top of page

27 Mayis Haftasi




Pazartesi günü Ay Oğlak burcunda ilerliyor. 25 Mayıs’ta Mars, 8 Nisan Güneş Tutulması tetikledikten sona Kiron ile kavuşumunu da Ay tetikledi. Çok karışık geldi değil mi? Aslına bakarsanız hayatlarınızda bazı şeylerin netleştiği zamanlardan geçmektesiniz. Ancak kolay yoldan olmuyor. Efor sarf edebilmek ve cesaret gösterebilmek, zor gelse de vazgeçmeden ilerlemek diyor gökyüzü. Yaralayıcı sözler duymuş olabilirsiniz ya da içselleştirdiğiniz noktada gücünüze tekrar uyanmış, işte Pazartesi günü de böyle bir gündü. 23:44’te Ay Kova burcuna geçiyor ve Jüpiter ile olan açısı içleri rahatlatıyor. Maneviyat yüksek.


Salı günü Ay Kova’da ilerliyor. Gece saatlerinde Plüton ile kavuşumda olacak. Etkileyici rüyalar görülebilir. Gün genelinde ise takım çalışmaları yapılabilir. Grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz. Astroloji ve uzayla, teknoloji, bilim konuları ilginizi çekebilir. Ay’ın Venüs ile olan üçgeni, Merkür’ün Satürn ile altmışlığı özel ve sosyal ilişkiler, anlaşmalar,önemli konuşmalar için yeşil ışık yakıyor. Bugün yapacağınız konuşmalar hayatınızda kalıcılık sağlayabilir. Tecrübesine güvendiğiniz kişilerden destek almak da iyi gelebilir.

 

Çarşamba günü Ay Kova enerjisi yine devam. Ancak Merkür ile dik açısını yapacağı 11:35’e dikkat edin. İletişim problemleri verebilir. 13:45 Ay Mars ile uyumlu bir açıda olacak, hareket berekettir diyeceğiz. Ancak bu saatin hemen sonrasında Ay Uranüs sert açısı işleri bozabilir. Programlar değişebilir, şaşırabileceğiniz haberler alabilirsiniz. 17:19 civarı sert tepkiler vermeyin. Sinirlerinizi bozmayın. Ve 17:19’a kadar tüm önemli işlerinizi halledin. 17:19’dan sonra Ay boşlukta. Önemli konuşma istemez.


Perşembe günü 03:32’de Ay Balık’a geçiyor. Duygusal açıdan yoğun bir gün. Sezgilerinize güvenin. Ruhsal çalışmalarla da ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız bugün nereye götürüyorsa oraya aitsiniz aslında. Ay sırayla Jüpiter, Venüs, Güneş ile kare yapacak. Hafif bulutlu bir. Jüpiter Venüs gökyüzünün iki iyicileri Ay ile olan sert açıları korkutmasın. Ancak abartılara ve tatminsizliklere, şeker tüketimiene, mantık ve duygu arasında ikilemlere açık bir gün. İşleri kontrollü yönetmelisiniz.


Cuma günü, Ay Balık’ta. 11:23’te Satürn’ün yanında. Sorumluluklar ağır gelebilir. Ancak sonrasında yani öğleden sonra enerjiler yerine geliyor. Uranüs ve Merkür ile güzel açıları var. Yaratıcı fikirler, yeni iş ve proje gündemleri gündeminize gelebilir.


Cumartesi günü Neptün kavuşumuyla renkleniyor. Gece saatleri özellikle maneviyatı yüksek. Dualar, meditasyonlar, rüyalar anlamlı. İç sesinize, hayallerinize güvenin.  05:53 – 06:28 aralığında Ay boşlukta olacak. Bu saat aralığında önemli konuşma başlatmazsınız da yine de her detayı düşünen bir Merkür Başak olarak rüyadan uyanıp da trip atmayın demek istedim. 06:28 sonrası Ay Koç enerjisi gün genelinde yavaş şeylere karşı tahammülsüzlük verecektir. Ancak Ay’ın önündeki açılar güzel. Eğlenmenize bakın.


Pazar günü de istekleriniz daha hızlı bir şekilde olsun isteyebilirsiniz.  Dışadönük bir gün. Ay Kuzey Ay Düğümü ile de kavuşum yapacak. Girişim gösterin. Ancak Kiron kavuşumu da işin içerisinde olduğunda hızlı hareket etmeyin yine de. Sakarlıklara, kazalara, yangınlara açık etki var.


Herkese iyi haftalar.


Begüm Bayraktar.

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.

40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page