top of page

4 Kasım Haftası "Bang Bang!"




Hello there,

Mars - Plüto karesinin etkili olduğu bir haftadayız. Mars, güç, efor, mücadeledir. Plüto da kriz deneyimi ve dönüşümdür. Bu iki gezegen arasında zorlayıcı açı varsa sert rüzgarlar eser. Agresyon , manipülatif , patlayıcı, kural tanımaz , isyankar etkiler özellikle hafta başı etkili. 10 Kasım günü Ay Koç burcundayken bu kareyi daha çok tetikleyecek. Risk alınacak bir hafta değil. Hafta geneline bakacak olursak; Pazartesi öğleden sonra ilişkiler ve önemli görüşmelere dikkat. Salı günü öğleden sonra Ay'ın Jüpiter ile olan uyumlu etkileşimi maddi manevi şanslara daha açık kapı bırakıyor. Çarşamba Ay Balık burcunda, öğleden sonra ilişkiler için uyumlu enerjiler var ancak akşam saatleri yine gergin :( Perşembe gününün ilk yarısı ikinci yarısından daha iyi. (maç anlatıyormuş gibi hissettim :) hakkaten kolay bir hafta değil ama işte olayları nasıl göğüslediğimizle çok alakalı.) Cuma günü önemli işleri öğleden sonrasını değerlendirebilirsiniz. o gün hafta geneline göre daha uyumlu açılar var. Önemli konuşmalar için destekleyici. Cumartesi ve Pazar günü de bu yoğun haftanın ardından yine iniş çıkışlı etkiler veriyor.


11 Kasım 18:21'de Merkür transiti olacak. Merkür, Güneş ve Dünya arasında geçiş yapacak. 2016 Mayıs tarihinde en son olmuştu. Merkür Boğa burcunda geriliyordu. Şimdi Akrep burcunda gerilerken olacak. 2006 Kasım'da Merkür Akrep'teyken olmuştu. Astrolojik açıdan Merkür Güneş kavuşumu , Merkür'ün cazimi, kalbinde olması özel bir zamandır. Akrep'in doğasında, sezgilerinizi dinleyin. Meditasyon yapın, iyi niyetlerde bulunun, dua edin. Dua etmenin tabii ki zamanı yoktur. Ancak demek istediğim manen de o gün astrolojik açıdan gökyüzü pozitif etkilerde. Ruhunuza iyi gelecek şeyler sizi besleyecektir... Hafta ortasında bu etkinin burçlar üzerindeki yorumunu instagram sayfamdan yapacağım.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


5 Kasım Salı 17:35 - 6 Kasım Çarşamba 02:07

8 Kasım Cuma 04:11 - 14:48

10 Kasım Cmt. 16:59 - 11 Kasım Pzt. 02:17



Haftalık burçlar

-Yükselen göre okuyun-


Koç: İkili ilişkiler ve işle ilgili konularda dikkat. Yüksek çıkışlar yapmadan ilerlemeye çalışın, Stres yönetimi sizde... Yurt dışı, yabancı yerler, eğitimlerle alakalı konulardan yana şanslısınız. Uzaklardan beklediğiniz güzel haberler gelebilir.


Boğa: Sağlığınıza , uykunuza bu hafta ekstra dikkat. İş hayatında özellikle yabancılarla iş yapıyorsanız bazı sıkıntılarla uğraşmanız, çözmeniz gerekebilir. Venüs ve Jüpiter haritanızın 8.evinizde. Ödemelerinizle ilgili konularda daha rahat akışlar var.


İkizler: Parasal yatırımlarınıza dikkat! Krediler, borçlar hiç risk alınacak gibi değil. Venüs ve Jüpiter haritanızın ilişki alanında. Özel hayatınızda bir şeylerin yolunda gittiğini hissedebilirsiniz, iyimserliğiniz artacak. Sevgilinizle güzel vakit geçirebilirsiniz.


Yengeç: Aile içerisinde gerginlikler olabilir. Eşiniz veya anne-babayla olan ilişkilerden yana stresler oluşabilir. Evle ilgili konularda da temkinli olun, kapınızı pencerinizi kapatıp yatın. Güvenlik konularına dikkat edin açıkçası. Venüs ve Jüpiter size çalışma hayatınızda daha kolaylık sağlayacak. Sağlıkla ilgili bir rahatsızlığınız varsa güzel bir çözüm bulunabilir.


Aslan: Kardeşler ve yakın çevrenizdei kişilerle , trafikte de dikkat. Venüs Jüpiter haritanızın 5.evinzde. Çocularla ilgili yapacağınız bir projede veya sanatsal becerilerinizi kullanarak yapacağınız bir işten başarı sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler var. Ama çok riskli davranmayın.


Başak: Maddi olarak çok açılmayın. Venüs ve Jüpiter size bu hafta aile içi ilişkilerinizi düzenleyebilmeniz açısından destek verecek. Evle ilgili bir konuda çözülebilir. Alım-satım gibi durumlar belirebilir. Ayrıca kendinizi olduğunuz yere ait hissetme , bir şeylerle bağ kurma arzunuzda pozitife geçebilirsiniz.


Terazi: Öfke patlamalarına dikkat. Siz normalde uyumlusunuzdur ama özellikle aileyle olan iletişiminize bu hafta dikkat. Venüs Jüpiter uyumu size seyahatler, eğitimler, bilgi paylaşmak , sosyal medya üzerinden yapacağınız işler veya yazmakla ilgili bir işiniz varsa bu alanda da destek verecektir.


Akrep: Gizli kalan durumlar, arka planda dönen işler bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ayrıca zihinsel olarak da bazı düşünceleriniz , bastırılmış duygular rahatsız edici olabilir. Maddi anlamda şanslısınız ama. Venüs Jüpiter 2.evinizde.


Yay: Mars Plüto sizin için arkadaşlarınızla aranızda yaşayacağınız problemler maddi anlamda kendini açığa vurabilir. Dostluk bakidir. Para muhabbeti arayı bozar. Venüs ve Jüpiter Yay burcunda , 1.evinizde. İyimserliğiniz, pozitifliğiniz, ikna edebilme kabiliyetiniz ve iyi ilişkilerinizle dikkat çekeceksiniz.


Oğlak: Kariyer alanında mücadele, ekstra efor sarf etmeniz gereken durumlar olabilir. Patronlarla, önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde de tartışmalar çıkabilir. Venüs Jüpiter arka plandan size destek verecek. Biraz daha sakinliğinizi koruyabilmeli ve kendi kendinize vakit geçirebilirsiniz. Sezgilerinizi güvenin.


Kova: Yurtdışı, eğitimler, seyahatler alanınız sıkıntılı. Mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gereken durumlar oluşabilir bu konularda. Venüs Jüpiter arkadaşlar alanından destek verecek. Sosyal çevreden ve meslek kazanımlarınızla ilgili konularda pozitif etkiler var. Çevrenizdeki kişilerle olan iletişiminizi güçlendirecek toplantı ve davetlerden geri durmayın.


Balık: Mars Plüto açısı arkadaşlarınızla iletişimde ve ödemeler konusunda dikkat edilmesi gereken bir hafta. Risk almayın. Venüs Jüpiter size iş konusunda, gelecek planlarınızla ilgili konularda destek verecek. Önemli kişilerle görüşebilirsiniz.


Herkese iyi haftalar.

*begumtells*



305 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Σχόλια


bottom of page