top of page

Asi Cocuk Merkur!


Hafta sonunuz nasıl geçerse geçsin Pazartesi'ye ve haftaya çok net odaklanabileceğimiz bir şekilde başlıyoruz. Ay'ın Oğlak burcundaki transiti, Venüs, Merkür, Mars ile olan uyumlu etkileşimi harekete geçirici, koruyucu, yardım etmeye hevesli ve iş bitirici. Salı günü Ay'ın açıları güzel. Hafta başını iyi değerlendirmek lazım. Sonrasında işler değişiyor çünkü...


Çarşamba öğleden sonra Merkür asileşiyor. Mars ile kavuşacak Satürn ile kare yapacak. Hızlı, keskin iletişim tarzı sıkıntı çıkarabilir. Temelde yatan durumun öfke olduğunu ise sonradan anlayabiliriz. Kendi bildiğini okuyan sözlerle karşılaşabiliriz. Konuşma yoluyla kontrol etmeye çalışabilirsiniz. "Şimdi bunu söylesem doğru olur mu olmaz mı" dediğiniz şeyler zihnen yükselebilir. Bir de durumlar içerisinde en kötüsünü düşünüp üzülmeyin. Yanlış yönlendirmelere hatta dolandırıcılıklara karşı temkinli olmak gerekiyor. Neyi nasıl kullandığımız önemli tabii. Bunu kavuşum açısı için söylüyorum. Gözlem yapıp dürtüsel harekete geçmek de gözlem yapıp akıllı harekete geçmek de bir seçim. Ve her seçim bir vazgeçiştir.


Bir de astrometeorolojiye göre Merkür'ün bu hareketleri sert hava koşulları açısından tetikleyici. Havaların birden dönmesi, sert rüzgarlar esmesi, elektrikle ilgili sıkıntıların çoğalması görülebilir.


Perşembe günü de Ay'ın durumuna, tetiklediği noktalara baktığımızda her ne kadar danışarak hareket etme, takım çalışmaları için destekleyici olsa da engelleyici koşullarla karşılaşabilirsiniz.


Cuma günü çok güzel gelsene! Güneş Neptün arasındaki keyifli gçrünüm Ay'ın Balık burcu kalpleri ısıtacak cinsten. İlahi olanla bütünleşebilmek, merhamet gösterebilmek, bir vizyon uğrunda amaç ortaya koyabilmek, iradeyle ruhsal olanı konuşturabilmek çok mümkün. Sezgilerinize de güvenin.


Hafta sonuna geldiğimizde ise Cumartesi ve Pazar birden her şeyi ve gerçekleri konuşmak isteyebilirsiniz. Baskılandığınızı düşündüğünüz konuları konuşarak feragat edebilirsiniz. Herkes kendine ait gerçekliğini konuşturabilir. Çok ani fikirler akıllara gelebilir. Algı, kavrayış yükselir. Bu durumu yaratıcı işler veya farklı çözüm yolları bulmak adına değerlendirebilirsiniz .Pazar günü 08:38 - 18:48 arası Ay boşlukta olacağı için önemli konuşmalarınızı, sonuç almak istediğiniz işlerinizi 18:48 sonrasına bırakın.


Ay Boşlukta Zamanları


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.




Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar ise şu şekilde:


9 Kasım Salı 20:50 - 10 Kasım Çarşamba 06:03

11 Kasım Perşembe 22:51 - 12 Kasım Cuma 10:53

14 Kasım Pazar 08:38 - 18:48


Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.



61 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page