top of page

Derin Dönüşler

Bu hafta hem Yeniay hem retro haftası! Peki bu ikisi bir aradayken durum nasıl olur?


Öncelikle haftayı Akrep Yeniayı ile açıyoruz. 28 Ekim sabahı erken saatlerde 4 derece Akrep burcunda Yeniay olacak. Venüs, Merkür Akrep burcunda, Uranüs Boğa'da karşıt olacak. Akrep alanındaki yerde harekete geçme arzumuz artacaktır. Farkındalıklar artacaktır. Ve yenilenmeler olacak. Ancak retroyla beraber de bu değişen durumlarda, harekete geçtiğimiz konularda tekrar geriye dönüp üzerine 'dönüşeceğiz'. Yoğunlaşan duygular, dönüşmeyi bekleyen durumlar için aracı olabilir. Bir şeye çok fazla kafa yorabilirsiniz yani bu aralar. Çok doğal, çok anlaşılır. İlişkilerde beklenmedik gelişmeler öne çıkabilir. Ve o konu içerisinde değişen durumlar da olabilir. Her şeye hazırlık olmak gerekir. Merkür'ün de durağan hareketi 31 Ekim'de başlıyor. 2 Kasım'da retroya geçiyor. 21 Kasım'a kadar haritanızda Akrep'in olduğu alanla ilgili geriye dönme, düşünme ve eksileri tamamlayabileceğimiz bir süreçte olacağız. Pek tabii, altın ipucunu unutmuyoruz: "Retroda gelen, retroda gider!" Yapacağınız her yeni iş, anlaşma, eski sevgiliye verilen mesajdan bir cacık olmuyor. Seyahat planlarınız varsa lütfen ama lütfen bavullarınızı, hesap cüzdanlarınızı, biletlerinizi, rezervasyonlarınızı kontrol edin. Yanlış anlaşılmalar, hesaplar mümkün. Yeni teknolojik bir alet de almayın derim...

Venüs de 1 Kasım'da Yay burcuna geçiyor. İlişkilerde biraz daha keyfi, spontaneliği, heyecanı yakalayabileceğimiz zamanlarda olacağız. Duyguları açık ve net bir biçimde ifade edebileceğiz. Dürüstlük ve ahlak konusu önemli olacak.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:

29 Ekim 20:32 - 00:58

31 Ekim 17:28 - 1 Kasım 05:38

3 Kasım 08:45 - 14:19



Haftalık Burçlar


Yükselen Koç: Krediler ödemeler, yatırımlar açısından güzel bir haftadasınız. Hafta başı özellikle. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumunda gelişmeler olabilir. Gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz; metafizik, parapsikoloji, okült konular, reiki gibi. Farkındalık zamanınız. Psikolojik olarak kendinizden güç bulaca

ksınız. Operasyon geçirmek için pek uygun değil. Merkür retrosuyla beraber beklediğiniz teklifler, ortaklık konuları, parasal durumlarla ilgili bazı gelişmeler görülebilir.


Yükselen Boğa: İlişki/evlilik hayatınızda hareketlilik var. Daha tutkulusunuz ve istediğinizi alma arzusunda sahipsiniz. Tutkular artarken bir yandan temkinli kalabilir, stratejik hareket edebilirsiniz. Her şekilde ikili ilişkiler alanınız önem kazanıyor, güçleniyor. İmza gerektiren anlaşmalar için uygun bir hafta değil. Hafta ortası beklediğiniz ödemeler gelebilir. Merkür retrosuyla beraber evlilik ve ilişkideki problemleri çözebilirsiniz.


Yükselen İkizler: İş hayatınızda yenilikler olabilir. Belki yeni yerlere görüşme yapmak istiyor olabilirsiniz. Ya da iş koşullarınız değişecek olabilir. Merkür retrosuna girdiğimiz bir hafta olduğundan yeni bir iş anlaşması yapın diyemiyorum. Eksik tamamlamak , yarım kalan işleri halletmek daha akıllıca olacaktır. Hafta ortasından sonra önemli konuşmalar yapabilirsiniz.


