top of page

Ne Merkürmüş Arkadaş! 3 Haziran Haftası



Engellere rağmen yeni başlangıçlar.

Bu hafta İkizler Burcu'nda bir Yeniay meydana gelecek. 6 Haziran 15:37 itibariyle haritalarınızda İkizler burcunun olduğu alanda yeniliklere, yeni başlangıçlara hazırlıklı olun. Yeniay Satürn kareli olduğundan biraz zorlayıcı tabi. O engel bu engel derken aslında bizler de ne kadar sorumluluk alabiliyoruz, iletişimimiz ne denli bizi harekete geçiriyor bu tanımlara sahip olacağız.


Merkür Neptün uyumu Pazartesi kesinleşiyor. Fedakarlık göstermek, empati kurabilmek mümkün. Kalpler yumuşar, barışmak isteyenler bugünü kullanabilir. Ve sanatçılara yarayan bir görünüm. Yaratıcı işler çıkabilir ortaya. Ancak bu sekstil 29 derecede. Bitişleri de anlatır. Bitirmek istediğiniz bir proje, iş, anlayış...


Merkür İkizler'e geçiyor, iletişim hızlanıyor.


Salı sabahı Merkür tahtına geliyor. Yönettiği burçta güç kazanıyor. Her türlü yazılı sözlü toplantılar, anlaşmalar, konuşmalar, seyahatler, eğitimler için oldukça verimli bir zamana giriyoruz.


Venüs Yanık.


Salı sabahı Venüs yanıyor. Cazimi konumda. Erkeklerin baskınlığı altında kalmamak için neler mümkün? Kendi fikirlerinizi koruyun.!



Merkür Aldebaran Kraliyet Yıldızı ile kavuşuyor!


Aldebaran Kraliyet Yıldızlarından birisidir. Dürüstlük ister. Ancak dürüstlükten ödün verenler için zorlayıcı etkisini gösterir. Her Kraliyet Yıldızında olduğu gibi burada da ödül ödün teması vardır. O nedenle yalan söylemeyin bu hafta özellikle. Hiç söylemeyin tabi de :) Yine de bu hafta daha bir dikkatli olmak gerekiyor. Hayat bu noktada sınayabilir. Doğru konuşanlar için başarı hakim olacaktır. Özellikle 9 derece İkizler, Yay, Balık, Başak burçlar, yükselenler, ev girişleri ve bu burçta gezegenleri olanlar. Lafım size.


Ay Boşlukta Vakitleri


Bu hafta bu saatler aralığında önemli konuşmalar yapmayın.


3 Haziran 01:02 - 08:55

5 Haziran 11:07 - 11:36

7 Haziran 15:14 - 15:40

9 Haziran 22:04 - 22:28


Begumtells.


86 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page