top of page

30 Kasım Haftası


Tutulmalardan 30 Kasım.

Haftaya damgasını vuran bir tutulma yaşıyoruz. 30 Kasım 2020 12:29'da gerçekleşecek bu tutulma değişken bir burçta hava elementinde. Gündelik hayatlarımızdaki planlar çok çabuk değişebilir. Aldığınız kararlar da değişkenlik gösterecektir. Ve bu tutulmada, iletişim, internet, yazılım sistemleri, eğitim, ulaşım, seyahatler, teknoloji, uçaklar, basın yayın, tv, medya, gazeteciler, kodlar, gizlilik içeren belgeler ve kutsal yerlerle ilgili özellikle gelişmeler olabilir.


Neptün'ün Düğümlere yaptığı dik açı Haziran ayının sonlarından beri yaşanılan belirsizlikleri dağıtacak, çözecek etkidir. 30 Kasım'da Neptün ileri hareketine başlayacak çünkü. Ve tutulma esnasında da düz hareketiyle iş başında olacak. Sis perdeleri kalkıyor o yüzden.


Ve tabii ki Aldebaran ve Antares Yıldızlarının etkili olduğu bu tutulmada dürüstlükten uzaklaşmamakta, hırs yapmamakta ve esnek olmakta da fayda olduğunu söyleyebiliriz.

Tutulmayla ilgili detaylı yazımı https://www.begumtells.com/post/şimdi-konuşmaya-başlıyoruz-i-şte den okuyabilirsiniz.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar ise şu şekilde:


1 Aralık Salı 07:20 - 2 Aralık Çarşamba 06:32

4 Aralık Cuma 13:27 - 15:52

6 Aralık Pazar 01:26 - 22:46


Haftanın günlere göre değerlendirmesine bakacak olursak...


Pazartesi günü Ay İkizler'de ilerliyor ve 12:29'da Tutulma gerçekleşiyor. Önemli konuşmalar, görüşmeler yapılabilir. Merkür ve Satürn arası da güzel bir etkileşim olduğu için bu konuşmalarınız istediğiniz durumlar için kalıcılık getirebilir.


Salı günü hoş geldin Aralık. Şaka gibi 2020 bitiyor cidden :) 07:20'de Ay boşluğa girecek. Gün boyu boşlukta. Ve işler havada kalabilir. Akşam saatlerinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Ve eğitim planları, ticari anlaşmalar, akıllar hem biraz uzakta hem de anlam aramak

üzere biraz daha maceraperest çalışabilir.


Çarşamba 06:32 Ay Yengeç burcuna geçiyor. Duygusallık ön planda. Eski resimler, anılar önünüze düşebilir. Veya kafanızı kurcalayan geçmiş konular, hassasiyetleriniz işte.. Ay Kiron karesi de varken duygusal yaraları fark edebilmek, kör noktaları görebilmek.. Astrolog burada okuyucunun duygu durumuna bırakıyor yorumu :)


Perşembe Ay Yengeç'te ilerlemeye devam ediyor. Venüs ile üçgene gidiyor. Ilımlı, keyifli hissedebileceğiniz gelişmeler olabilir. Sevdiklerinizle bir arada olmak iyi gelebilir. Haber almak vs. Duygusal açıdan kendinizi koruyun. Kendinize iyi bakın. Bedenen de. Öğleden sonraki saatlerde Ay Mars karesi aktifleşiyor. Sakarlıklara ve fevri çıkışlara dikkat dikkat. Akşam saatlerinde ise Ay Neptün arasındaki güzel görünüm olaylara daha sakin enerjilerde yaklaşabileceğimiz bir etki veriyor. Meditasyon yapabilirsiniz. Harika gelir. veya geçin netflixinizin karşısında chilleyin.


Cuma öncülerin gücü adına... Sağlam karelerin olduğu gün. Jüpiter'i Plüton'u Satürn'ü derken stresle başa çıkabilmek için olayların içerisinde çok kaybolmamak, geçici olduğunu kendinize hatırlatmak bazen de "ya sabır" demek iyi gelebiliyor :) Derin nefesle beraber. 13:27 - 15:52 arasında Ay boşlukta. 15:52'den sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Gerginlikler dağılabilir.


Cumartesi Ay Aslan burcunda ilerliyor. Sahnede olmak, (ne sahnesi yani yapacağınız işlerle ön planda olmak gibi alın burayı :)) yaratıcı işlerle uğraşmak, güzellik, bakım işleriniz için de tercih edilebilir. Evde bakım, evde yaratıcı işler... Yalnız gece saatlerinde Ay Uranüs karesi etkili olacak. Şaşırtıcı haberler alınabilir. Akşamüstü 5 civarları ise Ay Güneş üçgeni ilişkiler açısında keyifli bir zaman dilimine işaret ediyor. Önemli konuşmalar da yapılabilir.


Pazar sabahı Venüs Neptün üçgenin etkisi yaratıcılık getiriyor. Sanat için soyunabilirsiniz :) Yaratın, üretin, ılımlı ılımlı, keyifli işler yapılabilir. Bir bakmışsınız tütsü, meditasyon programlarıyla ilgili alışverişler yapıyorsunuz bir de. Ay bütün gün boşlukta ayrıca. 22:46'da Başak burcuna geçiş yapacak. Akşam kafanıza bir şeyler takılırsa temizlik iyi gelecektir. (denendi, hep deneniyor)


Güzel bir parçayla sevgilerimi iletiyorum.

İyi haftalar olsun...

Begüm Bayraktar.



ASA, MAPAI,


Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.






96 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page