top of page

Bye bye 2021!


Geldik mi yılın son haftasına… Aşısı virüsü, kapanması açılması, dijitali metası derken geldik 2021’den gitmeye…

Evet, haftaya Ay Terazi burcunda başlıyoruz. İş birlikleri, ilişkiler, orta yolu bulmalar plan ve program dahilimizde. Huzursuz ortamlarda barınamayız. Ve Pazartesi, Merkür Neptün arasındaki altmışlık açı önemli, güzel konuşmalar yapabilmeniz adına destekleyici. Düşüncelerinizi etkileyici bir şekilde karşı tarafa aktarabilirsiniz. Sanatsal konularda da ilhama açık. Ancak Ay’ın özellikle Salı günü yaptığı açılar sıkıntılı. Hafta ortasından sonra daha dingin sulardayız. Ancak yılbaşı akşamı tutulma tetikleniyor diye önceki yazılarımda da belirtmiştim. Kapalı, dış mekan eğlence yerlerinden uzak durmakta fayda var.

Çarşamba günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Spiritüellik, maneviyat, ruhsal konular çok daha ön planda olacak. Petrol, kimya, deniz ürünleri, ilaç sektörü ile ilgili gelişmeler de kapıda. Antidepresan kullanımlarında da artış olabilir. Jüpiter Balık transtinin genel ve burçlar üzerindeki etkisini Youtube kanalımda anlattım. Oradan daha detaylı izleyebilirsiniz.




Ve hafta ortası Venüs Merkür kavuşumu var. Geçmişi olan hikayeler, kişiler kendini gösterebilir. İlla ex gelecek diye düşünmeyin, mevcut ilişkilerde de sorunları konuşabilmek, çözebilmek için güzel bir etkileşim.


Perşembe günü Güneş Kiron karesi patronlarla egosal çatışmaları tetikleyebilir. Ya da siz bir şey yapmak istersiniz, ancak the person you’ve called cannot be reached at the moment, pls try again later. Ancak bir yandan da Mars Satürn arasında güzel bir açı var. Dirayet, sabır, güçlenmek de mümkün. Stratejik olun.

Cuma günü Ay Yay’da ilerleyecek ve yeni yıla umutlarla, iyi dileklerle giriyoruz!


Hafta sonu hareketli…


Cumartesi Güneş Uranüs üçgeni aktif. Son derece sürpriz haberler alınabilir. Bir şeyleri üretmek, projelendirmek, netleştirmek adına da güzel. Etkisi 3 gün daha sürecektir.


Pazar günü Merkür Kova’ya geçiyor ve Oğlak Yeniayı var. Merkür Kova transiti akılcı ve bilimsel yaklaşımları desteklerken çok da sevinmeyin diyecek; 13 Ocak 2022’De durağan 15’inde retro. Yani biz faniler yine 13’üe kadar teknolojik alışverişlerimizi, sosyal medya hesaplarımızın şifrelerini öncesinden koruma altına alalım. İşe başlangıçları, imzalarımızı mümkünse 5 Şubat sonrasına bırakalım.

Oğlak Yeniayı’na gelecek olursak; iş, sorumluluk bilinci, netlik arayışını yüksek tutacak. Çıtayı her şekilde yüksek tutacağız. Ve haritalarınızda Oğlak’ın olduğu alanda çok daha ayaklarınız yere sağlam basmak isteyecektir!


Ay Boşlukta Zamanları

Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.




Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar ise şu şekilde:

29 Aralık 00:09 - 00:16

30 Aralık 20:08 - 31 Aralık 02:08

2 Ocak 07:42 - 12:42


Herkese sağlıklı, mutlu yıllar!


Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.



Şuraya bir parça bırakayım:


https://youtu.be/w3qPMe_cCJk

45 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page