top of page

25 Mayıs Haftası



Haftaya Ay Yengeç’te başlıyoruz. Duygusallık artabilir. Eski resimler karıştırılabilir. Geçmiş hatırlanabilir. Sevdiklerimizle görüşemesek de iletişimde olmak, konuşmak Ay Yengeç transitlerinde besleyicidir. 09:54’te Mars Uranüs üçgeni etkin. Uranüs icatlar, keşifler, yaratıcılıktır. Mars, cesaret, efor, girişimdir. Sıra dışı ve yeni buluşlarla gündem hareketlenebilir. Teknolojik ve bilimsel konularda yenilikler olabilir. Ve bireysel olarak da aklınıza gelen farklı şeyler için eylemlerinizi konuşturabilirsiniz. (Pazartesi)


Salı, Ay Yengeç’te ilerliyor. Hassasiyetler devam :) Günün ikinci yarısında Ay Neptün üçgeni etkili olacak. Ruhunuzu besleyen çalışmalara yönelebilir, ilham verici çalışmalar yapabilirsiniz. Duygusal olarak da empati kurabilmek, anlayış, merhamet, yardımlaşma temaları ön planda.


Çarşamba, gece saatlerinde Ay Plüton ve Jüpiter’e karşıt açı yapacak. Kafaya bir şeyi takarsak uyumak zor olabilir. Dikkat. Olayları içimizde büyütmemek lazım. Her gecenin bir sabahı var en nihayetinde. 04:04 – 09:32 arası Ay boşlukta. 09:32 sonrası Ay Aslan’da. O duygusal moddan çıkıp daha özgüvenli hissetmemiz mümkün. Ancak Ay Aslan’dayken de Satürn ile karşıt yapacağı için günün ilk yarısı zorlayabilir. Otoriter figürlerle çatışmamaya dikkat. Akşam ise Ay ve Güneş arasında altmışlık olacak. Dengeler yerine geliyor ve önemli konuşmalar için 22:02 civarları tercih edilebilir.


Perşembe Ay, Aslan’da ilerliyor. 21:09’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Akıllar kalple çalışacak. Ve Merkür Yengeç’e geçmeden, İkizler’deyken Perşembe sabahı Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacak. Oldukça önemli konuşmalar ve görüşmeler yapılabilir. 16:30’da Ay Venüs ile altmışlık yapıyor. İlişkiler açısında keyifli, değerlendirilebilir. Ve sonrasında Ay tüm gün boşlukta.


Cuma, 14:40’da Ay Başak’a geçiyor. Titiz titiz düşünme, ayrıntıları görme vakti. 16:31’de Ay Merkür üçgeni kesinleşiyor. Farkındalıklı, detaylara hakim konuşmalar, anlaşmalar olabilir. Akıcı konuşmak ve yazmak açısından da bu saat civarlarından faydalanabilir. Akşam saatleri de Güneş Kiron altmışlığı etkin. Sağlıkla ilgili konularda pozitifi gelişmeler olabilir. Önemli, iyileştirici duyurular da yapılabilir.


Cumartesi, Ay Başak’ta ilerlemeye devam ediyor. Gece saatleri Ay Uranüs üçgeni etkin. Sürprizli durumlar, değişik haberler alınabilir. Sabah saatlerinde Ay önce Güneş ile dik sonra Mars ile karşıt açıda olacak. Şartları zorlamamak lazım. Agresif ve sakarlık enerjisi verebilir bu açılar. 18:17’de de Ay Venüs karesi. Olayylar olaylar dedirtmemesi için sakin kalıyoruz.


Pazar, Ay Başak’ta ilerliyor. Sabah saatleri Plüton ve Jüpiter ile uyumlu açıları olacak. İyimser, şanslı etkiler var. Gayret edilen konular için pozitif sonuçlar alabiliriz. 12:16 – 17:37 arasında Ay boşlukta. Her zamanki Ay boşluk zamanlarında olduğu gibi önemli işleri bu aralığa denk getirmiyoruz. 17:37 sonrası Ay Terazi burcunda geçiyor. Dengeli, huzurlu daha sakin bir atmosfere geçiş. Sanatsal konularla ilgilenmek iyi gelebilir. Mesela online dans derslerine katılmak isterseniz Pazar akşamları Şükrü Kibar’ın “High Heels” dersine benimle katılabilirsiniz :)


Sevgilerimle, iyi haftalar…

Begumtells

Dip. ASA, Opa Üyesi.

197 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page