top of page

25 Kasım Haftası "Olasılıklar genişliyor."


Haftaya Akrep burcunda başlıyor. Sezgiler, hisler yoğun. Haftanın önemli olaylarını değerlendirecek olursak; 26 Kasım'da 18:06'da 4 derece Yay Burcu'nda Yeniay gerçekleşiyor. Büyüme, gelişim sağlamak istediğimiz konularda gelişmeler olacaktır. Haritalarınızda Yay burcunun olduğu alanlarda bu etkiyi hissedersiniz. Venüs / Jüpiter kavuşumunun etkileri de devam edeceği için bu Yeniayı iyi değerlendirmek gerekiyor. Ancak Mars'ın da kuvvetli etkisini göz ardı etmemek gerekiyor, Akrep burcunda gücü ve hırsı getiriyor. Haftaya başlamadan önce Mars Uranüs karşıtlığını da yaşadığımız için o agresyon, sarsıcı enerjiler de var. Yani her şey iyisiyle kötüsüyle var :) Belki de yine olayların oluş şekli, bize geliş şekli / bizim algılama biçimimiz nasıl oluyor üzerine düşünmek gerekebilir. Olayların büyümemesi adına da agresyona eğilimli kişilerden ve olaylardan uzak durmak fayda sağlayacaktır. Venüs, Salı sabahı Oğlak burcuna geçiyor. İlişkilerde o uçarı kaçarı tavırlar yerine artık olgunluğa bırakıyor, bırakmalı... Çarşamba günü Venüs Kiron karesi; ilişkileri dengeleyememe, olanlardan ötürü bir şekilde kendimizi suçlu hissettirecek bir psikoloji verebilir. Kırılganlıklara dikkat. Hayaller gezegeni Neptün de ileri harekete geçmek üzere Çarşamba günü durağanlaşıyor. Kafa karışıklıkları, alınan yanlış kararlar geride kalıyor artık. 28 Kasım Perşembe günü itibariyle haritalarınızda Balık burcu neredeyse o evin konularıyla ilgili Neptün'ün ileri hareketiyle beraber daha rahat enerji akışları sağlanacaktır. Perşembe günü; Merkür Neptün arasındaki uyumlu etkileşim de yaratıcılık ve ruhsal çalışmalar için değerlendirilebilecek bir gün. Venüs Uranüs üçgeni de ilişkiler için farklı bakış açılarını desteleyecek etkiler verecektir. Yeni ve sürpriz adımlar getirebilir. Cumartesi günü Merkür Satürn sekstili olgun kişilerden fikir almak, kararlı olduğunuz konular hakkında önemli şeyler konuşmak adına değerlendirilebilecek bir gün. Haftanın son günü Ay Mars karesi etkinleşecek. Ay o gün Kova burcunda olacağından, özgürlüğümüzü kısıtlayacak engeller sinirlendirebilir. Zaten Venüs de Güney düğümüne gidiyor. Öbür hafta başında etkisi hissedilecek. Bu haftayı mümkün olduğunca ideallerimize odaklanalım. Kendimize, hayallerimize yatırım yapabileceğiniz girişimlerde bulunalım. Olaylardan çıkarım yapacaksak da dürüst olmaya ve pozitife odaklanalım.



Ay Boşlukta!



Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.



Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


25 Kasım Pzt. 20:28 - 26 Kasım Salı 11:10

28 Kasım Perş. 13:48 - 15:32

30 Kasım Pazar 06:55 - 23:13



Haftalık Burç Yorumları


(yükselene göre okuyun.)


Koç: Uluslararası işler, vize, pasaport işlemleri, seyahatler, eğitimler, sosyal medya, tv, yayıncılık, basın alanı hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kariyerle ilgili de önemli görüşmeler ve girişimleriniz olabilir. Ödemelere, harcamalara dikkat.


Boğa: Ortaklaşa kazançlar, ödemeler, alacak verecek konularınızda beklediğiniz güzel gelişmeler olabilir. İlginizi çeken metafizik, reiki, parapsikoloji gibi konularla ilgili araştırmalar yapabilir, bu konularla ilgili para çıkışlarınız olabilir. Ortaklaşa işlerden avantaj sağlayabilirsiniz ancak stratejik hareket etmelisiniz.


