top of page

Aldırma, Aldanma.


Haftaya Ay Boğa'da başlıyoruz. Sakin, dingin , şartlarımızın değişmesini istemeyeceğimiz, işleri ağırdan ama sağlamdan alacağız. Pazartesi öğle saatlerinde Merkür Yay burcuna geçiyor, ve artık zihinsel süreçler kendini ,o Akrep'in verdiği yoğun derinlikten daha keşfetmeye meraklı, yeniliklere açık, iletişimde hevesli, enerjik bir yapıya bırakıyor. Yalnız Merkür Yay'dayken patavatsızlıklar da artar, dikkat... Salı günü neredeyse tüm gün Ay'ın temel bir açısı olmayacak yani boşlukta. Sonuç almayı beklediğinizi işler yerine, yarım kalan işleri bitirmek mantıklı olacaktır.Önemli görüşmeler için no way. Akşam 19:46 sonrasını değerlendirebilirsiniz. Çarşamba iletişim trafiğinin artacağı, mesajların, maillerin yoğun olacağı bir gün. Venüs Satürn kavuşumu ve Ay Neptün karesi etkin olacağı için, ilişkilerde oflamalar, sıkılganlıklar görülebilir. Ve bazı kişi ve durumlara gerçekçi yaklaşmak beklentileri minumuma çekeceği için hayal kırıklıklarını da azaltabilir. Perşembe günü haftaya damgasını vuracak 'İkizler Dolunayı' var. Haberler, manşetler olaylar... Sabah saatleri stres yönetimine ihtiyaç duyulabilir. Kararlar değişkenlik gösterecektir. Majör adımlara gerek yok. Gerçekçi ve pratik yaklaşımlar fayda sağlayabilir. Zor olsa da deneyelim. Dolunay sonrası Ay boşlukta. Cuma gecesi 02:22'de Yengeç burcuna geçiş yapacak. Hafta sonuna girerken duygusal güvence arzusu yüksek olacak. Cuma günü ilişkilerde dönüşmeyi bekleyen durumlar için ılımlı adımlar atılabilir. Cumartesi günü stres yönetimini ihtiyaç duyabiliriz. Ay'ın hem Satürn hem Plüto hem de Venüs ile zorlayıcı açısı olacak. Ancak her zaman söylediğim gibi zorlayıcı açıların içlerinde ortaya çıkmayı bekleyen enerjiler vardır. Bu enerjiyi nasıl kullandığımız, çözüme götürüp götüremediğimiz, olayları büyütmek yerine nasıl başa çıkabileceğimizi görmek işte farkındalık kazanıp , astrolojiden yararlanabilmek demektir. Cumartesi günü önemli kararlar almayın :) Pazar günü ise Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Gün geneli keyifli sadece öğle saatlerinde spontane gelişen durumları hoş karşılayamayabilirsiniz. Öğleden sonra önemli konuşmalar, bilgi paylaşımlar, sürpriz haberler adına keyifli bir güne benziyor...



Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.



Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:

10 Aralık Salı: 04:12 - 19:46

Perşembe: 08:12 - Cuma 02:22

Cmt. 18:56 - Pazar 06:55


Haftalık Burçlar

(Yükselen burca göre okuyun.)


Koç: Dolunay 3.evinizde. Eğitimler, seminerler, bir konunun sosyal medya üzerinden duyurusunu yapmak için etki alıyorsunuz. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Seyahat planlarınız odak noktanızı değiştirebilir. Pazartesi ve Salı günü günü parasal konular gündeminizde, Çarşamba Perşembe günleri Dolunay'ın etkisiyle kardeşler, yakın çevreniz, sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde hareketlenmeler olacaktır. Cuma ve Cumartesi günleri aileyle , sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Pazar günü keyfiniz artıyor. Eşiniz, sevgiliniz, çocuklarınızla güzel ve kaliteli vakit geçireceksiniz.


Boğa: Dolunay 2.evinizde. Maddi anlamda neyi nasıl neye kanalize edebilirsiniz, kazançlarınızı düşünüyorsunuz. İletişim becerilerinizi kullanın. Son zamanlarda kendi alanınızdan ödün verdiğiniz 'değer' konularıyla ilgili de üzerine düşüneceğiniz konular olabilir. Pazartesi ve Salı günleri enerji kendinize yönelik ve önemli girişimleriniz için de bugünleri değerlendirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günü maddi - manevi değerler dikkat çekiyor. Cuma ve Cumartesi günleri yakınlarınızla olmak iyi gelecektir, seyahat planı yapabilirsiniz. Pazar günü evde vakit geçirmek isteyebilir biraz daha kabuğunuza çekilebilirsiniz.


