top of page

21 Ekim Haftası ve Burçlar



Bu hafta Akrep stelyumu pek tabii etkisini gösterecek. Güneş , 23 Ekim 20:19 Akrep burcuna geçiyor. İçeride fırtınalar kopsa da dışarıda sessiz ve soğuk olacağız. Duygusal olarak yoğunlaşacağınız. Araştıracağız, bulmak ve çözmek isteyeceğiz. Derinlik arzusunu taşıyacağız. Kafamızda belirlediğimiz konunun sonuna kadar gideceğiz. Ketumluk artabilir. Soğukkanlı bir yapıda olacağız. Bu hafta yeni girişimler için değerlendirilebilir ancak 28 Ekim haftasınıa beklemek daha yerinde olacaktır. Çünkü Akrep Yeniayı olacak...


Venüs Neptün üçgeni Pazartesi günü kesinleşecek. İlişkiler ve finansla konularda kolay enerji akışı verecek. Yani hem ilişkilerde tölerans gösterme, bağışlayıcılık etkili olacak; bir yandan sanatsal aktiviteler, beceriler için ilham perileri yanı başımızda olacak, (bol bol yazın ve çizin ya da söyleyin) ve bunları belki de kazanca dönüştürmek için bir rota belirleyeceğiz.


Venüs Plüto altmışlık açısı Cuma günü etkin olacak. Güçlü ilişkiler kurmak, mevcut ilişkiyi sağlamlaştırmak adına güzel etkiler altında olacağız. Duygusal ve maddi güvence ihtiyacımızı da gözden geçireceğiz. Ancak hafta sonu biraz daha agresyon enerjisi var.


Pazar günü Mars-Satürn karesi etkinleşecek. Hafta sonu harekete geçmek istediğimiz konularda engellerle karşılaşabiliriz. Sabrımız sınanabilir.


Güneş - Uranüs karşıtlığı da hafta ortası çalışmaya başlayacak. İsyan bayrakları, değişim-dönüşüm arzusu belirgin olabilir. Ancak 28 Ekim haftası çok etkin olacak. Bir şeylerden özgürleşmek isterken bazı bedeller de ödenebilir. Her şekilde değişim kapıda olacaktır.

Haftaya bu konuya daha detaylı değineceğim.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:

21 Ekim Pazartesi 15:39 - 19:28

23 Ekim Çarşamba: 12:124 - 22:29

25 Ekim Cuma 15:59 - 23:19

27 Ekim Pazar 10:20 - 22:29


Haftalık Burç Yorumları


(Yükselen burcunuzu öncelikli okuyun.)


Koç: Akrep stelyumu 8.evinizde. Ödemeler, krediler, borçlar, alacaklarınızla ilgili önemli gelişmeler, avantajlar olabilir. Plan yapmak isteyeceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın parasıyla ilgili de haberler alabilirsiniz. Salı- Çarşamba günü çocuklar ve ilişkiler için uygun. Düzenlemek istediğiniz konularla ilgili harekete geçebilir, konuşabilirsiniz. Mars haritanın 7.evinde. İmza atacağınız bir iş, ikili ilişkiler, özel hayatınıza dikkat. Hafta sonu bu alanlarda agresyona açıksınız.


Boğa: Akrep stelyumu 7.evinizde. Odağınız özel hayatınız ve ortaklıklar olacak. İlişkide derinleşmek isteyecek partnerinizle iletişiminize önem vereceksiniz. Birlikte hareket etmekten de genel anlamda (iş hayatınızda da) avantaj sağlayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru aile, evle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Mars haritanın 6.evinde. Hafta sonuna doğru gündelik işlerde, iş çevreniz, işinize bağlı stresler var. Sağlığa da dikkat etmelisiniz.


İkizler: Akrep stelyumu 6.evinizde. Mars da haritanın 5.evinde. İş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler var. Yeni yerlerle görüşebilirsiniz. Sorumluluklar artabilir ancak sabırlı çalışmaya devam etmek takdir getirecektir. Beslenme düzeniniz için harekete geçebilir, diyet ya da spor yapabilirsiniz. Hafta ortasına doğru yakın yerlere seyahat edebilirsiniz. Kardeşler, kuzenlerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu aşk ve çocukları ilgilendiren konularda agresyon olabilir. Dikkat.


Yengeç: Akrep stelyumu 5.evinizde. Mars da 4.evinizde. Aşk ve ilişkilerden yana şanslı bir haftadasınız. Çocuklarla ilgili konulardan da olumlu gelişmeler var. Belki yürütmek istediğiniz bir proje olabilir ya da ekstra kazanç sağlayabileceğiniz yeni bir durum... Hayattan keyif almak istediğiniz konuların özeline ineceksiniz.Bana ne iyi gelir diye bir düşüneceksiniz. Ancak aile ve evle ilgili konularda agresyon enerjisi var. Hafta sonu tartışmalara , gerginliklere dikkat.


