top of page

22 Kasim Haftasi


Haftaya Ay İkizler'de ve boşlukta başlıyoruz. Sabah saatleri Yengeç enerjisine giriyoruz. Hassas ve bir o kadar korumacı duygulardayız. Hafta başında evle ve aileyle vakit geçirmek özellikle iyi gelecektir. Su kenarlarında vakit geçirmek dinginleşmek isteyenler için harika bir me time noktası olabilir.


21 Kasım'daki Merkür Jüpiter karesi ve Merkür Plüton sekstili hafta ortasına kadar kendini hissettirecek. Tutamayacağınız sözler vermemek gerekiyor. Karar alırken mantıklı olmalı. Merak ettiğiniz bir durumun altında yatan sebeplere gidebilecek bilgilere ulaşabilirsiniz. Sezgilere güvenmeli ancak takıntılı hallere dikkat etmeli. Ertelediğiniz konuşmalar bu hafta yapılabilir.


Merkür açılarıyla bu hafta baya bir adından konuşturacağı için zihinsel anlamda tetikteyiz. Ve zihin sürekli negatife odaklanabilen bir yapıda. Negatifi beslemeyin.

24'ünde Merkür Yay'a geçmesiyle; eğitimler, ticari işler, seyahat organize etmek ve hukuksal süreçler için de etkili bir dönem başlıyor. Fikirler çok çabuk değişebilir ancak esnek olmak güzeldir!

22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. Tüm Yay burçlarının doğum günleri kutlu olsun! Önümüzde heyecanlı, enerjik, sıcak ve samimi bir dönem var.

23 Kasım'da Güneş, 24 Kasım'da Merkür Güney Ay Düğümü ile kavuşacak. Geçmiş konular gündeme gelebilir ya da önceden karar verdiğiniz bir konuyu uygulamaya koyabilirsiniz. Belki de bazı şeyleri bırakmak gerekiyordur, sünger çektiğiniz konular her neyse yola devam. Yay bunu gerektirir; yolda olmayı sever. Hatalardan ders alıp, deneyimimize bakıp yeni fırsatlara doğru ilerliyoruz. Bu hafta affedişler, hukuksal süreçler de gündemde olabilir.

Ve yine bu bağlamda; anlaşma ve sözleşmelerde, ticari işlerde, alışverişlerinizde Salı Çarşamba günleri özellikle dikkatli olmalı. Dolandırıcılıklara, sahte evraklara belgelere karşı temkinli olmak gerekir. Güvenmediğiniz, içinizin sinmediği kişilerle özelinizi, bilginizi paylaşmayın.


Hafta sonu Satürn ve Kiron arasında güzel bir etkileşim var. Duygusal konularda sıkıntı hissettiren durumlar net, gelecek kaygısı taşımadan konuşulabilir. Şifa bulabilirsiniz sorunlarınıza, destek alabilirsiniz. Unutmayın, her sorun kendi çözümüyle gelir!


Herkese iyi haftalar...



Ay Boşlukta Zamanları


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar ise şu şekilde:

22 Kasım 06:32 Ay Yengeç burcuna geçiyor.

24 Kasım Çarşamba 08:44 - 18:58

26 Kasım Cuma 19:22 - 27 Kasım Cumartesi 05:11




Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.



154 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page