top of page

Biraz irade.


Haftaya Ay Terazi’de başlıyoruz. Uzlaşma sağlayabilmek, politik davranmak önemli olacak.


24 Ocak Pazartesi akşamı Mars Oğlak burcuna geçiyor. 6 Mart’a kadar güçlü bir enerjiden bahsedeceğiz. Mars bu burçta yücelir. Yaptırım gücü yüksek olacak demektir. Mars’ın Oğlak burcundaki ilerleyişiyle çok daha istikrar sağlayacağız. Kontrollü ve disipline hareket etmenin önemini kavrayacağız. Finansal konularla ilgili yeni düzenlemeler gelebilir, daha sıkı bir yönetim, kurallar gelebilir. Mars vücudumuzun bağışıklık sistemini de anlattığı için kemikleri, dişleri, cildi korumak fayda sağlayabilir.


25 Ocak Salı günü son dördün fazına geçiyoruz. Ay Mars arasında güzel bir açı olacak sabah saatleri hareketli geçebilir. Üşenmeden spora gidebilirsiniz. Ancak öğle saatleri Güneş ve Merkür ile zorlayıcı açılar olacak. Eril kişilerle iletişim problemi olabilir. Sonrasında da AY Jüpiter üçgeni ve Uranüs karesi olacak. Such a moody day.

Ay Hygeia ile kavuşacak. Ruhen, bedenen, zihnen neyin iyi gelip gelmeyeceğini enterasan bir biçimde hissedebilirsiniz. Daha doğrusu güdüsel olarak ne yapıp yapmayacağınızı anlayabilirsiniz.


26 Ocak Çarşamba Merkür de Oğlak burcunda gerilemeye devam edecek. 5 Şubat’a kadar endişe ettiğiniz konularla ilgili gerçekten sorunun etrafında dönebilmek yerine çözümler ne olabilir düşünmek gerekiyor. Ekonomi, iş, finansal konularla ilgili sakin olunmalı. Geçmişte verilen ancak sistemden kaldırılan konuların, kuralların tekrar tartışılması veya gündeme gelmesi olası. Ay Venüs ile güzel bir açı yapıp Satürn ile kareye gidecek. Sabah saatleri biraz ılımlı biraz soğuk etkiler altındayız. Akşam saatlerinde Ay Neptün ve Merkür Ay Düğümleri arasındaki güzel açıları düşünürsek işler yoluna girebilir. Affetmek, kadersel konuşmalar yapmak mümkün.


27 Ocak Perşembe 08:26 – 10:34 arası Ay Akrep’te ve boşlukta olacağı için ekstra bir gergin hisler olabilir. 10:34 sonrası keyifler yerine gelebilir. Enerjiler yükselir. Güneş ve Kiron ile güzel açılar yapacak Ay. Akşam saatleri barışmalar, denge sağlayacak köprüler kurulabilir.


28 Ocak Cuma Venüs s pozisyonuna geçiyor. Ve 2 gün bu pozisyonda kalacak. S pozisyonu, stationary’dir. İlişkiler, finansal ve estetik konuları için 28 – 30 Ocak arası sakin kalmakta fayda var. Zaten hem Venüs hem de Merkür retroyken sağ çıkabilen varsa tebrik ederim :) Ay Satürn ile sabah saatleri güzel bir açı yapıyor. Akıl fikir danışmak, işleri derlemek açısından güzel. Ancak akşam saatleri Ay Neptün karesi hayal kırıklıkları getirebilir.


29 Ocak Cumartesi Güneş Kiron arasındaki güzel etkileşim, yapamam dediğiniz şeyleri özüne inebilme gücünü verecektir. Korkmadan, amaçlar doğrultusunda ilerlenmeli. Ve aynı gün Merkür Plüton kavuşumunun etkisini de hissedeceğiz. Önemli konuşmalar yapılabilir. Karşı taraf üzerinde baskı kurmaya eğilimli bir dönem. Takıntılara dikkat etmek gerekiyor.


30 Ocak Pazar Venüs’ün düz hareketi, 19 Aralık 2021’den bu yana haritalarınızda Oğlak burcunun olduğu alanda yavaştan aldığınız temalarla ilgili sorumluluk isteyecektir. Güneş Uranüs karesi de akşam etkili olacak. Beklenmedik gelişmeler, depremler için açık kapı veriyor. Bazı üst düzey yöneticilerden de çağrıcı haberler gelebilir.


Ay Boşlukta Vakitleri


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.

25 Ocak Salı 01:08 - 06:57

27 Ocak Perşembe 08:26 – 10:34

28 Ocak Cuma 21:58 – 29 Ocak 12:08


Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.

73 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page