top of page

Aslan Süper Dolunayı

Güncelleme tarihi: 6 Şub 2020


Öncelikle dolunaylardan/yeniaylardan bahsederken hangi burçta oluyorsa, o burcun doğasını bir anlamak gerekir.

Heyecanı, cömertliği, sanatı, eğlenceyi, çocukları, liderleri, kralları, kraliçeleri, sarayları, parkları, lüksü temsil eder. Aslan'ın sahnede olması, onaylanması hoşuna gider. "Ben burdayım" der. Egosunu konuşturmayı sever. Ay'ın tam karşısında ise Kova egodan uzak, cool haliyle duruyor. Ve haritanın dispozitörü Mars 'out of bounds' yani sınır dışı. (Sınır dışı olmak; gezegenlerin belli bir denklinasyon dışına çıkma, taşma halidir.) Mars, enerji, efor. Yerleştiği burç hareket etme özgürlüğü istiyor, daha fazla alana yayılmak istiyor. Ve eğitimler, seyahatler, bilgilerle de yakından ilişkili. Tüm bu konularda sınır dışına çıkma, taşkınlıklar, enerjinin kontrolden çıkması gibi durumlar yaşanabilir. Ve bir de Mars, sınır dışıyken Dolunay'a uyumlu açıda. Bazıları "enough is enough" diyecek ve açık açık konuşacak. Juno (evlilik, ortaklı partneri, asteroid) da geri harekete geçmek üzere durağan konumunda ve Terazi burcunda. İlişkide denge aramak isteyen tarafıyla, Güneş ve Ay ile zorlayıcı açıda. Duruyor, düşünüyor, yön bulmak istiyor. Yönetici Venüs Kiron ile kavuşumdan Koç burcunda. Özgüveni kıran, zedelenen durumlarla yüzleşmeler yaşanabilir.


Mars, Aculeus yıldızıyla kavuşumda. Brady, bu yıldızla ilgili şöyle demiş: “Scorpius takımyıldızında, +5,3 kadirde, 25 Yay 53’de. Mars-Ay doğasında. İç görüş ve anlayış kazanmayla ilişkilendirilir. Kişiye yapılan saldırılardan güçlenmesi, kuvvet kazanması ve dayanabilme gücünün artması söz konusudur. “





Yani dolunay "ben" ve "biz" arasındaki gitgelleri ortaya çıkaracak. Kim ne kadar neyi göğüslüyor, omuzlar ne kadar geniş işte bu dolunayın ana konusu. Yaratıcılık gerektiren bir iş mi yürütüyorsunuz? O işi ne kadar sahiplendiniz, ve "biz" bilinciyle hareket edebildiniz? Veya ilişkinizde... Yaratıcı tarafınıza güvenin. Siz kendinize inanmazsanız, kimse siz inanmaz. İnandığınız iş için veya ilişki için risk alabilirsiniz.


Burçlar

Koç / Yükselen Koç: Oh be! Eğlenmeye, hayattan keyif almaya devam diyorsunuz. Enerjiniz yükseliyor. Aşk, çocuklarla ilgili konular, yaratıcılık isteyen işlerle ilgili gelişmeler yaşanıyor. Cesur ve özgüvenli davranacaksınız. Hayal ettiğiniz, katılmak istediğiniz bir eğitim veya tatil planı varsa organize edebilirsiniz. Kendinize, çocuklarınıza, sevdiğinize yatırım yapacaksınız.


Boğa / Yükselen Boğa: Aile içerisinden önemli konuşmalar , görüşmeler, davetler yapılabilir. Alım-satım işleri olabilir. Ailesel, evle ilgili kararlar etkileyici. Bir taraftan kabuğunuza çekilmek, o sakin, huzurlu tarafınızın ne kadar güvenli olduğunuz hatırlayabilirsiniz. Sessizlik iyi gelebilir. Özel hayatınızda yalnızlığa ihtiyaç duyabilirsiniz veya gizli bir ilişki olabilir, gözlerden uzak yaşarsınız, platonik takılabilirsiniz falan. (yapmayın, başta heyecanlı gelse de çok sıkıcı J ) Ayrıca sakarlıklara, yaralanmalara da dikkat.


İkizler / Yükselen İkizler: Yakın çevrenizdeki kişilerin, - kardeşti, kuzendi, yakın arkadaşlarınız gibi – hayatlarındaki değişimler size de yansıyabilir. Etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz hem yakınlarla hem de sosyal medya gibi daha fazla insana ulaşabileceğiniz alanlarda. Eğitimler, kısa yolculuklar gündeminizde. İlişkileriniz hareketli. Ancak arkadaş çevresinden kadın figürlere dikkat. İlişkiler heyecanlı; partnerinize sataşarak iletişim kurabilirsiniz bu dönem. Veya karşı taraf biraz agresif olabilir.