İkizler: Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklaşa işler, imza atılması gereken konular, görüşmeler açısından iyi bir haftadasınız. Partnerinizle seyahat planı organize edebilirsiniz. Kendi imkanlarınız dışında gelişen para haberlerine sevinebilirsiniz. İş hayatınızda daha hareketlisiniz. Sağlığınıza dikkat.


Yengeç: İş görüşmeleri yapabilirsiniz. Sağlık, beslenme düzeninizle ilgili ayarlamalar , yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha ciddi ve net olacaksınız. Ancak aşk hayatınızda ve çocuklarla olan iletişiminize dikkat. Sanatsal becerilerinizi, yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz aktiviteler, spor için harika bir hafta. Ancak sakarlıklara da dikkat.


Aslan: Aşk hayatınız, çocuklarla ilişkiler / çocukları ilgilendiren projeler, oyunlar, eğlenceli aktiviteler ve borsaya ilişkin konularda sizin için hareketlilik, güzel gelişmeler var. Kar getirecek avantajlar elde edebilirsiniz. İş ortamınızda kalıcı düzenlemeler olabilir. Çalışan kişiler veya işleyiş üzerine. Aile bireylerinizle, evle ilgilenmeniz konular olabilir. Sakince halletmeye çalışın.


Başak: Aile hayatınızda, evle ilgili konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Köklü bir değişim için de hazırlık yapıyor olabilirsiniz. Özel hayatınızda daha ciddi ve kararlı olduğunuz bir döneme girdiniz. Ve sanatsal/yaratıcı işler, çocukları ilgilendiren konulardan da kalıcı adımlar atılabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde ve seyahatler sırasında agresyona açık bir enerjidesiniz. Sosyal medyadan da sinirlendiğiniz birileri olabilir.


Terazi: Eğitimler, duyurusunu yapmak ya da yayımlamak istediğiniz yazılar / konular için harika bir hafta! Kendinizi daha pozitif ifade edebileceğiniz bir haftadasınız. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Onların hayatlarındaki birtakım haberlere sevinebilirsiniz. Aile ve evle ilgili konularda alım-satım bekleyen işler ya da geçmişten gelen bir problem halledilebilir. Parasal konularda daha hırslı olacaksınız.


Akrep: Maddi - manevi değerler odağınız. Kazançlarınızı düşünüyorsanız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz ama. Düşünerek konuşmak ikili ilişkilerinize pozitif etki sağlayabilir. Yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Yeni bir eğitim veya kursa başlamakla ilgili de hazırlıklar yapıyor olabilirsiniz.


Yay: Sizin için "ben buradayım" deme zamanı. Yetenekleriniz, düşündükleriniz için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe daha iyimser bakıyorsunuz. Maddi olarak artıya geçiyorsunuz. Şanslısınız. Ancak arka plan işler, gizlilikle yürütülmesi gereken konular olabilir bir şekilde. İçinizde baskıladığınız duygular, sağlığınıza etki edebilir. Tansiyonlar düşebilir. :/ Çok içinize kapanmayın.


Oğlak: İçe dönme vakti. Düşündüklerinizi gözden geçireceksiniz. Biraz enerjiyi kendinize kullanmalı, kendiniz için vakit ayırmalısınız. Manen gelişimler mümkün. Salı gününden sonra Venüs sizin burcunuza geçecek ve 1.evinizde olacağı için daha sağlam ve kalıcı sonuçlara odaklanacaksınız. "bu kişi/iş bana gelecek vaat ediyor mu? fayda sağlıyor mu?" gibi düşünceleriniz olabilir. Arkadaşlar konusunda agresyona dikkat.


Kova: Yeni çevrelere girebilirsiniz. Bu çevrelerden avantaj sağlayabilirisiniz, işinize yarayacak bağlantılar oluşabilir. Kariyer açısından daha hırslısınız. Patronlar, önemli kişilerle görüşmeler sırasında stratejik hareket etmek avantaj sağlayacaktır. Özel hayatınıza dikkat.


Balık: Kariyer alanınızda yenilikler / başarılar var. Üst mertebedeki kişilerle toplantılar / görüşmeler yapılabilir. Fırsatları değerlendirin. Arkadaşlardan da destek alabilirsiniz. Ya da daha fazla davetlere katılabilir, sosyal organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklar flörtle dönüşebilir. Yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, eğitimsel konular için de daha hırslısınız. Ancak acelecilikten uzak durmakta fayda var.


Herkese iyi haftalar...

*begumtells*


90 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page