top of page

22 – 29 Haftası ve Burçlar



Haftaya Balık burcunda başlamış olsak da Pazartesi Günü’nün ikinci yarısı Koç enerjisiyle devam edecek. Ve bu hafta 23 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Venüs de 28 Temmuz’da Aslan burcuna geçiyor. Mars da Aslan burcunda hareket ediyor. 1 Ağustos'da Aslan burcunda Yeniay olacak. Doğum haritalarınızda Aslan burcu nereye denk düşüyorsa o alanın temsil ettiği konularla ilgili bir takım gelişmeleri yenilikler söz konusu olacaktır. 2 Ağustos’da da Merkür retrosu bitiyor. Rahat bir nefes alıyoruz! Şimdi çok daha enerjik, kendimizi öne çıkarma vakti. Yapılacak işler, konuşulacak başarılar, hissedilecek aşklar var. Bir sonraki bomba gibi gelecek olan haftanın bir nevi ön hazırlığındayız.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ayın bu haftaki boşlukta olacağı zamanlar:


Pazartesi 11:34-13:02

Çarşamba 17:47-Perşembe 00:42

Cumartesi 07:27-09:28


Haftalık Burçlar

(yükselen burcunuzu öncelikli okuyun.)

Koç: Aşk, flörtler konusunda hareketlilik olacaktır. Partnerinizle aranızdaki romantizm artacaktır. Tatil programları yapabilirsiniz. Sanatsal becerilerinizi kullanabilir, Parasal anlamda bazı imkanlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Risk almak isteyebilirsiniz.


Boğa: Ailevi konularda, yatırımları değerlendirme konusunda hareketlilik kazanıyorsunuz. Ev içerisinde değişiklik, yer değişimleri olabilir. Ailenizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz.


İkizler: Bol bol konuşacağınız bir hafta :) (hiç konuşmayı sevmiyormuş gibi )) Kısa yerlere seyahatler düzenleyebilir, sevdiklerinizle vakit geçirmek daha keyif gelecektir. Sosyal medyada daha aktif olabilirsiniz. İletişiminizle daha fazla kişiyi etkileyeceksiniz.


Yengeç: Para, para, para. Kazanç sağladığınız konuları gözden geçirip, harekete geçmek isteyebilirsiniz. Paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yeni iş tekliflerini değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak 2 Ağustos sonrasını bekleyin.


Aslan: Cesur yürek Aslanlar, bu hafta motivasyonunuz yüksek olacak. Sosyalliğiniz artacak, gireceğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde topluyorsunuz. Aşk konusunda da şanslısınız. Kendinize güvenin, yenilikler kapıda.


Başak: Zorlandığınızı hissediyor olabilirsiniz. İlişkinizle ilgili endişeniz olabilir. İnsanlardan uzak olmak isteyeceksiniz. Kendinizi dinleyin. Bir arkadaşınız tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu hafta biraz duymamazlıktan gelmek, bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım sanki.


Terazi: Tam bir sosyal kelebeksiniz. Daha fazla organizasyon, davet, arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz. Meslek kazanımlarınızla ilgili, yatırımlar ve sosyal çevrenizde yeni hareketlilikler 1 Ağustos sonrası devrede olacak. Girişken olun faydasını göreceksiniz.


Akrep: Önemli pozisyondaki kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu hafta kariyer anlamında hareketliliğiniz var. Fikir, destek almak isteyeceksiniz. Kendinizi göstereceksiniz.


Yay: Uzak yerlere seyahat edebilirsiniz. Yayıncılık, reklam, iletişim alanında aktifsiniz. İnandığınız değerler baskın olacak. Yen insan ufkunuzu açabilir. Araştırmak, öğrenmek size yeni şeyler katacaktır. Yabancılarla olan işleriniz varsa geri durmayın, değerlendirin.


Oğlak: Yatırımlarınız, ödemeler konusunda bu hafta aktifsiniz. Ortaklaşa gelişen işler, krediler, borsa konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Para hareketliliğiniz yüksek.


Kova: İlişkilere odaklanıyorsunuz. Partnerlik, ortaklık konuları gündeminizde olacak. Bir konuda kararsızsanız beraber ortaklaşa gelişen fikirleri değerlendirin.


Balık: Çalışma hayatınızda hareketlilik var. Yeni iş görüşmelerine hazırlanın. Terfi, çalışma koşulları değişebilir. Destek göreceksiniz. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.


Herkese mutlu haftalar! ***


Begumtells.

135 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page