top of page

8 Haziran Haftası






Tutulma haftasının etkilerinin devam ettiği haftadayız. Mood swinglerimiz var. Özellikle Güneş Neptün karesi ve Mars Neptün kavuşumlu bir haftada olduğumuz için o yükselttiğimiz beklentileri şimdi yavaşça yerine koyma vakti belki de... Güneş Neptün karesi kurban ve kurtarıcı modeldeki ilişkilere dikkat edin der nitelikte. Ve Mars Neptün kavuşumu da 2018 Aralık'ta yaşanılan duygu durumlarınızı tetikliyor. Nerelerde harekete geçmek isteyip de dudaklar büküldü? Aslında kavuşum açıları iki türlü çalışır. Ancak tutulma etkisini de düşünürsek, idealleri ortaya koymakda pasif hissetmek mümkün. Mars, prensibi yönlendirir. Eyleme geçmek için bilinçli uyarıyı verir. Ve o şeyi yapmaya sevk eder. Neptün ile etkileşimde olduğu zaman yön bulma becerisi zayıflar. Bu yüzden oradaki enerji bir şekilde dağılabilir. O yüzden bu hafta özellikle meditasyon yapmak, ruhsal çalışmalar yapmak, enerji çalışmaları yapmak, drama, spor, sanatsal konularla, yaratıcı uğraşlarla çok iyi gelecektir. Duyarlılık, merhamet, imgeleme bu haftanın anahtar kelimeleri. Kim için, ne için mücadele ediyorsunuz? İdealize ettiğiniz konu mücadeleye değiyor mu? Açılımlar yaşanabilir. Öte yandan sağlıkla ilgili temalara da dikkat etmek gerekiyor. Sue Tompkins, Mars Neptün kavuşumuyla ilgili şöyle diyor: "Mikroplar çoğu zaman bağışıklık sistemine sızmış gibidir. Ve kişi soğuk algınlığına, gribe ve esrarengiz virüslere bilhassa yatkın görünmektedir." Yani bu hafta sağlıkla ilgili temalarda da ekstra dikkatli olunması gereken bir hafta. Sular, denizlerle ilgili konulardan da haberler alabiliriz.

İyi haber, 11 Haziran'da Venüs Kiron altmışlığı ilişkilerde onarım bekleyen durumlar için pozitif etki sağlayabilir. Süprizler olabilir...


Ay Boşlukta!

Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.



Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


8 Haziran Pazartesi 21:05 - 9 Haziran 03:53

10 Haziran Çarşamba 17:34 - 11 Haziran Perşembe 12:31

13 Haziran 15:44 Cumartesi - 14 Haziran Pazar 00:02


Haftanın Günlere Göre Değerlendirmesi


Pazartesi, Ay Oğlak'ta. Biraz düşünceli biraz ciddi derken net ve def odaklıyız aslında. 11:25 Ay Neptün altmışlığı işlerin daha rahat enerji akışlarında akmasına olanak tanıyor. 18:00'da Ay Plüton ile 21:05'te Jüpiter ile kavuşuyor. Hem manen hem de maddi açıdan fırsatları çabalayarak yakalayabilirsiniz. 21:05 sonrası Ay boşluğa giriyor. Önemli konuşmalar için 21:05 sonrasını tercih etmeyin.


Salı, 03:53 Ay Kova Burcu'na geçiyor. Sabah saatleri Ay Satürn kavuşumuyla güne böyle birden uyanıp, anlamlandıramadığınız bir gariplik, endişemsi bir his verebilir. Gün boyu cool cool Kova modu hakim. Entelektüel konularla ilgilenebilirsiniz. Takım çalışmaları, birlikte hareket etmenin de faydasını görebilirsiniz. Ancak ve ancak akşam saatler 20:29 Ay Uranüs karesinin etkinleşmesiyle ani haberler alabilirsiniz. Şaşırtan gelişmeler olabilir. 20:30'da Ay Kiron altmışlığı üzüldüğünüz konuların üzerinden ilerleyebilme potansiyeli veriyor. 22:14'te de Ay Venüs üçgeni ilişkilere pozitiflik sağlıyor.


