top of page

3 Ocak Haftasi


2022’nin ilk haftasındayız.

Oğlak Yeniayı enerjisinde başlıyoruz. Oldukça net, gerçekçi ve bir o kadar da hedef odaklı.


Öncelikle Pazartesi günü Jüpiter'in Ay Düğümleri ile dik açıda Merkür de altmışlık. Fanatikleşmeden bir duygu durumunu mantıkla ilerletebilmeyi istiyor. Bu duygulardan bağımsız olun demek değil; ancak gözünüz kapalı inandığınız bir şeyler varsa Jüpiter buraya dikkat çekecektir. Ve aslında potansiyel; konuşmak, sormak, iletişimde kalmaktan yana olacaktır. “Yaparım, ederim…” boyutunda kalmadan ruhen, içsel olarak çekildiğiniz noktalarda –işse iş, ticaretse ticaret, eğitimse eğitim- iletişimde kalın. Sorun, araştırın, öğrenin.

Biraz da mantık güdün.


Salı günü Ay Kova ve Uranüs etkisiyle, takım çalışmalarından fayda bulabilirsiniz. Özgünlüğünüzü, farklılığınızı çok net konuşturabilirsiniz.


Çarşamba günü Venüs Neptün arasındaki uyumlu açı, sevginin, ilahi konuların özünde kalabilmeyi getiriyor. Geçmişte kendinizle ilgili affedemediğiniz bir durum varsa veya bir kişi... durumu kabullenebilmek en azından bunu denemek için kendinize izin verebilmek iyi gelecektir. Bu bağlamda barışmalar görülebilir. Sanatsal konular için de destekleyici. Yaratıcı işler açığa çıkarabilirsiniz.


Perşembe günü de Ay’ın açıları güzel, fırsatlara açığız.


Cuma günü Venüs günüdür. Ne güzel Juno ile kavuşacak. Öncelikle Juno bir ilişki, ortaklık partnerlik demekle beraber ayrıca ilişkilerde intikam alma biçimimizdir. Hassas noktalardayız o yüzden. Geçmiş veya mevcut ilişki ve ortaklaşa yapılan işler de partnerinizle yolunda gütmeyen konuların üzerinden geçebilirsiniz. Daha iyi nasıl ilerleyebilirsiniz? Neler mümkün? J


Cumartesi de inanır mısınız Ay’ın sert bir açısı yok. Pamuk gibi bir hafta aslında Oğlak zamanın da olsak da… Ay Koç burcunda ilerleyecek ve Merkür ile güzel bir açı yapacak. Önemli konuşma ve görüşmeler için değerlendirilebilir.


Pazar günü Venüs inferior konumunda. Venüs Güneş ve Dünya arasında olacak. Venüs Dünya’ya çok yakın olacak. İlişkilerdeki beklentileriniz neler? Her şeyden önce kendinizle olan ilişkiniz nasıl? Olduğunuz gibi kabul edebiliyor musunuz kendinizi? Şifa, anlayış bizlerle.


Ay Boşlukta Zamanları

Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


3 Ocak Pazartesi 19:19 - 4 Ocak Salı 01:43

5 Ocak Çarşamba 03:43 - 6 Ocak Perşembe 03:16

8 Ocak Cumartesi 01:22- 08:25



Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.





61 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page