top of page

Realist Fırsatlar!


Hafta hareketli başlıyor. Pazartesi günü Venüs Güney Düğüm kavuşumu etkin. İlişkilerde uzaklaşmalar, soğukluk yaşamanız olası. Ve karmaya dikkat etmek lazım. Geçmişin yüklerini tekrar üstlenmeyin.

Şans, bolluk-bereket gezegeni Jüpiter ise, Pzt. gecesi Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Oğlak, sorumluluklar, planlar, netlik, gelecek hedefleri, somut başarılar, sistem kurmakla ilgilidir. Haritalarınızda Oğlak'ın olduğu alanda fırsatlara açık olacaksınız. Bu transit 19 Aralık 2020'ye kadar sürecek.

Salı günü Merkür ve Plüton arasında ki uyumlu açı, önemli görüşmeler, ikna edici konuşmalar yapmak için değerlendirilebilir. Ayrıca Venüs Mars sekstili etkin olacak. İlişkilerde, yaratıcılık isteyen konularda, harekete geçmek istediğiniz noktada do something!

Çarşamba günü öğle saatleri Ay Güneş arasındaki dik açı duygular ve mantık arasında ikilem yaratabilir. Karşı tarafla konuşurken durumları zorlamamak lazım.

Perşembe günü de Ay Plüto altmışlığı ikna edici konuşmalar, emin olduğunuz duygular konusunda "tamam budur" diyeceğiniz enerjilerde. Ancak o gün 11:14-22:44 arası Ay boşlukta olacak. Bu önemli konuşmalar boşluk evresinden önce tamamlamakta fayda var.

Cuma, her ne kadar aksiyonlu, hareketli bir şekilde geçecek gibi duruyor olsa da akşam saatleri ilişkiler açısından zorlanılabilir. Ay Venüs karesi 'değer'üzerine etkisini gösterecektir.

Cumartesi günü Ay Satürn karesi bir yanda Güneş Neptün karesi bir yanda. Engeller, aşılmayı bekleyen durumlar olabilir. Bu gün içerisinde karşılaştığınız bir durumun aksaması gibi de çalışabilir. Hayaller, istekler, arzular konusunda çok da yükseklerden uçmamak lazım. Gerçekçi olunması gereken bir gün. Hayal kırıklıkları, yanılgılara açık bir atmosfer var.

Pazar ise tüm haftayı sakinleştirici etkide geçebilir, Ay Boğa burcunda olacak. Doğada vakit geçirmek, spaya gitmek, rahatlatıcı müzikler dinlemek, kaliteli yemek yemek için tatlı bir gün gibi gözüküyor.


Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.



Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar:


2 Aralık 15:27 - 3 Aralık 10:10

5 Aralık 11:14 - 22:44

7 Aralık 18:01 - 8 Aralık 10:29


HAFTALIK BURÇLAR


Koç ve Yükselen Koç: Oğlak stelyumu 10.evinizde. Önemli kişilerle görüşmeler, kariyer alanınızda fırsatlara açık olduğunuz bir haftadasınız. Salı ve Çarşamba günleri fikirlerinizi kendinize saklayabilir, enerji alanınızı korumak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru arkadaşlarla yapılan plan ve programlar iyi gelecektir.


Boğa ve Yükselen Boğa: Oğlak stelyumu 9.evinizde. İnandığınız konular, yabancılarla yapılan işler, seyahatler, yüksek eğitimle ilgili güzel gelişmeleriniz olabilir. Hayalleriniz şekillenecek. Özellikle bu Jüpiter Oğlak transiti sizde yeni ve sağlam ufuklar açacak. 3-4-5 Aralık tarihlerinde sosyallik artabilir, iş gelirlerinizde iniş çıkışlar olabilir. Hafta sonuna doğru daha sakin ve huzurlu hissedebilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler: Oğlak stelyumu 8.evinizde. Parasal konularda önünüzü görmek için plan yapacağınız, ortaklaşa kazançlardan fayda sağlayacağınız bir haftadasınız. Salı, Çarşamba'yı önemli görüşme ve konuşmalar için değerlendirebilirsiniz. Annenizin aldığı bir karar da sizin için önemli olabilir ya da yol göstermesi. Hafta sonu özellikle Pazar günü enerjiyi daha içeride hissedebilir, sakin vakit geçirmek isteyebilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç: Oğlak stelyumu 7.evinizde. Evlilik, ilişkiler, partnerlik konusunda gelişmeleriniz var. Daha ciddi ve kalıcı adımlar atabilirsiniz. Sorunlar çözülüyor. Gerçekçi olun. 3-4 Aralık sezgileriniz yüksek olabilir. Cuma ve Cumartesi günü işle ilgili yeni görüşmeleriniz olabilir.