Yengeç / Yüksele Yengeç: Kazanç yollarınız, parasal konular dikkat çekici. Geri durmadığınız noktalarda kendinizi, işinizi sahiplenebilirsiniz. Yaratıcı tarafınıza güvenin. O konuşmayı, sunumu whatever yapın. Dikkatleri işiniz ve özgüveninizle üzerinize çekecekiniz. İş yoğun ve tempolu geçerken uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Ateşli hastalıklar, boğaz, kalça, eller, ayaklar hassas noktalar.


Aslan / Yükselen Aslan: Sahne sizin. Auranız değişiyor. Önemli kararlar alıyorsunuz. Hedef belirlemek için gelecek planlarınızı gözden geçireceksiniz. Aşkta daha cesursunuz ancak; ilişki içindeyken ne kadar fedakarlık yapabiliyorsunuz? Karşı tarafla orta noktada ne ölçüde buluşabiliyorsunuz? Partnerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Sahne işleri, çocuklarla ilgili projeler, sanatsal konularla ilgilide eforunuz artıyor. Olasılıkları görün ve farklı bakış açılarına karşı töleransınızı genişletin.


Başak / Yükselen Başak: İçe çekilmek isteyeceksiniz. Yalnız kalıp, duygularınızı tartacaksınız. İnsanlar son dönemde yormuş olabilir. Hem iş hem özel hayatınıza biraz mesafe alarak her şeyi çok daha net göreceğiniz farkındalıklarınız olacak. Eşinizin / ortağınızın / partnerinizin maddi durumunda ödemeler, kredi , borçlar zorlayabilir. Ev ve aile hayatınızda da aksiyonlar var.


Terazi / Yükselen Terazi: Sosyalliğiniz artıyor. Davetler, toplantılar, kalabalıklardan yeni iş bağlantılarınız olabilir. Özel hayatınızda dengeye ihtiyaç duyacaksınız. İlişkiniz yoksa sosyal çevrelerden açılmalar, arkadaşlıkların flörte dönüşmesi olabilir. Öte yandan duygusal yaralarınızı farkediyorsunuz. We’re always mirroring each other.


Akrep / Yükselen Akrep: İş, kariyer, yön bulmak için netliğe ihtiyacınız var. Ve o görünürlük için de harekete geçmeniz lazım. Bu sırada aileniz ve özelinizdeki kişilerle gelecek hedeflerinizi konuşabilirsiniz. Para kazanmak için hırslı ve şanslısınız. Şeker tüketimine , bir şeye sinirlenip normalden fazla yemeye, böbrek ve ayaklarınıza dikkat.


Yay / Yükselen Yay: Kendinize yeni vizyon katacak eğitimler, uzak yerlerle bağlantılı işler, yurt dışı planları, reklam, basın yayın konuları odağınızda ve kendinize bu konularda iyi geleceğini düşündüğünüz bir adım atmak için etki alıyorsunuz. Ne istediğinizi bilen tavrınızla tuttuğunuzu koparabilirsiniz. Yaratıcılığınıza güvenin. Aşk hayatınızda gelişmeler var.


Oğlak / Yükselen Oğlak: Fırsatların peşindesiniz. Krediler, ödemeler, para getirecek her konuyla ilgileniyorsunuz. Yeni ve yaratıcı işlerden kazançlı çıkabilirsiniz. Ancak bazı işleri gizliden halletmek isteyebilirsiniz. Evinizde huzur arayacaksınız ancak İlişkinizi sabote etmeye müsaitsiniz. Bilinciniz bir şeyleri istiyordur ama bilinçaltınız bunu reddediyordur. Kendinizle konuşun, dürüst olun.


Kova / Yükselen Kova: İlişkide, ortaklık konularından önemli kararlar alıyorsunuz. Aslanlar gibi sizde şapkayı önüne koyuyorsunuz ve düşünüyorsunuz. İlişkideki öncelikler, beklentiler karşılanıyor mu? Daha doğrusu siz gerçekten bu ilişkide mutlu musunuz yoksa rahat mısınız? Öte yandan arkadaşlar alanınız hareketli geçiyor ve spor kulüpleriyle işiniz olabilir. Sosyal medyadaki paylaşımlarınız yanlış anlaşılabilir veya kardeş, kuzenlerle, iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Orta noktayı bulmak çıkış noktanız.


Balık / Yükselen Balık: İş yaşamınızdaki belirsizlikler gidiyor. İlerlemek istediğiniz konular için daha çok çalışabilirsiniz. Bazı kişileri domine edebilirsiniz. Yatırım ve kazanım için hareketlenmeler, güzel gelişmeler var. Ama yönetmek için bir dengeye ihtiyacınız olacak. Kendinizi güvensiz hissettiğiniz durumların da farkına varıyorsunuz. Kendinize çok fazla yüklenmeyin. Boğaz, mide, kalbe dikkat.


Begumtells.

152 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page