top of page

9 Mayis Haftasi


Bu hafta Merkür Retrosu ve Jüpiter’in Koç burcuna geçişini kutluyoruz.

Öncelikle Merkür Retrosu nedir ne değildir, burç yorumları, enerji astrolojisi vs. detaylı bir şekilde Youtube kanalımda anlattım. Oradan izleyebilirsiniz.

Kanalıma da üye olursanız, video yükleyince rahatlıkla görebilirsiniz J


Şimdi yine de adetten söyleyelim Merkür retro zamanları telefon, bilgisayar almak, yeni işe başlamak, taşınmak sevgili yapmak, eski manitaya dönmek için uygun zamanlar değil.


Peki ne için uygun derseniz; mesela bu dönem başlayıp da tamamlayamadığınız işlerin üzerinden geçebilir, bitirebilirsiniz. İletişim sorunu yaşadığınız kişilerle sorunları masaya dökebilir çözebilirsiniz. (bu bir eski sevgiliyse bilin ki; evren size o kişiyle olan durumunda something wrongdu bunu gör diyor. Ama senle ilgili ama tutumunla ilgili. Belki sınırlar korunamadı şimdi sınırlarını belli edebiliyor musun? Mesela… gibi gibi. Kaybettiğiniz önemli eşyalarınızı da bulabilirsiniz retro boyunca. İkizler'deyken kitaplar, defterler, mailler bir şekilde karşınıza çıkabilir. Boğa'da retroyken ise, değerli takılar bulunabilir


Yani uzun lafın kısası tüm kararlarınızı, tamam mı devammılarınızı 4 Haziran sonrasına bırakın. Ay sonunda da mesela bir İkizler Yeniayı var. Kafa karıştırıcı cinsten. Orda da yeni bir şeylerin hayatınızda başladığını hissedebilirsiniz. Düşünebilirsiniz. Ancak deadlinemız 4 Haziran. 9 Mayıs ile beraber yeni karar almayın.


(9, 10 Mayıs Merkür durağan 11 Retro, 2-3 Haziran ileri harekete hazırlanmak üzere durağan.)


*


Jüpiter’in Koç burcuna geçişiyle beraber eğitim, hukuksal konular, yabancılarla yapılan işlerde girişimcilik cesaretini bulabilir, işleri daha büyük hayal edip, başlatma noktasına taşıyabilirsiniz. Ve genel olarak da çoğu kişi bu dönemde daha çok eğlenmek, hayattan keyif alarak deneyim diyecek. Büyük bir hevesle adımalar atabilir, kendinize özgü inançlar da geliştirebilirsiniz.


Haritanızın Koç burcunun olduğu alan neresi?

2010 yılının ikinci yarısında neler yaşadınız?


*

Haftanın günlerine bakacak olursak;

Pazartesi bayram sonrası iş, sorumluluklar sıkabilir. Ay Satürn karşıtlığı “ben merkezli” yaklaşımlarda sıkıntı verecektir. Salı, Çarşamba aşırı titiz, eleştirel ama bir o kadar üretken, çalışkan, verim alınası günler. Yalnız Çarşamba günü fevri davranmayın, sakarlıklar da olabilir. Çarşambayı Perşembe’ye bağlayan gece de hayal kırıklıkları, tatminsizlikler için olasıdır. Annelerle, dişil figürlerle tartışmalar olabilir. Perşembe günü güzel konuşmalar, anlaşmalar yapılabilir. Ancak Merkür’ün retro olduğunu unutmayın. İlişkiler de toparlanabilir Perşembe-Cuma. Cuma günü, biraz inişli çıkışlı olsa da Güneş Kad kavuşumu var. Hayatınızda önem verdiğiniz bir işi ilerletebilir ya da patronlarla, eril figürlerle kadersel görüşmeler yapabilirsiniz. Duygusal dengesizliklere takılmadan devam derim. Cumartesi de sabah saatlerine dikkat öğleden sonra Ay Akrep enerjisi serin ve derin sular diyecek. Pazar günü Ay Uranüs karşıtlığı, Venüs Kiron kavuşumu var. Üzmeyin kız arkadaşlarınızı. Gönüllerini hoş tutun. İlişkisel anlamda red flag veriyorum Pazar’a. Neyse ki gece saatlerinde Güneş Neptün etkileşimi barışma, merhamet getirecektir. Sanatsal konularla, hobilerinizle de ilgilenebilirsiniz.



Ay Boşlukta Vakitleri


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay Boşlukta Vakitleri


9 Mayıs Pazartesi 15:37 – 10 Mayıs Salı 01:53

12 Mayıs Perşembe 06:58 – 09:34

14 Mayıs Cumartesi 11:06 – 13:33



Herkese iyi haftalar!


Begüm Bayraktar.

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi





47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page