Çarşamba, Ay Kova'da ilerliyor. 17:34'de Ay Güneş üçgeni duygunuz ve mantığınız arasındaki köprüleri sağlamlaştırmak adına etkili. Buluşmalar, görüşmeler, konuşmalar bir güzel ayarlanabilir. 17:34'den sonra Ay boşluğa giriyor.


Perşembe, 12:31'e kadar önemli görüşme ve konuşmalar beklese iyi olur. 12:31 sonrası Ay Balık burcuna geçiyor. Duygusallık artıyor. Olaylara daha töleranslı yaklaşabilirsiniz. 12:37'de Güneş Neptün karesi etkinleşiyor. Ve devam eden 5 gün boyunca da etkisi sürüyor. Gerçekleri görmek ve bir denge kurmak kolay olmayabilir. Normal olan nedir? Kabul edilebilir olan nedir? Olduğu gibi kabul etmeyi denemek mümkün mü? Ne istediğinizi iyi bilmeniz gerekiyor. Ve kendi ihtiyaçlarınızın bilincinde hareket etmek... 13:49'da Venüs Kiron arasında güzel açı ilişkilerde yaraları sarabilecek cinsten. All we need is love aslında dimi...


Cuma, Ay Balık'ta ilerliyor. Hassas, duygusal bir gün. Sabah 05:34 Ay Venüs arasında gergin bir açı var. "Rüyamda ama böyle gördüm" veya "Beni niye görmedin"lere girilmiyorsa sorun yok. Ama genel olarak biraz huzursuz, beklediğimiz ilgiyi görememekten yakınabiliriz. Kafaya kurup yatmayın :) 06:20 Ay Uranüs altmışlığı zaten o git gelleri dağıtır. Dinamik, dinç devam ettirir. 15:06 Ay Merkür altmışlığı da görüşmeler ve konuşmalar açısından destekleyici.


Cumartesi, Ay Balık'ta ilerliyor. 05:12'de Ay Mars ile kavuşuyor. 05:50'de ise Neptün ile kavuşumda. Bir böyle tamam hadi yapıyorum dersiniz bir de böyle bir dakka'yaa.. modu aslında. Dalgınlıklar yaşanması mümkün. 09:23'te Ay Güneş karesi, karşı cinsle olan iletişimde gerginlikler, akşam mesaj attım, aradım neden cevap vermedinleri tetikleyebilir. Tartışmayın. Boşverin. Sonra olan bize oluyorsa nasılsa. (Nasıl bir Mars Neptün kavuşumu cümlesi kurdum belli değil..) 12:56'da Ay Plüton ile uyumlu bir açı yapacak. Duygusal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. 15:44 Ay Jüpiter altmışlığı. Burası da iyimser, şanslı etkilerde. Fırsatlara açık. 15:44'ten sonra Ay boşlukta. 17:12'de Mars Neptün kavuşumu. Yazımın başını okuyabilirsiniz. Yalnız şunu ekleyeyim; değişken burçlar Başak, İkizler, Yengeç ve Yay'lar daha çok etki alıyorlar.


Pazar, 00:02'de Ay Koç'a geçiyor. Enerjik bir gün. Ama şunu da not düşeyim, mesela benim gibi Ay'ınız Yengeç'teyse Ay Koç zamanları hiç enerjik geçmiyor. Ve Oğlak'sa da iyi gelmeyebilir. Neyse. 02:12'de Ay Satürn altmışlığı, gece bir konuya çalışıyorsanız o enerjiyi dengeler. 15:24 Ay Venüs arasında güzel bir açı var. İlişkilerde motive edici, cesur görüşmeler olabilir. 18:27 Ay Kiron kavuşumu da duygularınızı ifade etmek ama şöyle; olayların, durumların size kendinizi nasıl hissettirdiğinden, nerelerde zorlandığınızdan, neye ihtiyacınız olduğundan bahsetmek o durumu şifalandırabilir, size de iyi gelebilir açılmak.



Sağlıklı ve huzurlu bir hafta olsun,

Aşağıya haftalık bir parça bırakıyorum :)


Begumtells.





78 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page