İkizler: Dolunay 1.evinizde. Belki de ilişkinizde son zamanlarda çok verici davrandınız. Koşulsuzca isteklerine uyumlandınız. Ya da o kadar yoğundunuz ki bunun analizini bile yapamadınız. Şimdi oklar sizin üzerinizde. İstekleriniz, hayalleriniz , karşı tarafa uyumlanmak için şekil mi değiştirdi yoksa gerçekten istediğiniz için mi gelişti bir takım şeyler? Önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni bir işe imza atmak için de etki alıyorsunuz. Pazartesi ve Salı günleri enerjinizi korumak, biraz sessiz ve sakin kalmak iyi gelecektir. Çarşamba, Perşembe kişisel girişimleriniz içini isteklerinizi belli etmek için değerlendirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri harcamalar, ödemeler gündeminizde. Ve öz değerinizle ilgili konularda koruma / korunma ihtiyacınız yüksek. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimiz artabilir.


Yengeç: Dolunay 12.evinizde. İnsanlardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Kimseye dert laf anlatacak haliniz de pek yok zaten. Enerjinizi kendi içinizde koruyun. Yogaydı meditasyondu sakinletici aktiviteler iyi gelecektir. Belki bir şeyleri uzun zamandır içinizde biriktirdiniz. Ancak neyi nasıl söylediğimiz önemliydi :) Durumların size kendinizi nasıl hissettirdiğini gözlemleyin ve bunu dile getirin. Pazartesi ve Salı günleri sosyal enerjilerdesiniz. Çarşamba ve Perşembe sağlığınıza, uykunuza dikkat. Cuma, Cumartesi günleri duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Pazar günü para giriş çıkışlarınız olabilir.


Aslan: Dolunay 11.evinizde. Arkadaşlar, kabalalık ortamlara odaklanıyorsunuz. Arkadaşlarınızla özel hayatınız arasında kaldığınız durumlar olabilir. Bir arkadaşınızla para muhabbeti yüzünden de gerilebilirsiniz ve bu konun içerisinde yaratıcı, sanatsal, çocukları ilgilendiren bir proje de olabilir. Hafta başında Pzt. Salı önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda değişken tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe, arkadaş ortamlarınızda yeni bilgiler açığa çıkabilir. Cuma ve Cumartesi ruhsal olarak yorgun hissedebilirsiniz kendinizi ,dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Pazar günü ise enerjiniz yükselecek.


Başak: Dolunay 10.evinizde. Özel hayatınıza, aile hayatınızda olması gerektiği kadar kaldınız. Şimdi biraz ileriyi görme, geleceğe odaklanma, kariyer hedeflerinizi konuşturma vakti. Bu dolunayla beraber önemli bir iş için kolları sıvayabilir, önemli kişilerle görüşebilirsiniz. İletişim kurun. Pazartesi ve Salı günü daha sezgisel, yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Eğitim, akademik kariyerle ilgili gelişmeler gündeminizde olabilir. Yurt dışı işleriniz varsa uğraşabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe hedef belirleme, kendinizi gösterme vakti. Cuma Cmt. günleri sosyalliğiniz artıyor. Davetler, programlar alabilirsiniz. Pazar gününü off geçmek isteyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.


Terazi: Dolunay 9.evinizde. Yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler, eğitimler, bilgiler, tv, medya, basın yayın, astroloji, psikoloji rüyalar, bu alanlarda yapılan çalışmalar odağınızda olacak. Bir şeylerin gerçekleşmesini isterken , gündelik rutinler, çalışma hayatınızdaki durumlar gecikme verebilir. Pazartesi ve Salı günleri beklediğiniz paralar, mali anlamda konular hareketli geçebilir. Çarşamba ve Perşembe günü bilgiler toplamak, bunları paylaşmak adına değerlendirebileceğiniz bir gün. Cuma ve Cmt. günleri kariyer odağınız. Pazar günü sosyal anlamda aktif geçebilir.


