top of page

30 Mart Haftası


Pazartesi, Ay İkizler'de ilerliyor. Öğleden sonra duyduğunuz her habere inanmayın. Ay Neptün karesi yanlış yönlendirmelere açık bir alan bırakıyor. Akşamında Mars Kova burcuna geçiyor. Eylemler daha çok özgürlük üzerine olacak. Toplumu, bütünü, grupları, dernekleri, organizasyonları, ifade eden konularda hareketlilik olabilir. Kova birlik olmayı, birlikte hareket etmeyi anlatır. Sabır ve kararlılıkla ilerleme potansiyeline sahibiz, bunu unutmayalım. Ayrıca 18:10'dan Salı 14:43'e kadar Ay boşlukta.


Salı günü Mars, Satürn kavuşumu var. Çin, Suriye ve Rusya'yı ilgilendiren durumlar, askeri müdahaleler, kadınlar, çocuklar yani karamsar konuşmayı sevmiyorum amacım da bu değil ama olasılıklar dahilinde bu durumlarda sıkıntılı haberler alınabilir. Mars Satürn etkileşimi çok sayıda potansiyel güce sahiptir. Dayanıklılık gerektiren durumları anlatır. Bir mücadele verir, evet. Ama mücadelesinin içinde ne olursa olsun ilerleme isteği ve güç de uzun vadeli olur. Sınandığımız şeyler güç verir hayatta. Ve bu güç aslında tecrübe ve olgunluk olarak ilerleyen dönemlerde kendini gösterir. Bu tarafa tutunmalıyız biraz.


Çarşamba, Ay Yengeç'te. Ailevi konular, vatan, yurt, aidiyet hissinin önde olacağı bir gün. Sevdiklerinizi anlamaya çalışın. Vakit varken ne bileyim, inanıyorum deyin, seviyorum deyin. (Ay Yengeç'i yazarken ekstra duygusallaşıyorum sorry :) Sabah saatleri Ay Güneş karesi etkili. Anlaşmazlıklara dikkat, durumları çok da zorlamayın. Akşam saatleri Ay Merkür ile güzel bir görünümde olacak. Akşam saatlerini önemli konuşma, görüşmeler için değerlendirin.


Perşembe, Ay, Jüpiter Plüton kavuşumuna karşıt olacak. Bazı büyüyen durumlarla karşılaşabiliriz. Rüzgarlar sert esebilir. Akşam saatleri Ay'ın Venüs ile uyumlu açısı ilişkisel ve maddi anlamda şanslı bir aralık verecek. 19:48 - 21:26 arası Ay boşlukta. Sonrasında Aslan burcuna geçiyor. Ancak Ay, Aslan'a geçtikten sonra önce Satürn ile sonra da Mars ile karşıtlık yapacak. Kavga, agresyon, sinir bozucu işler gelişebilir. Fevri hareket etmeyin. Temkinli olun.


Cuma, Ay Uranüs ile dik açısını yapacak. Şaşırtıcı haberler. (yemin ederim içim şişti haftayı yazarken) Akşamında Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bol flörtler, seyyah ilişkiler kapıda. Entelektüel anlamda birbiriniz besleyen ilişkilerde ayakta kalır. Ve tabii ki iletişim. 7.evi ve Marsı İkizler olarak söylüyorum lütfen iletişin :) Gerekirse tartışın ama konuşun.


Cumartesi, kapalıyız :)) Ay boşlukta.Tabii ki hayat durmuyor, durmuyor da sonuç almayı beklediğinizi işler için Pazar gecesi 00:18'de Ay Başak'a geçecek, ondan sonra değerlendirirsiniz. Cumartesi yarım kalan işlerle uğraşmak, hobilerinizle ilgilenmekle geçebilir. Ve Cmt. Merkür Neptün kavuşumu etkili. Hayal et! Yaz, çiz, imgele, konuş, konuştur açısı bu.


Pazar, Ay Başak'ta. Bir şeyler üretmeli, temizlik yapmalı (zihinlerde de! Bugün yayınladığım podcast'te zihin egzersizlerinden bahsettim. Spotify'dan begumtells yazın dinleyin. Her yerde bulamayacağınız egzersizler onlar. Ay Uranüs üçgeni ve Jüpiter Plüton kavuşumun etkili olduğu bir gün ayrıca. Sürpriz gelişmelerin yanı sıra Jüpiter Plüton kavuşumu da baba kavuşumdur. Reformist etkilere sahiptir. Jüpiter maneviyat, içsel değerler, Plüton dönüştürür. İnandığınız şeylerin dönüşmesine izin verin. Ama gölge yanlarını da bilin işin. Etik olun. Gücü ne için kullanıyorsunuz? Yapıcı dönüşüm mümkün. Haritalarınızda 24 drc Oğlak'ın olduğu alandan etkiyi alacaksınız.


Ay Boşlukta!

Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:

30 Mart Pazartesi 18:10 - 31 Mart Salı 14:43 2 Nisan Perşembe 19:48 - 21:26 3 Nisan Cuma 22:27 - 4 Nisan 00:18




Güzellikler olsun.

Begumtells.



83 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page