Aslan: Aslan stelyumu 4.evinizde. Mars da haritanın 3.evinde. Aile, ev, yerleşim, yuva konularıyla ilgili planlar şekillenebilir. Aidiyet, baba, geçmiş konular odağınız. Aile ilişkilerinizin güçlendiği bir dönemdesiniz. Sizin de psikolojik olarak hayata bağlanma, bağ kurma, ait hissetme gibi konularda kendinizi daha güçlü hissedebileceğiniz bir döneme girdiniz. Hafta ortasında kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme cesaretini bulabilirsiniz. Hafta sonu ağzınızdan çıkanlar kalp kırabilir. Kardeşinizle veya kuzeninizle tartışabilirsiniz. Sosyal medyadan yapacağını paylaşımlar da göndermeli olabilir :)


Başak: Akrep stelyumu 3.evinizde Mars da haritanızın 2.evinde. Yakınlarınızla olan ilişkilerinizi düzenliyorsunuz. Eğitimler, bilgiler, öğrenme açısından güzel gelişimler var. Fikirlerinizi konularak ve yazarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaptığınız bir iş varsa daha aktif olabilirsiniz. Geri dönüşler daha kuvvetli olacaktır. Ancak başka fikirlere de biraz esnek olabilirsiniz. Kısa yerlere yolculuk yapabilirsiniz. Perşembe günü harekete geçmek için güzel bir gün! Hafta sonu para konularına dikkat. Bütçenizi çok fazla zorlamamanız gerekiyor.



Terazi: Akrep stelyumu 2.evinizde. Mars haritanızın 1.evinde. Maddi konulardan şanslısınız. Kazanç sağladığınız konularla, artistik ve sanatsal becerilerinizle ilgili güzel gelişmeleriniz var. Hayatınızdaki erkek figürlerden (baba, eş, patron, abi gibi) para desteği alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru sosyalliğiniz artabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise biraz daha kendi halinizde olabilirsiniz, odağınız kendinize dönük olacaktır.


Akrep: Akrep stelyumu 1.evinizde. Mars haritanın 12.evinde. Çekiciliğiniz, ikna etme kabiliyetinz, şansınız artıyor. Fiziksel enerjiniz, kendinize olan güveniniz bir şekilde artıyor. Ancak baskıladığınız duygu durumları dışarı farklı çıkabilir. Moody hissedebilirsiniz. Hafta sonu bu ruhsal iniş çıkışlara dikkat. Hafta ortasına doğru iş görüşmeleri yapabilir, deneyimli kişilerle fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.


Yay: Güneş, Merkür ve Venüs 12.evinizde, Mars 11.evinizde. Zorlandığınızı hissediyor olabilirsiniz. Arka planda aslında başka şeyleri düşünüyorsunuz. Biraz kendi alanınıza ihtiyaç duyuyorsunuz. Ve içe dönmek iyi gelecektir. Hafta sonuna doğru eğitimler ve internet üzerinden yaptığınız işler, spiritüel konularla ilgili gelişmeler yakalayabilirsiniz. Bu hafta arkadaşlar alanı biraz sıkıntılı. Yani size iyi gelmeyen taraflarını görebilir , buna öfkelenebilirsiniz. Özellikle hafta sonu bu konularda agresyon enerjisi var.


Oğlak: Güneş, Merkür ve Venüs 11.evinizde. Mars 10.evinizde. Farklı insanlar tanıyabilirsiniz. Sosyal çevreden destek görebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınıza odaklanabilir, derinleşebilirsiniz. Bir kulüp, dernek, organizasyon içerisinde de sözünüz geçebilir. Hafta ortasına doğru ödemelerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. Ancak; hafta sonuna doğru kariyer, iş konularınızla, patronlarla ilgili alanda agresyon var. Dikkat.


Kova: Güneş, Merkür ve Venüs 10.evinizde. Mars 9.evinizde. Kariyeriniz, geleceğiniz için yeni planlarınız olabilir. Yeni hedefler belirleyebilir, kendinizi göstermek için harekete geçebilirsiniz. Ancak uzak yerlere olan seyahatler veya yabancılarla yapılan işler, yayıncılık, eğitimsel işlerde agresyon, mücadele olabilir. Hafta ortasına doğru özel hayatınız, uzlaşma ve görüşmeler için uygun.


Balık: Güneş, Merkür ve Venüs 9.evinizde. Mars haritanın 8.evinizde. Dış ticaret, uzak yerlere yolculuklar, eğitimler, yabancılarla yapılan işler, yurt dışı, satış pazarlama, reklamcılık, yazmak, yayımlamak gibi alanlardan gelişmeler var. Hafta ortasına doğru, çalışma hayatınızla ilgili bazı şeyler daha netleşmeye, belirgin olmaya başlayabilir. Hafta sonuna doğru parasal ve ortaklaşa kazançlar alanınıza dikkat. Borç vermek, krediler, ödemelerle ilgili gergin enerjiler var.


*Herkese iyi haftalar*

begumtells.

189 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page