top of page

Dancing in the Moonlight!



Hafta Ay Başak'ta başlıyor. Pazartesi günü 05:24 - 10:09 arası Ay boşlukta. Sonrasında Terazi burcunda geçiyor. Uzlaşma sağlamak, denge, huzur temaları ön planda olacak. Ve öğle saatlerinde de Ay Satürn arasındaki uyumlu açı uzun vadeli işler için pozitif. Tecrübeli kişilerden de destek alabilirsiniz. Ancak Venüs Neptün karesi var. İlişkilerde özellikle Pazartesi itibariyle dikkatli olmak gerekiyor. Kişi ve durumları olduğundan fazla idealize etmek hayal kırıklığıyla sonuçlanabilir. Gerçekçi olmak lazım. Yanlış anlaşılmalar, aldanmalar, yanılsamalara açık bir hafta. Özellikle Pazartesi ve Cumartesi.

Salı gecesine girerken Merkür Güneş'in kalbinde. Yani etki Pazartesi geç saatlerde başlıyor ama tam kavuşum Salı gecesi ve etkisi gün geneline de yayılacak. Merkür ve Güneş'in aynı derecede olduğu zamanlar astrolojik açıdan değerlidir. İyi niyetlerde bulunmak, meditasyon yapmak, içinizden geçenleri paylaşmak için güzel zamanlardır. Ve sabah saatlerinde Ay Düğümleri burç değiştiriyor; İkizler Yay'a geçiyor. 18 Ocak 2022'ye kadar gidilmesi gereken yeni yollar var. Ay düğümleriyle ilgili detaylı bir yazı paylaştım. "Ay Düğümleri Burç Değiştiriyor!" başlıklı yazımı okuyabilirsiniz. Baya detaylı :)

Öte yandan Salı akşamı, Ay Venüs sekstili var. İlişkiler açısından bu akşam değerlendirilebilir.

Çarşamba 05:35 - 10:04 arası Ay boşlukta. Sonrasında Akrep'e geçiyor. Ay Satürn ile karesi ve Uranüs ile de karşıtlığı var. Risk alınmamalı, her anlamda temkinli ilerlenmeli. Beklenmedik durumlar olabilir. Take it easy.

Perşembe 13:45'te Akrep Dolunayı! Güneş Boğa'da ve karşısında Ay Akrep'te. Boğa ve Akrep teması sahip olmayı, tutuculuğu ve sezgileri, dönüşmeyi barındırır. Mars'ın Dolunay'a zorlayıcı bir açısı var; mücadele diyor. Venüs Neptün karesi de ilişkilere bir nevi kaygan zemin etkisi veriyor. Merkür Neptün altmışlığı tatlı söz, yaratıcılık verir ancak yine de dikkat edilmesi gereken birkaç gün...

Cuma 05:38 - 10:15 arası Ay boşlukta. Sonrasında Yay burcuna geçiyor. Bulutlu havalar dağılabilir. Daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Ay Satürn arasındaki güzel açıyla öğle saatlerinde önemli görüşmeler halledilebilir. Akşam saatlerinde de Ay Kiron üçgeni etkin. Kırılan kalpler onarılır :) Hem sağlık olarak hem de duygusal anlamda şifa enerjisi hakim olacak.

Cumartesi Merkür Plüton üçgeni etkin. Güçlü konuşmalar yapılabilir, ikna edici tavırlarla önemli işler halledilebilir. Ancak Ay, Neptün ve Venüs karesini tetikleyecek, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde, finansal anlamda da çok açılmamak, dikkatli olmak gerekiyor.

Pazar 09:10 - 12:38 arası Ay boşlukta. Sonrasında Oğlak burcuna geçiyor. Haftalık planlar, ileriye yönelik durumlar kafalarda netleşebilir ve olaylara daha gerçekçi tavırlarla yaklaşılabilir. Merkür Jüpiter üçgeni de etkili olacak. Bilgilere değer katmak, yeni şeyler öğrenmek, bildiklerimizi paylaşmak mümkün. Bilgi, gerçekten siz paylaştıkça size daha da yenileri geliyor. Önemli konuşma ve görüşmeleri de bugün yapabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru da Güneş'in Neptün ile olan güzel açısı sanatsa, yaratıcı uğraşlar için keyifle değerlendirilebilir. Hassas, duygusal, mistik, duyarlı bir gün!


Aşağıya da keyifli bi'dolunay parçası bırakıyorum.

Herkese iyi haftalar...




Begumtells. Dip. ASA, Opa Üyesi.

128 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page