top of page

5 - 11 Ağustos Haftası Burçlar


Ay Terazi burcunda haftaya giriş yaptık. Venüs Jüpiter, Güneş Jüpiter, Güneş Venüs uyumlu açıları var. Şanslı bir haftadayız. 11 Ağustos'da Merkür Aslan burcuna, 12 Ağustos'da Jüpiter direkt hareketine geçiyor. Aslına bakarsanız gerçekten şanslı bir haftadayız. İlişkilerde gelişmeler, iyimserlik, özgüven, kararlılık ve cesaret artacak. Ne var ki; her zaman herkes için işler göründüğü kadar kolay olmayabilir. Vazgeçmeye çok yaklaştığınız anda durun ve bir nefes alın. Belki de gerçekten bu yaşam yaşamaya değerdir...


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ayın bu haftaki boşlukta olacağı zamanlar:


6 Ağustos 10:34 - 18:31

8 Ağustos 17:56 - 23:34

10 Ağustos 22:48 - 11 Ağustos 07:49


Haftalık Burçlar

(yükselen burcunuzu öncelikli okuyun.)



Koç: Aşk ve çocuklarla ilgili konularda oldukça keyifli zamanlardasınız. Yaratıcılığınız yüksek, işinize kendinizi keyifle verebilirsiniz. 12 Ağustos sonrası yabancı yerlerle ilgili işlerde geciken durumlar düzelebilir, uluslararası işleri olan, reklamcılık, yayıncılıkla uğraşanlar için problematik konular kendiliğinden çözülebilir.


Boğa: Aile içerisindeki problemlerin çözülme vakti! Elinizi taşın altına koyabilir, çözüm üretebilirsiniz. Taşınmalar olabilir ya da dekorasyon değişikliği için harcamalar yapabilirsiniz. Ödemelerinizle ilgili geciken durumlarda rahatlık hissedeceksiniz. Özellikle kredi, borçlar ilgili konularda 12 Ağustos sonrasını değerlendirebilirsiniz.


İkizler: Kardeşler ve yakın çevre alanında iletişim trafiğiniz artacak. Sözlerinizle daha fazla kişiyi etkileyebilirsiniz. Seyahat planlarınız olacak. Sosyal medyada daha aktifsiniz. Özel hayatınızla ilgili konularda veya ortağınızla ilgili aranızda yaşadığınız bir problem varsa 12 Ağustos sonrası düzene girdiğini hissedebilirsiniz.


Yengeç: Maddi-manevi gelişimlere açıksınız. Harcamalar artabilir, kazanç sağladığınız konularla ilgili değerlendirmeler yapacaksınız. Paramı nasıl artırabilirim? konuşmalarınızı/ fikirlerinizi, tecrübesine güvendiğiniz, deneyimli insanlarla paylaşabilirsiniz. 12 Ağustos sonrası çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız ve sağlığınızla ilgili sorunlar çözülebilir.


Aslan: Cömertliğiniz, cesaretiniz, görünürlüğünüz artıyor. Aşktan yana şanslısınız! Aslan stelyumu 1.evinizde. Jüpiter de 12 Ağustos itibariyle aşk, çocuklarla ilgili projeler, ekstra kazanç sağladığınız konularda ne tür bir sıkıntı olduysa bunlar artık çözmenize yardımcı olacaktır. Tatil, spor, hobilerle ilgili yeni planlar olabilir.


Başak: İçe dönmek size iyi gelecek. Evle, aile ilgili halletmeniz gereken problemler olabilir. Ancak bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Bu çözüme olan enerjinizi de 12 Ağustos'tan sonra güçlü bir şekilde kullanabilirsiniz. İçsel motivasyonunuz, iyimserliğiniz, geçmiş konuları bırakabilmek adına da güzel etki altında olacaksınız. Kalabalıklardan ziyade daha sakin yerlerde olmak isteyebilirsiniz.


Terazi: Organizasyonlar, davetler, sosyal planlar artıyor. Çevreniz kalabalıklaşıyor. Yeni şeyler öğrenebilir, bunları mesleğiniz , işinize fayda sağlayacak şekilde kullanmak isteyebilirsiniz. İleriye yönelik planlar için daha keyifli ve umut dolu olacaksınız. 12 Ağustos sonrası kısa yerlere seyahat planları, eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler var.


Akrep: Kariyer önünde görünür olmak, başarı sağlamak için avantajlısınız. İstediğiniz bir hayal veya hedef için araştırmalara ve çalışmalara başlayabilirsiniz. 12 Ağustos sonrası para konularındaki tıkanıklar geçiyor. Maddi - manevi değer kavramlarınızla ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yakın yerlere seyahat edebilirsiniz.


Yay: Yurtdışı, uzak yerlere seyahatlerle ilgili konularda 12 Ağustos itibariyle hareketlilik kazanacaksınız. Vize, pasaport, uçak bileti gibi konularda kolaylık sağlanabilir. Eğitimsel konular, astroloji, psikoloji, felsefe, ileriye yönelik projeler, reklam, tanıtımsal konularla ilgili olumlu gelişmeler var. Kendinize yeni bir vizyon katabilirsiniz.


Oğlak: Ödemeler, ortaklaşa kazançlar, krediler ve psikolojik olarak gelişmeler yaşayabilirsiniz. İmkanlarınızı değerlendiriyorsunuz. İş anlamında yaratıcı düşünceleriniz olacak. Yalnız düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. 12 Ağustos itibariyle içinizde problem olarak gördüğünüz , yer etmiş duygu durumlarını çözmek, geçmiş konuları geride bırakabilmek adına harika bir zamana gireceksiniz. İş anlamında yaratıcı düşünceleriniz olacak.


Kova: Hem özel hem de ortaklık hayatınızda iyileşmeler olabilir. İmza gerektiren işler artıyor. Yeni projeleri veya iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Organize ve planlı olmak, fikirleri, alım-satım konularını partnerinizle / ortağınızla birlikte değerlendirmek avantaj getirecektir. Yani ikili düşünün. Özellikle 12 Ağustos sonrası gayrimenkul, sosyal çevre, sevgili problemleriyle ilgili iyileşmeler görülebilir.


Balık: Çalışma hayatınızla ilgili yeni gelişmeler var. Sağlık konusunda da çözülmeyen problem çözülebilir. Bedensel enerjiniz artıyor. 12 Ağustos sonrası kariyer ve ileriye yönelik planlarla ilgili daha şanslı bir döneme gireceksiniz. Bir arkadaşınızla ilgili konuda netleşmeniz gereken durum olabilir veya onun sorununu üstlenebilir , yardımcı olabilirsiniz.


Görüşmek üzere...

Herkese iyi haftalar.


Begumtells.

166 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page