top of page

Her şey sürekli değişir. Şu an gerçek olan yarım saat sonra artık olmayabilir.



Haftaya Dolunay etkisiyle başladık. Önümüzdeki 2 haftalık dönem pek tabii etkisi devam edecek. Genelde yaşamla birlikte değişmek yerine hep onu kontrol altında tutmaya çalışırız. Çoğu zaman gelecek için yaşar. Şimdiki an'ı geleceğe borçlu biliriz. Düşünür, düşünür, düşünür. Veya geçmişten pişmanlık duyarız. Otomatik kontrol isteğimizi bırakıp bunun yerine yaşamla birlikte değişmeye hazır olursak giderek daha mutlu oluruz. Aslında burada mutluluğu bir şeye bağlamak da ne kadar doğru tartışılır. Böyle olursa mutlu olursun, şöyle yaparsan daha iyi olur. İnsanın kendine en iyi çözümü sunacak olan yine kendisidir. Sadece artık hayat planımıza hizmet etmeyen şeyleri fark edebilmek, anlayabilmek, gerçekten özümsemek değişen koşulları daha yapıcı hale getirecektir. Yoksa duygular hep devingen. Mutluluk hep orada. Mutluluğun özlemi belki de hiç bitmemeli. Ne de olsa tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...


Bu hafta ilişkiler, ortaklıklar dengede olmak çok çok önemli olacak. Plütonik bir Dolunay. Güç çekişmeleri, manipülasyon, değişen gösterilen direnç söz konusu. Aslında hayatımızda hangi noktanın değişip dönüşüme uğraması gerektiğini görmemiz açısından etkili. Ay Koç burcunda olduğu için de dürtüsel hareket etme eğilimimiz yüksek olacak. Ve Plüto kareleri duygusal krizlere sebebiyet verebilir. Kimseyi kırmayalım. Kırmak kolay, tamir etmek zor. Jüpiter'in uyumlu açısı olaylar içerisinde iyiyi görebilmek, inandığımız değerlere sarılmak için güzel etki. Koç, Yengeç ve Oğlakta, 20 derece yükseleniniz varsa veya 20 derece gezegeniniz varsa daha fazla etkileneceksiniz.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


14 Ekim 00:57 - 19:23

16 Ekim 11:35 - 17 Ekim 05:29

19 Ekim 5:12 - 13:42


Haftalık Burç Yorumları

(Yükselen burcunuzu öncelikli okuyun.)


Koç: Hayatınızla ilgili ,kendinizle ilgili önemli kararlarınız var. Motivasyonlarınız, imajınız, ilişkileriniz sizin için ne önemliyse bu konular hız kazanıyor. Biraz sabırsız ve çocuksu hareket edebilirsiniz. Özel hayatınızda bir baskı hissedebilirsiniz ve bu yüzden de yüksek çıkışlarınız olabilir. Karşı tarafı dinlemeye, anlamaya, özen gösterin. İlişkiler de odağınızda olacağı için empati kurabilmeniz fayda sağlayacaktır. İş hayatınızda ve parasal konularda kendinize olan güveniniz artıyor. İş bitirici, başarılı bir haftada olabilirsiniz.


Boğa: Kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. 12.evinizdeki Dolunay, aniden gelişen durumlar karşısında "aa demekki bu böyleymiş" dediğiniz şeyleri şekillendirebilir. Soru işaretleriniz dağılacak. Ancak kendi imkanlarınız dışından gelişen durumlara karşı şartları zorlamayın. Kendinize ihtiyacınız var. İlişkide derinlik kazanabileceğiniz bir haftadasınız. Sevdiğiniz kişiyle de ileriye yönelik plan ve konuşmalar yapabilir, kararlar verebilirsiniz. Bir arkadaşınızın desteğe ihtiyacı olabilir.


İkizler: Aşk hayatınıza, hayattan keyif aldığınız konulara, yaratıcılığınıza, sosyalliğe odaklanıyorsunuz. Arkadaşlarla ilgili biraz sıkıntılı durumlar gözüküyor. Tartışmalar, parasal konulardan çıkabilir. Bu alana dikkat. Onun dışında; bu hafta ortaklaşa işler, ödemeler, bankalar zorlayabilir. İş hayatınız yolunda. Tamamlanmayı bekleyen bir durumla ilgili önemli kişilerle görüşebilirsiniz. Beklediğiniz haberi alabilirsiniz.


Yengeç: Evde daha çok vakit geçirmek isterken, odağınız kariyere çevrilebilir. İşinizle, görevlerinizle daha çok koşturmacanız olabilir. İş yükünüz artarsa dürtüsel ve agresif davranmamaya özen gösterin. Özel hayatınız ve kariyeriniz arasında bir dengeye ihtiyacınız var. Gerginliklere dikkat. Hafta sonuna doğru daha rahatladığınızı hissedebilirsiniz, ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa yeni birisiyle tanışabilirsiniz.

