top of page

Charles - Camilla Sinastri


Charles ve Camilla Sinastri Harita Örneği


Sinastri, iki kişinin doğum haritalarının iç içe geçirilerek değerlendirilmesidir.

Elbette dikkat edilecek birden fazla husus var. Karma noktası, evlilik noktası vs. Buralara değinmeden genel, basic bir okuma yaptım. Charlescılar okumayabilir J


İçerideki harita Charles’ın. Dışarıdaki harita Camilla’nın.


Haritalardan da görüldüğü üzere Camilla Balzamik faz doğumlu bir karakter ve bir sürü gezegenini Charles’ın 12.evine denk düşürmüş. Balzamik faz olmak, hayatında travmatik olayları, anne baba sorunlarını, psişik duyarlılığı, içe dönük, sübjektif bir enerjiyi anlatır. 12.evine denk düşürdüğü içsel gezegenler Yengeç’te. Merkürü de retro. Takıntılı, geçmiş odaklı, kolay kolay vazgeçmeyen bir yapı. Birisinin 12.evine Güneş Merkür Venüs düşürüyorsanız, bilin ki o sizi kişi kolay kolay unutamaz. Hatta Camilla’nın defalarca alttan alta Charles’a duygusal baskı yaptığını söylersek yanılmayız. Ay Yengeç Venüs Yengeç biriktirmeyi, anı bırakmayı sever. Charles’a aldığı kol düğmelerinin, Charles’ın Diana’yla olan balayında takması belki de buraya tatsız ama yerinde bir örnek olur.


Camilla’nın Ay’ı ve Venüsü Charles’ın Neptününe kare yapmakta. Özellikle Venüs Neptün kareleri sinastride aldatılma hikayelerini karşımıza çıkarabiliyor. Ay da işin içerisinde olduğu için Neptün kişisi Ay kişisini duygusal olarak şaşırtır. Neptünün Terazi’de olması, ilişkideki (4.ev özellikle aile, yuva kurma) dengeye gelmesi için ekstra çaba ve hayalkırıklığı da diyor. (zaten uzun bir süre camilla gölge karakter) Gizli işler, hilekarlık, uyuşturucu madde kullanımlarına da karşı da dikkatli olmak gerekir. Bir de Charles de Güney Ay Düğümü Akrep, Merkür Akrep ve kavuşumda. En uzak durulası insan tipi. Ketum, çıkarcı, içten pazarlıklı.


Camilla’nın Merkürü prensin Venüsüne kare. Taviz vere vere yürüyen bir ilişki. Özellikle Camilla tarafından. Ama Camilla kancayı takmış prense. Satürn’ü 1.evinde. İlle de sen ille de sen. Her ne kadar bu karakter içe dönük, pasif olsa da didaktik bir hakimiyeti var prens üzerinde. Kuzey Ay Düğümünü de 11.evine düşürmüş. İş ve dostuz, iyi işler yapacağız kafası da hakim anlayacağınız. Güneşler de birbirlerini görüyor. Yaşam amaçları birbirine benzer aslında. Düşünsenize, Charles ve Diana nereye giderlerse gitsinler bütün paparazi Diana ile röportaj yapmak istiyor. Halk, Diana’naya aşık. Sırf bu yüzden Charles’ın bir sürü belgeselde ne kadar rahatsız olduğunu izledik. Camilla da arka plan karakter, onaylanmak istiyor, o yüzden 2.kadın serüvenine tutkuyla bağlı. O yüzden Güneşlerinin birbirlerini görmesine buradan da 10puan.


Prens annecii. Annesinin memesinde olduğunu hissettirecek bir kadın olarak Ceres Boğa’yı yani Camilla’yı seçiyor. (Her Ceres Boğa böyle değil, Ceres Ay kavuşumu var bu haritada, ayrıca Diana’nın da Ceresi Boğa ancak Camillayla tam kavuşum yapıyor ve ) Kışkırtıcı ve bir o kadar da dinamikler yatakta. Kiron Akrep Gad Akrep ile kavuşmuş. Güneş Jüpiter kavuşumları “mükemmel eş(??)” kombinasyonu için destekleyici.

Ve son olarak Mars Juno kavuşumu Yay’da. Mars Yay’lar 7 düveli dolaşırlar. Ama Camilla Juno Yay olarak; “ ideal eş partnerim olarak dolaşsın sorun değil diyor.” Açık yürek Camilla. Sıradan bir evlilik sana göre değildi zaten.



Begüm Bayraktar.

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi


284 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page