top of page

Ektigini Bicersin. / 29 Kasim Haftasi


Tutulma Haftasından herkese merhaba!


5 Haziran 2020'den beri etkili olan İkizler / Yay akslarında meydana gelen tutulmalarının son perdesindeyiz. Her tutulma bir saros ailesine bağlıdır. Saros "tekrar eden" anlamına gelir. 19 yıl önce yani 4 Aralık 2002 civarında yaşadığınız olayları bir düşünün derim.

Hafta genelinde tutulma etkisiyle beraber; yurtdışı, eğitimler, ticari konular, e-ticaret, din, psikoloji, felsefe, uzay yaşam temaları, dört ayaklı hayvanlar, atlarla ilgili haberler gündemde olacaktır. Uranüs'ün dip notkada olması ve tutulmanın da tutulmaya gergin bir açı yapıyor olması ani gelişen durumları, depremler, volkan faaliyetleri, yangınları, patlamaları tetikliyor maalesef. Ve din adamlarına yönelik ya da dini yerlere saldırılar da olabilir. Tutulma bireysel hayatlarımızda inandığımız değerlerle yüzleşmeyi verirken ayrıca Güney Ay Düğüm tarafında olduğu için bırakma enerjisini de taşıyor olacaktır. Türkiye açısından ele aldığımızda da işçiler, hizmet sektörü, sendika, vergi artışları, askeri hareketlilik, hastalıkla ilgili konular adına hararetli olayları getirebilir. Güney Doğu Anadolu bölgesi özellikle Siirt bölgesine yakın yerler; Sihras, Dih, Bombat, Kotum bu tutulmada askeri hareketlilik, ateşli temalar için aktif bir enerjiye sahip. Ve Amerika için de bu tutulma özellikle 31 Mart gecesi için hareketli olabilir.


Tutulmanın genel etkilerini ve burç yorumlarına özel etkilerini youtube kanalımda anlattım.


https://youtu.be/KQV16ZMnpnU izleyebilirsiniz.



Bu haftanın günlere göre etkilerine bakacak olursak;


Pazartesi, Merkür Güneş'in kalbinde dediğimiz cazimi konumda olacak. Düşüncelerinize, isteklerinize dikkat edin. İyi düşünün. Merkür ve Güneş Yay burcundalar. Optimist olun, hayallerinize, arzularınıza odaklanın Evren tarafından destekleniyorsunuz. 03:01 - 11:54 arasında AY boşlukta olacağı için bu saat aralığında sonuç almayı beklediğiniz işleri gerçekleştirmeyin. Akşamüstü Marsa Neptün üçgeni aktif olacak. Arayan bulur :) Hareket edin...


Salı, ikili ilişkiler, uzalşam sağlamak istediğiniz konular için güzel. Her türlü toplantılar, görüşmeler organize edebilirsiniz. Venüs Neptün altmışlığı ilişkileri toparlayıcı etkide. Hayal ettiğiniz, idealize ettiğiniz noktaları yakalayabilirsiniz. Karşı taraftan ılımlı adımlar gelebilir. Ya da siz de atabilirsiniz. Küsler barışabilir, barıştırabilirsiniz... Yaratıcılık, ilham için de güzel bir gün Özellikle gece saatleri, Çarşamba'ya geçişte... Ayrıca Güneş Kiron üçgeni de aktif olacağı için gün genelinde hayatınızda etkisi olabilecek konuşmalar yapabilirsiniz. Duygusal yaralarınıza mantıklı yaklaşabilir, tecrübesine güvendiğiniz kişielrden destek alabilirsiniz. Baba ve patronlarla da ilişkiler düzelebilir. Ne harika bir gün değil mi :)


Çarşamba 07:19 Ay Jüpiter üçgeni aktif olacak. Sabah saatleri eğitimsel işler, ticari konuşmalar, toplantılar keyifli gecikebilir. Akabinde boşluğa düşecek olan Ay 14:55'e kadar yarım kalan işleri toparlayın diyecek. 14:55'ten sonra daha mistik, sezgisel, soğukkanlı bir moddayız.


Perşembe, Ay Akrep'te ilerlemeye devam ediyor. Satürn Uranüs ile sert açılar yapacak. Gün genelinde engelleyici temalar, sınanıyormuş gibi hissetmek çok olası. Programlar değişebilir. Merkür Uranüs 150liliği de aktif. Trafikte dikkatli olmalı. Gergin, şaşırtıcı konuşmalar geçebilir. Ay Neptün üçgeni akşam saatleri için ruhsal farkındalık, güç, maneviyat taşıyor. Dua etmek, meditasyon yapmak, duygularınızı dinlemek iyi gelecektir.


Cuma, Ay Mars kavuşumu ardından Jüpiter ile dik bir açı yapacak. Sabah saatleri 08:21 civarları agresif, sert enerjiler var; durumları zorlamamak gerekiyor. Sabah yataktan kalkmaktan da zor gelebilir. Ay kapanış fazında. 15:12'den sonra Ay Yay burcuna geçince daha iyimser, neşeli, keyifli bir mod hakim olacak.


Cumartesi, Yay Burcu'nda Güneş Tutulması meydana gelecek. Haritalarınızda 12 drc Yay Burcu'nun olduğu alan etki altında. Değişime adapte ve hazırlıklı olun. Ve yine haritalarınızda 11 drc Uranüs'ün olduğu yerden de şaşırıtıcı gelişmelere açık etkiler var.


Pazar tutulma ertesi Ay Jüpiter arasında güzel bir etkileşim var. Korunma, inanma ihtiyacı yüksek olacaktır. Arzularımız uyanıyoruz aslında bir nevi. 08:06 - 14:30 arasında Ay boşlukta olacak. Önemli işlerinizi, konuşmalarınızı bu saat aralığına denk getirmeyin.


İyi Haftalar...


Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.


109 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page