Aslan: Yabancılar, yurt dışı, medya basın , yayıncılık, hukuk, psikoloji, yüksek eğitim ve girişimcilik alanınız etki altında. Ani karar alabilirsiniz. Odağınız aslında yakın çevrenizdeyken, kafanızdakilerle meşgulken, uzaklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat planları çıkabilir. Güç çekişmeleri olabilir. Bozulan işler can sıkabilir. Ancak böyle bir durum olursa neyin değişip dönüşmesi gerektiğine odaklanın. Ev ve aile yaşamınızla ilgilenmeniz gereken konular var.

.

Başak: Ortaklaşa yapılan işler, başkalarından elde ettiğiniz paralarla, yatırımsal konularla ilgili hızlı alabilirsiniz. Borç, kredi, ödemelerle ilgili gelişmeler olabilir. Eşinizin/partnerizin/ortağınızın durumuyla ilgileneceksiniz. Sinirler gerilebilir. Aşk hayatınıza dikkat! Bazı şeylere lütfen çok çabuk tepki vermeyin. İlişkilerinizi bozmamaya gayret edin. Aynı şekilde çocuklarınızla ilişkilerde de zorlanabilirsiniz. Riskli işlerden kaçının.


Terazi: Odağınız ilişkiniz, sevgiliniz, ortağınız olabilir. Kendi önceliklerinizi biraz daha geri planda tutabilirsiniz. Aile bireylerinizle tartışmalara dikkat. Sorunlar çözülmek üzere ortaya çıkabilir aslında. Maddi anlamda ve işle ilgili güzel gelişmeleriniz var, istediğiniz haberleri alabilirsiniz. Yaratıcılığınız artacak ve bunu işinize verimli bir şekilde yansıtacaksınız.


Akrep:Kendinizi ön planda gösterebileceğiniz bir hafta. Dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. İlişkilerinize önem veriyorsunuz. Yapmak istediklerinizle ilgili birazkafa karışıklığınız olabilir. Araştırma yapmak, derine inmek iyi gelecektir. Stratejik davranın. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınıza biraz dikkat etmelisiniz. Dolunayla beraber çalışma hayatınız ve sağlığınız arasında dengeye ihtiyacınızın olduğunu farkedeceksiniz. Baş ağrılarına dikkat. Uyku düzeninizi iyi ayarlayın.


Yay: Aşk hayatınızla ilgili hızlı karar alacağınız bir Dolunay. Her şeyi bir an önce halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir denge kurmanız lazım. Geçmişi düşüneceksiniz. Objektif kalmaya çalışın. Çocuklarla olan iletişiminiz, sanatsal konulardaki becerileriniz daha görünür olacak. Manipülasyondan uzak durun. Daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Ailesel bir problemimizi çözebilirsiniz. Maddi anlamda artışa geçiyorsunuz.


Oğlak: Ev, yuva, aile, yerleşim konularıyla ilgili hassasiyetleriniz artıyor. Kariyerinize ve işinize odaklanıyorsunuz. Bir takım iş hayatında yaşayacağınız huzursuzluklar, özel hayatınıza yansıyabilir. Burada bir dengeye ihtiyacınız var. Özellikle Pazartesi ve Çarşamba önemli iş konuşma ve görüşmeleri yapabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların dolduruşuna gelmeden , kendi inisiyatifinizle hareket edin.


Kova: Yakın çevrenizdeki insanlar, kuzenler, kardeşlerle ilgili alanınız aktif. Farklı kişilerle iş yapabilirsiniz. Seyahat planlarınız değişebilir, eğitimleri seminerle ilgili prüzler, ertelenmeler olabilir. Yakın çevrenizde oluşacak, işinizdeki bir olay aklınızı meşgul edebilir. Kalıcı işler için uğraşıyorsunuz. Hafta sonuna doğru hayattan keyif alabileceğiniz noktaları hissedeceksiniz.


Balık: Dikkatiniz parasal konularda. Beklenmedik gelişmeler olabilir. Hırslanabilirsiniz. Bütçenizin kontrolünü iyi yapmalısınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir para haberi gelebilir. Arkadaşlarla parasal konular ilişkilerinizi bozabilir, gerginlik yaratabilir. Yeni seyahat planları yapabilirsiniz ya da yeni bir eğitimle ilgili karar verebilirsiniz. İlişkilerinizi haftasonuna doğru düzenleyebileceksiniz. Modunuzu toplama gayretindesiniz.Keyfiniz yerine gelecek.


***Herkese iyi haftalar ***

*** begumtells. ***

57 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Komentarze


bottom of page