Akrep: Dolunay 8.evinizde. Ortaklaşa işlerden sağlanılan kazançlar, eşinizin / ortağınızın / partnerinizin parası, vergiler, krediler, borçlar bu alanlarda gelişmelere açık olacaksınız. Pazartesi ve Salı günü ilişkileriniz ön planda olacak, partnerinize içinizdeki/düşündüğünüz bir konuyu açabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri parasal hareketlilik var. Cuma ve Cumartesi günleri konuştuğunuz kişilere olaylara farklı bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilir. Pazar günü ileriye yönelik konuları, ihtiyaçlarınızı düşünebilirsiniz.


Yay: Dolunay 7.evinizde. Düşüncelerinizi, isteklerinizi konuşabilmek istiyorsunuz. Anlaşılmak istiyorsunuz. Ancak karşı taraf söylediklerinizi alabiliyor mu? Bazen ne kadar söylersek söyleyelim karşı taraf, bunu anlamaya gönüllü değildir. Veya orada değildir. Karşı tarafla hareket etmek istediğiniz bugünlerde, ilişkilerinizle ilgili tamamlayıcı , netlik kazanacağınız durumlar olabilir. Ancak bu Dolunay Neptün kareli olduğu için önemli kararlarınızı bu hafta almayın. Pazartesi ve Salı günleri gündelik işler yoğun. Çarşamba ve Perşembe günleri odağınız ilişkinizde. Cuma ve Cmt. günleri ödemelerinizle ilgili hareketlilik olabilir. Pazar günü yeni bilgiler keşfetmenizi sağlayacak kitaplar, filmler ilginizi çekebilir.


Oğlak: Dolunay 6.evinizde. Çalışanlarınızla ilgili bazı şeyler kafanızda netleşiyor. Kim işten çıkıyor, kim kalıyor, kim geliyor yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir Dolunaydasınız. Pazartesi ve Salı günleri özel hayatınızda güzel gelişmeler ve çocuklarla olan iletişiminizde güzel gelişmeler olabilir. Salı, Çarşamba, Perşembe günü toplantılar, görüşmeler, iş yoğunluğunuz artıyor. Zihniniz bir şeyleri halletmeden rahat etmeyecek. Cuma ve Cmt günleri ikili ilişkiler, ortaklık konuları, imza gerektiren işlerle ilgili gelişemeler olabilir. Pazar günü ise ödemeler, harcamalar olabilir.


Kova: Dolunay 5.evinizde. Olduğunuz an'dan keyif alıyor musunuz? An'da mısınız? Hayatın eğlenceli yönlerine odaklanabilmek, kendi yaratıcı gücünüzü konuşturmak, oyunlar, sporlar iyi gelebilir. Aşk hayatınızda da netlik bekleyen durumlar var. Ve bu Dolunay'da çocukların enerjisi , neşesi size iyi gelecek. Onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Pzt. ve Salı günleri evle, aileyle ilgili konular gündeminizde. Çarşamba ve Perşembe günleri özel hayatınıza vakit ayırın. Cuma ve Cumartesi günleri işe odaklanabilirsiniz. Halledilmeyi bekleyen işler var. Sağlığa , beslenmenize dikkat edin. Pazar günü ilişkilerinizde pozitif gelişmeler yakalayabilirsiniz. İkili konuşmalarda avantaj sağlayabilirsiniz.


Balık: Dolunay 4.evinizde. Yavaşlamaya ihtiyacınız var. Derinlerinize, köklerinize inme vakti. Bağ kurma, aidiyet hissiniz bu Dolunay ile beraber tetikleniyor. Özelinize aldığınız kişi kim? Gözleri kendinize, iç dünyanıza döndürün. Ailenizle, evle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendi içsel motivasyonunuzu da koruyun. Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahat planları olabilir. Çarşamba ve Perşembe günü sevdiklerinizle bir arada olabilir, iç sesinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Geçmişten beri gelen bir problemle yüzleşebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günü yaratıcı işlerle uğraşmak, çocuklarla ilgilenmek, flörtünüz, sevgiliniz varsa onla vakit geçirmek up tutacaktır. Pazar günü gündelik işlere odaklanabilirsiniz.


Begumtells.

277 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page