Aslan ve Yükselen Aslan: Oğlak stelyumu 6.evinizde. İş hayatınızda daha sistemli olacaksınız. Çalışma ve iş hayatınızda olumlu gelişmeler var, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni iş arkadaşlarınız olabilir. Sağlığınızla ilgili de çözüm bekleyen konular için doktora görünmek iyi gelebilir. Hayvan sahiplenebilir veya onlar için bir şeyle yapabilirsiniz. Hafta ortası ödemeler kafanızı meşgul ediyor. Ruhsal olarak da dalgalanmaya müsaitsiniz. Haftanın son günü ileriye yönelik planlarınızı netleştirebilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak: Oğlak stelyumu 5.evinizde. Aşktan, hobilerden, yaratıcılıktan, çocuklarla ilgili konulardan yana şanslısınız. 3-4 Aralık, sevdiğiniz kişiyle güzel, olumlu konuşmalar yapabilirsiniz. Karşı tarafı anlayabileceğiniz, ikili ilişkilerde işler yoluna girebilir. Hafta sonu partnerin veya ortağın parasıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ruh sağlığınıza biraz dikkat.


Terazi ve Yükselen Terazi: Oğlak stelyum 4.evinizde. Ev, aile konularınız, alım-satım işleri, özel hayatınızla ilgili gelişmeleriniz var. Aile bireylerinden destek görebilirsiniz. Planlarınızı paylaşıyorsunuz. 4-5 Aralık önemli işlerinizi halledebilirsiniz. İş, projeler odağınızda olacak. Haftasonuna doğru özel hayatınız, ikili ilişkilerde duygusal yaralarınızı fark edebilir, affedici olabilirsiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep: Oğlak stelyumu 3.evinizde. Bilgiler, eğitimler, iletişiminiz, sosyal medya, yazılar yayımlamak, eğitimler, yakın çevrenizle ilgili gelişmeleriniz olacaktır. Bu hafta önemli görüşmeleriniz olabilir. Salı ve Çarşamba günü enerjiniz , odağınız keyif aldığınız konular olabilir. Aşk hayatınız da iyi. Yaratıcılık gerektiren işlere enerjinizi verebilir, çocuklarla vakit geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günü sağlığınıza, beslenmenize, uykunuza dikkat etmelisiniz.


Yay ve Yükselen Yay: Oğlak stelyumu 2.evinizde. Maddi anlamda büyüme sağlayabilirsiniz. Bütçe kontrolünüzü iyi yapacaksınız. Öz değerinizle ilgili konularda da artık kime ne kadar vericisiniz, nerede durmanız gerekiyor sınırlarınızı gerçekçi çizmelisiniz. 4-5 Aralık günleri aile/sevdiklerinizle ilgilinebilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Aksiyon alınabilir, sporlar, farklı hobiler denenebilir.


Oğlak ve Yükselen Oğlak: Oğlak stelyumu 1.evinizde. Hayatınızla ilgili, kendinizle ilgili kalıcı adımlar atma zamanı. Pazartesi günü maddi yatırımlar, para giriş çıkışlarınız hareketli. Hafta ortası iletişim trafiğiniz yüksek olacak. Özellikle sosyal medya üzerinden halledeceğiniz işler, eğitimleriniz varsa. Cuma ve Cumartesi gününü özel hayatınıza ayırabilirsiniz. Eve iş getirmeyin :) (bir oğlaka söylenecek en son cümle)


Kova ve Yükselen Kova: Oğlak stelyumu 12.evinizde. Enerjiniz içe yönelik. Fark ettiğiniz bir durumla ilgili ciddi karar alabilirsiniz. Ve size zarar verdiğini düşündüğünüz bir davranışı, bağımlılık varsa böyle bir şeyi de geride bırakabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri aklınız daha çok parasal konularda olacak.


Balık ve Yükselen Balık: Oğlak stelyumu 11.evinizde. Sosyalliğiniz artabilir. Sosyal ortamlardan avantaj getirecek işler var. Pazartesi daha yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı, Çarşamba günü enerjiniz yükselecek. Pazar günü kuzenler, kardeşlerle vakit geçirebilir, kısa yerlere seyahatler yapabilirsiniz.


İyi haftalar.

Begumtells.





56 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page