top of page

7–13 Ekim; “Yok artık!”Haftası


Haftaya Kova burcuna başladık. Farklı düşünebilmek, yeniliklere açık olunması gereken bir vurgu. Takım çalışmalarını, kalabalıklardan beslenebilmeyi değerlendirebilmek gerekiyor. Ancak hafta geneli pek de iç açıcı değil. Zorlayıcı açılar, bazı bitişleri getirebilir. Veya artık sizin hayat planınıza hizmet etmeyen durumları fark etmek için vesile olabilirler. Venüs, Merkür ile kavuşum yaparken Uranüs ile de karşıtlık yapacak. Venüs , ilişkiler gezegeni, sevme biçimlerimiz, Merkür iletişim , zihinsel süreçler, bilgilerdir. Uranüs ise alışılmışın dışında şeyleri temsil eder, ani değişimler, beklenilmeyen durumlar verir. İlişkilerde bir şeyleri fark etmek, 3.gözünüzün açılması J mümkün. Bakış açıları değişecek bu hafta. Bazı şeyler olumsuz gibi gözükse de bilin ki sonrada içerisinde iyi ki dediğiniz durumlar yatabilir. O nedenle fevri hareket etmeden, olayları gözlemlemek ve Merkür Venüs kavuşumu Terazi burcunda olduğundan, olayları Terazi doğasında tutmaya çalışmak; adil ve dürüst olanı ortaya sunmak, ve iki taraflı değerlendirme yapmak, sübjektiflikten uzak olmak fayda sağlayabilir. Her ilişki bitecek diye bir şey yok pek tabii. Ancak ilişkiler içerisinde bir fikir değişikliği, veya yön değişikliği olabilir. Ayrıca teknolojik aletler ve asansörler arıza çıkarabilir. Buna da dikkat…


Mars, Terazi burcunda, Kiron Koç burcunda karşıt açısının etkileri de hissedilecek. Mars, harekete geçme, enerji, efordur. Kiron , haritalarımızdaki kör noktadır. Duygusal yaralarımızı anlatan bir gök cismidir. Şimdi bu ikisi karşıt açı yaptığında hem duygusal hem de fiziksel kazalara açığız demektir. Bu hafta özellikle trafikte, sporda dikkatli olmak gerekiyor. Agresyondan uzak hareket etmek gerekiyor. İlişkilerinizde, iş yaptığınız insanlarla diyaloglarınızda, aile bireylerinizle haritanızın hangi alanı etki alıyorsa o konuda agresyona açık bir enerji var. Bunu fark edip hareket edebilmek, farklı fikirleri destekleyebilmek en azından yüksek frekanslarda kalmamaya yardımcı olacaktır.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


7 Ekim Pazartesi: 02:24 - 06:41

8 Ekim Salı 21:25 - 9 Ekim Çarşamba 19:05

11 Ekim 12:53 - 12 Ekim Cumartesi 07:45


Haftalık Burç Yorumları

(Yükselen burcunuzu öncelikli okuyun.)


Koç: Mars-Kiron karşıtlığı ilişkiler konusunda sizi zorlayacak. Venüs, Merkür haritanızın 8.evinizde, Uranüs 2.evinizde. Ortaklaşa yapılan işler gündemde olabilir. Ancak para giriş çıkışlarında beklenilmeyen durumlar da olabilir. Yani maddi konularda bir işe girişecekseniz ani çıkan sürprizle durum değişikliği verebilir. Ayrıca ruhen kendinize fazla yüklenmeyin. Her sorun kendi çözümüyle gelir.


Boğa: Mars-Kiron karşıtlığı çalışma hayatı, gündelik rutinler ve sağlığınızla ilgili konularda zorlanmalar verebilir. İş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızla agresyona dikkat. Ve evcil hayvanınız varsa dikkatinizi onlara verebilirsiniz. Venüs, Merkür haritanızın 7.evinde, 1.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda. İlişkilerde, evliliğinizde alan isteyebilirsiniz. Kendinize biraz daha vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Karşı tarafa dediğinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. İsteyebilirsiniz de isteyebilirsiniz :) Biraz daha benim dediğim olsunları ilişkinizin ötesine geçirmeden hareket edin, kazançlı çıkacaksınız.


İkizler: Mars-Kiron karşıtlığı aşk, çocuklar, sanatsal işler, yaratıcılık, sporla ilgili konulardan etki verecek. Spor yaparken ekstra dikkat. Sinirinizi çocuklarınızdan veya sevgilinizden çıkarmayın :) Venüs, Merkür haritanızın 6.evinizde , 12.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda. İşten soğumalar, ben ayrılıyorum demeler olmasın :) Gerçekten eminseniz,o emin olduğunuz konunun arkasında durun.


Yengeç: Mars-Kiron karşıtlığı ailesel , evle ilgili temalarda size gerginlik verebilir. İşte yaralandığınız konuları çok fazla aileye yansıtmayın. Veya tam tersi; özel hayatınızı işe yansıtmayın. Dengeye ihtiyacınız var. Sakin kalın. Venüs, Merkür haritanızın 5.evinde, 11.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda, tanıdığınız birisinin problemine dahil olurken, ara yapmak isterken yanlış anlaşılabilir, arkadaş alanından gol yiyebilirsiniz. Bırakın sizin özeliniz size kalsın.


Aslan: Mars-Kiron karşıtlığı yakın çevrenizdeki kişiler , kardeşler ve kuzenlerinizle ilgili zorlanmalar verebilir. Seyahat planlarınız varsa dikkatli olun. Kazalara açık bir haftadasınız. Trafikte dikkatli olun. Sürekli bir şeyler düşünüyorsunuz. Zihniniz oldukça aktif. Sosyal medyada insanlara dil uzatabilirsiniz. Paylaşımlarınıza dikkat J Venüs, Merkür 4.evinizde, sevdiklerinizden destek almak güzel ancak 10.evinizdeki Uranüs ile olan karşıtlık kariyer , gelecek planlarınızla ilgili ani karar değişimleri verebilir. Sizin fikirleriniz, özelinizdeki bir insana uymayabilir. Fikir ayrılıkları yaşanabilir.


