinizde. Ödemeler, alacak-verecek, krediler, parasal konular odağınızda olacak. Kazançlarınızı, yatırımlarınızı nerden, nasıl değerlendirebilirsiniz üzerine fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Ortaklaşa projelerden maddi gelir sağlayabilirsiniz. Ancak Uranüs 11.evinizde kare açıda. Arkadaş çevrenizden şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Mars 6.evinizde. Çalışma hayatınıza, günlük işlere daha fazla zaman harcadığınızı hissedebilirsiniz. Beslenme düzeninize, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Venüs 9.evde. Yurt dışı planlarınız için harekete geçebilir; eğitimsel konulardan da fayda sağlayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeyler için keyifli bir hafta.


Aslan: Yeniay 7.evinizde. İlişkiler, ortaklıklar, imza gerektiren işler odağınızda. Sevgiliniz, ortağınız varsa yeni ve farklı şeyler konuşmaya başlayabilirsiniz. Birlikte hareket etmek güzel gelişmeler verebilir. Ancak Uranüs 10.evinizde kare açıda. Kariyer çevresinden bazı kişiler, durumlar zorlayabilir. Mars 5.evinizde. Aşkta daha cesur olacaksınız. Ancak sözlere biraz dikkat. Cinsel enerjiniz de yükseliyor. Çocuklarla ilgili veya sanatsal işlerde efor gerektirecek durumlarla ilgilenebilirsiniz. Venüs 8.evde. hem finansal hem de psikolojik olarak durumların üstesinden gelebilme iyimserliğini taşıyor olacaksınız.


Başak: Yeniay 6.evinizde. Çalışma hayatınızda, yanında çalıştığınız veya çalıştırdığınız kişilerle ilgili yenilik isteyen durumlar olabilir. Gündelik işleriniz de ön planda. Performansınız yükseliyor. Yeni kişilerle iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Yeni bir beslenme programı ayarlayabilirsiniz kendinize. Detox yapmak, spora yapmak için kararlı olabilirsiniz. Ancak Uranüs 9.evinizden kare açıda. Yurt dışı işleri, reklamcılık, basın yayın, hukuksal konularla ilgili durumlar uğraştırabilir. Mars 4.evinizde. Ev ve aile konularında enerjiniz artacak. Biraz agresif olabilirsiniz bu hafta. Aile içi gerginliklere dikkat. Venüs 7.evinizde. Ortaklık konuları ve ilişkileriniz keyifli gözüküyor.


Terazi: Yeniay 5.evinizde. Aşk, flörtler, hayattan keyif aldığınız konular, sanatsal konular, hobiler, çocuklar odağınızda olacak. Yeni ve farklı bir biçimde yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler olabilir. Sevgilisi olanlar daha keyifli vakit geçirebilir. Ancak Uranüs'ün 8.evden kare açısı var. Değişimlere karşı sabırlı olmanız gerekiyor. Parasal konularda iniş çıkış gösterebilir. Mars 3.evinizde. Yakın çevrenizle daha çok ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Sosyal medyaya, eğitimlere, seminerlere efor harcayabilirsiniz. Trafikte fevri davranmayın. Venüs 6.evinizde. Çalışma hayatınızda kendinize güvenin, yaratıcı işler ortaya koyabilirsiniz.


Akrep: Yeniay 4.evinizde. Ailevi temalar, ev, taşınma fikirleri, duygularınızı ele almak, farklı bakabilmek odağınızda. Aile bireyleriyle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak Uranüs'ün 7.evden kare açısı var. İkili ilişkilerde, ortaklık konularında, imza gerektiren işlerde stresler olabilir. Mars 2.evinizde. Para kazanmak için enerjiniz yüksek olacak, hırsınız artabilir. Venüs 5.evinizde. Kendinizi sanatsal biçimde ifade edebilir, hobilerinizle, uğraşlarınızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Uranüs sizi her ne kadar ilişki alanından zorlayabilecek olsa da; Venüs'ün 5.evdeki konumu aşk hayatınıza şans getirecek, büyük resmi görmeniz için destek verecek.