Yükselen Yengeç: Hayatınızda keyif aldığınız bir şeye odaklanmak istiyorsunuz. Bu odak noktası da aslında size iyi gelen bir şeyi keşfetmekten geçiyor olabilir. Yaratıcılık, sanatsal konular, hobiler, aktiviteler gibi. Bir diğer önemli konuda aşk hayatınız ve çocuklar. Hafta ortası işle ilgili konularda yarım kalan işleri halledebilirsiniz. Merkür retrosuyla beraber de geçmiş kişilerden mesaj alabilirsiniz.


Yükselen Aslan: Aile, evle ilgili gelişmeleriniz var.Yeni bir yere taşınabilir veya geçmiş problemlerin derinine inebilirsiniz. Hafta ortasından sonra aşk hayatınız daha hareketlenebilir. Çocuklarla ilgili yaptığınız biri ş varsa ya da beklediğiniz haber gelebilir. Merkür retrosuyla beraber bağ kurmak, aidiyet hissi tetiklenecektir. Dargın olduğunuz aile bireylerinden de haber alabilir, barışabilirsiniz.


Yükselen Başak: Yazmak, ifade etmek, yayımlamak, eğitimsel, anlaşmalar, sözleşmeler adına verimli bir hafta olacak. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artacak. Kısa yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğdu özellikle Cuma ve Cumartesi aşk hayatınızda ciddi olunması gereken durumların farkına varabilirsiniz. Çocuklarla ilgili de sorumluluklar alınabilir. Merkür retrosuyla beraber kendinizi ifade etme biçiminizi düşüneceksiniz. Belki de sizin isteyerek/istemeyerek sözlerinizle üzerinde etkili olduğunuz kişilerle tekrardan iletişime geçebilirsiniz.


Yükselen Terazi: Parasal konularda güzel bir zaman olsa da bazı şeylerin alt metinlerini iyi okuyun. Kazanmak için daha güçlü arzulardasınız. Özellikle hafta başı. Alışverişler artabilir. Ama retro geliyor, dikkat. Beklediğiniz bir para varsa retro döneminde elinize ulaşabilir. Ve ayrıca, geçmişe dönüp nerelerde kendinizi ihmal ettiniz, önceliklerinizi fazladan fazladan karşı tarafa verdiniz? bunun üzerine de düşünebilirsiniz.


Yükselen Akrep: Hayatınızda majör değişimlere hazır olun. Hafta başında bu etki çok yoğun. Yeni girişimleriniz için değerlendirebilirsiniz. Merkür retrosuyla beraber kişisel dönüşümünüze yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinizi, planlarınızı gözden geçireceksiniz. Olayları araştıracaksınız. Farkındalık dolu bir süreç. Ancak ilişkilerinizde, iletişiminize dikkat edin.


Yükselen Yay: Dönüşüm içten dışa sizde. Gizlilik içinde kalmak istiyorsunuz. Merkür retrosu da 12.evinizde. Terapi almak ya da kendinizle vakit geçirmek için değerlendirebilirsiniz bu durumu. Geçmiş korkularınızla yüzleşebilir, ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasından doğru önemli görüşmeler yapabilirsiniz.


Yükselen Oğlak: Farklı çevrelere girebilirsiniz. Network bağlantılarınızı genişletebilirsiniz. Merkür retrosuyla beraber arkadaşlar alanınızda yanlış anlaşılabilirsiniz. Eski dostlarınızdan da haber alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sakin ama emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.


Yükselen Kova: Önemli iş, görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz. Özellikle hafta başında. Daha ön planda , görünür olmak isteyebilirsiniz. Toplumsal imajınıza , saygınlığınıza önem verebilirsiniz. Kariyer hedeflerinizi gözden geçireceksiniz. Retro zamanında da yaptığınız anlaşmalar prüz çıkartabilir. İmza atmanız gereken bir belge varsa iyi okuyun. Ama retro zamanı yapılan anlaşmadan pek hayır gelmez, bir sonraki retroda gider.


Yükselen Balık: Yabancılarla yapılan işler, yurt dışı konularıyla, hukuksal meseleler, yüksek eğitim konularıyla ilgili durumlarda yeniliklere açıksınız. Hafta başı özellikle. Hafta ortasından sonra iş hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Retroyla beraber hayat amacınızı gözden geçirebilirsiniz.


***Herkese iyi haftalar***

begumtells.




111 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Коментарі


bottom of page