Başak: Mars-Kiron karşıtlığı kazançlar, değerler alanınızı etkiliyor. Parasal konulara dikkat edin. Çok açılmayın. Psikolojik açıdan; “Bana bunu nasıl yapar?” dediğiniz durumlar üzerine düşünebilirsiniz. O , size bunu yapmadan önce siz neden bu duruma izin verdiniz? Aslında bunu düşünüp karşı tarafla iletişime geçin. Yani önce kendi duygu tanımlarınıza yoğunlaşın ki aslında siz izin vermeden kimsenin sizi üzemeyeceğini bilin. Merkür, Venüs kavuşumu 3.evinizde, 9.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda. Yakınlarınızla uzlaşma mümkün, kendinizi iyi ifade edebilirsiniz ancak beklemediğiniz işler gelişirse değişime uyumlanmak zorunda kalabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatler, yazı işleri, yayıncılık, satış pazarlama, astrolojiyle ilgilenenler için fikir değişimleri olabilir. Acelecilikten kaçının.


Terazi: Mars-Kiron karşıtlığı ilişkilerde denge bulma ihtiyacınızı artacak. İhtiyaçlarınız ve isteklerinizle ilgili karşı tarafta orta noktada buluşmak kolay olmayabilir. Ama yine de o naifliğiniz ve çekici konuşma tarzınızla yapabilirsiniz :) Merkür , Venüs kavuşumu 2.evinizde, 8.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda. Yatırımlar konusunda planlı ve organize hareket etmelisiniz. Olayların iki tarafını da değerlendirebilen yönünüzle kriz yönetimini iyi yapabilirsiniz. Hem özel hayatınızı, hem ruhsal iniş-çıkışlarınızı!


Akrep: Mars-Kiron karşıtlığı biraz daha enerjinizi içte korumak üzerine çalışacaktır. Mars haritanızın 12.evinde, Kiron ise 6.evinde. Çalışma hayatınızla ilgili -ebildikleriniz, -ebileceklerinizi düşünüyorsunuz. İçinizde bastırdığınız duygular olabilir. Ancak bunları kontrol etmek veya dışarı ne formda aktarabileceğiniz sizin elinizde. Merkür, Venüs kavuşumu 1.evinizde, Uranüs ile 7.evinizde karşıt açıda. Aslında karşınızdakini etkilemek istiyorsunuz. Çekiciliğiniz de artıyor. Ancak ilişkide bu hafta beklenilmeyen geri bildirimler, şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.


Yay: Mars-Kiron karşıtlığı 5-11 aksınızda. Sosyalliğiniz artıyor ancak sözleriniz, davranışlarınız kırıcı olabilir. Spor yaparken sakarlıklar olabilir . Aşk hayatında yaranladığınızı düşündüğünüz konular üzerinden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Merkür, Venüs kavuşumu 12.evinizde. Arka planda dönen işler, konuşmalar kulağınıza gelebilir. İş ortamında dedikodu yapmayın. Uranüs 6.evinizden karşıt açı yapıyor. Çalışma hayatınıza dair düşündüğünüz şeyler değişim olarak karşınıza gelebilir. Sağlınıza, beslenmenize, uyku düzeninize dikkat edin.


Oğlak: Mars - Kiron karşıtlığı 4- 10 aksınızı çalışıtıyor. Ev ve iş arasında denge kurmaya ihtiyacınız var. Yani dışarıda aktifsiniz ancak yakın sevdiklerinizi ihmal etmeniz yakında bir gerginlik verebilir. Sorumluluk almanız gerekebilir. Merkür, Venüs kavuşumu haritanızın 11.evinde, 5.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda. Etrafınızdaki kişiler fikirlerinizi dinlemeye gönüllü olabilir. Yeni çevrelere dahil olabilirsiniz. Ancak arkadaşlık konusunda bazı elemeler de yaşamanız mümkün. Başkalarının fikirlerine bel bağlamadan hareket etmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. (zaten Oğlaksınız yapmazsanız da etkilenebilirsiniz arada)


Kova: Mars-Kiron karşıtlığı 3-9 aksınızı çalıştırıyor. Eğitimler, seyahat planları, yabancılarla yapılan işlerle aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Gerginlik var. Merkür Venüs kavuşumu 10.evinizde kavuşum, 4.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda. İş hayatında yeni kişilerle görüşebilirsiniz. Toplantılar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Ancak özel hayatınız veya ev/aile ile ilgili şaşıracağınız durumlar olabilir ve zorlandığınızı hissedebilirsiniz.


Balık: Mars-Kiron karşıtlığı 2-8 aksınızı çalıştırıyor. Parayla ilgili girişimlerinizde hızlı karar almadan hareket etmeniz gerekiyor. Şartları zorlamadan. Maddi – manevi sizi zorlayan durumları fark edebilirsiniz Merkür Venüs kavuşumu 9.evinizde. 3.evinizdeki Uranüs ile karşıt açıda. Yabancılar ilişkiler, eğitimsel konular, planlarınız, amaçlarınızla ilgili yenilik istiyorsunuz .Ancak yakın çevrenizden, kardeşlerden beklenmedik haberler alabilirsiniz. Maillerinize, telefon, bilgisayarlara , elektronik aletlere bu hafta ekstra dikkat.


Herkese iyi haftalar ****

Begumtells***

268 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page