Yay: Yeniay 3.evinizde. Sosyal medya, eğitimler, daha fazla insana ulaşmak istediğiniz konular, kardeşler, kuzenler odağınızda olacak. Yakınlarınızla daha fazla konuşabilir, vakit geçirebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden iş yapanlar farklı ve yeni bir yöntem belirleyebilirler kendilerine. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kısa yerlere seyahat planlarınız olabilir. Ancak Uranüs'ün 6.evden kare açısı var. İş ortamınızdaki insanlar, çalışma stilleriyle ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Mars 1.evinizde. Bu sıralar daha hareketli olacaksınız. Dürtüsel konuşabilirsiniz. Sakarlıklara da dikkat. Venüs 4.evinizde. Aileden maddi-manevi destek görebilirsiniz. Yeni adımlar atılabilir, ilişki, evlilik haberleri olabilir.


Oğlak: Yeniay 2.evinizde. Yatırımlarınız, paranız, arabanız, sahip olduğunuz değerler ön planda olacak. İletişim becerilerinizi güçlü kullanarak yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak Uranüs'ün 5.evden karesi var. Aşk hayatınızda veya yaratıcı işler konusunda şaşırtıcı, çözmeniz gereken durumlar olabilir. Mars 12.evinizde. Endişe ve korkular can sıkabilir. Duygularınızı bastırmayın. Bazı işleri gizlilik içerisinde halletmek isteyebilirsiniz. Venüs 3.evinizde. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Keyifli seyahatler yapabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde de daha yaratıcı ve kazançlı olabilirsiniz.


Kova: Yeniay 1.evinizde. Motivasyonlarınız, kararlarınız, sağlığınız, duruşunuz kısacası "siz" sahnedesiniz. Dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Kendi merkezinizde olun. Daha fazla bilgiye ulaşacaksınız. Yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak Uranüs'ün 4.evden karesi var. Aile, ev, taşınma konuları şaşırtabilir / uğraştırabilir. Mars 11.evinizde. Kulüpler, dernekler, spor kulüpleriyle ilgili hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Takım halinde hareket edebilirsiniz. Ama arkadaşlarla tartışmalara da açıksınız. Venüs 2.evinizde. Kazançlarınızı değerlendirmek, parasal anlamda artıya geçmek için keyifli bir haftadasınız. Sanatsal konulardan, eğlence sektörüyle işiniz olabilir. Gelir sağlayabilirsiniz. Ve öz değerinizin farkında hareket edeceksiniz. Kendinizi bilin ve sahneye çıkın :)


Balık: Yeniay 12.evinizde. Kendi özeliniz size kalsın isteyebilirsiniz. Bir ilişki içerisindeyseniz veya başlangıcında bu ilişkiyi sürdürmek üzerine "nasıl olsa iyi olur?" diye düşünebilirsiniz. Bir şeylerin duyurusunu yapmak yerine, şuan yaşadığınız an'ın keyfini çıkarabilirsiniz. Karar vermeyin, içinizde düşünün önce. Gelecek için plan yapma zamanındasınız. Uranüs'ün 3.evden karesi var. Yakın çevrenizdeki kişiler şaşırtabilir. Veya bir eğitiminizle ilgili uğraştırıcı bir konu belirebilir. Mars 10.evinizde. Kariyer planları için hareketli olacaksınız. Kendi işinizi yapmak isteyebilirsiniz veya yeni iş bağlantıları için harekete geçebilirsiniz. Venüs 1.evinizde. İkna etme gücünüz, çekiciliğiniz artıyor. Güzellik-bakım konuları için de değerlendirebileceğiniz bir haftadasınız.


Herkese iyi haftalar!

Begumtells.

148 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page