top of page

Son Yeni Dans!

Haftaya tutulma enerjisiyle başlıyoruz. Tutulma Güney Ay Düğümü tarafında ve Merküryen bir tutulma. Büyük büyük konuşmaktan, büyük sözlerden uzak durmalı. Abartılı riskleri geride bırakmak gerekiyor. Ve Yay doğası inançlarımızı anlatıyor. İnandığınız ancak içinde anlam ararken mantığımızdan uzak kaldığımız temaları da hatırlatıcı bir etkide. Tutulma yöneticisi bulunduğu burcun son derecelerinde geleneksel kalıplarını geride bırakmaya hazırlanırken, olaylara farklı açıdan bakabilmeyi doğuracak enerjilerde. İş ahlakınız, etik değerleriniz, yargılarınız, eğitimler, bilgileriniz, genişleme isteğiniz, sözleşmeleriniz, anlaşmalarınız... Haritanızda etki ettiği yerlere göre değişim süreçlerinde. Kendinizle olan anlaşmanız, içsel yolculuğunuzda ne kadar yol katettiğinizi de bir bir görme vakti şimdi. Bu Güneş Tutulması Yay temasında. Herkes ektiğini biçer. İrade, benlik ve mantıklı seçimlerle yola devam edebilmeyi istiyor. Ve unutmayın.. Tutulmalar hayat planınıza hizmet eden ve etmeyen şeylerini ayrımını yapmada iyi çalışırlar. O nedenle gidene hoşça kal, gelene hoş geldin. Olana iyi ki varsın.


Not: Ay’ın Güneş’ten aldığı enerjiyi de Dünya’ya taşıyabilmesi için, yeni başlangıçlar için 1 2 gün daha beklemek daha sağlıklı olacaktır.



Yükselen Koçlar yurt dışı işleri, seyahatler, eğitimler

Yükselen Boğalar, ödemeler, krediler, miraslar, borçlar

Yükselen İkizler, ilişkiler, anlaşmalar, imza isteyen işler

Yükselen Yengeç, çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlar

Yükselen Aslan, yaratıcılık isteyen işler, sahne temaları, aşk, çocuklar, flörtler

Yükselen Başak, aile, ev, taşınma, duygusal istikrar, köklenme

Yükselen Terazi, sosyal medya işleri, belgeler, raporlar, iletişimse süreçler

Yükselen Akrep, parasal konular, iş, yatırım, öz değer duygusu

Yükselen Yay, sağlık, dış görünüş, yer değişimi, iş, ilişkiler, kişisel girişimler, aile bireylerinden destek evle ilgili harekete geçme

Yükselen Oğlak, içe dönüş, farkındalık, yakın çevreyle önemli konuşmalar, geniş kitlelere yayılabilmek

Yükselen Kova, sosyal çevre, kulüp, dernek, organizasyon işleri, meslek kazançları

Yükselen Balık, kariyer, hedefler, hukuksal işler



Ay Boşlukta!


Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar ise şu şekilde:


14 Aralık Pazartesi 19:16 - 15 Aralık Salı 06:34

17 Aralık Perşembe 08:33 - 09:26

19 Aralık Cumartesi 11:44 - 15:38




Haftaya astrolojik açıdan gün gün bakacak olursak;


Pazartesi Ay Yay burcunda ilerliyor. 19:16 Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Ve gerçekleştiği gibi de boşluğa düşüyor. Önemli işleri zaten Pazartesi değil, tutulmayı takip eden günlerde halletmek daha yerinde olacaktır. Ay'ın aldığı ışığı dünyaya taşıması için Güneş'ten uzaklaşması gerekir! Merkür Neptün karesinin etkileri de devam ediyor. Bir yandan iyimser, neşeli ruh hali evet devam ediyor ancak duyduğumuz sözlere çok da direkt inanmamakta fayda var. Pazartesi gününü kapatırken Venüs ve Jüpiter arasında güzel bir açı etkin olacak. Joy joy joy! Aama alışveriş ve yeme içme konularına dikkat :)


Salı günü Ay boşlukta ilerliyor, 06:34'de Oğlak burcuna geçiş yapacak. Çok duygusal beklentilerde olmadan, işlerin halledilmesi, net ve gerçekçi, tavırlar işime yarayacaktır. Merkür ve Mars arasında da güzel bir açı olacak. Ciddi konuşmalar, önemli görüşme ve toplantılar için değerlendirilebilir. Öte yandan Satürn de Venüs ile uyumlu. İlişkilerde ciddiyet isteyen temalar, kalıcılık ön planda ve pozitif enerjiler var. Alışveriş, güzellik, bakım konuları için de değerlendirilebilir. Akşam saatleri Ay Uranüs etkileşimi şaşırtıcı haberler verebilir. Ve 19:21 Venüs Yay burcuna geçiyor. Entelektüel konular, yabancılar, seyahatler, özgürlük temaları ilişkilerde konuşan taraf olacak.


Çarşamba, Ay Oğlak burcunda ilerlerken Neptün ile de uyumlu bir açısı var. Yaratıcılık isteyen işler için duygusal projeksiyonunuzu kullanabilirsiniz. Kafanızdakileri projelendirmek için harekete geçebilirsiniz. Neyi nasıl iyi yapabilirsiniz? Düşünün ve harekete geçirin. Ancak bu güzel açının sonrasında Ay Mars karesi etkin olacak ve Plüton ile de kavuşum var. Sakarlıklara, kazalara dikkat edin. Fevri hareket etmeyin.


Perşembe, 08:33 - 09:26 arası Ay boşlukta olacak. Önemli işlerinizi bu saat aralığına denk getirmeyin. 09:26 sonrası Kova burcunda. Net bir gün daha :) Ve 08:04'te Satürn Kova burcuna geçiyor. Son 3 yılın yükü geride kalıyor. Satürn bir burçtan bir burca geçerken meyvesini vermeden geçmez. Olgunluk sınavlarınız, tecrübeleriniz haritanızda Oğlak burcunun olduğu yerdeydi... Şimdi bambaşka yeni bir dönem başlıyor


Cuma Ay Kova burcunda ilerliyor. Brainstroming yapabilmek işleri kolaylaştırabilir. Dışarıdan müdahale rahatsız edebilir ancak "biz" bilinci işleri daha iyi hale getirebilir. Güney Ay Düğümü ve Merkür ile etkileşimde olacak. Geçmişle alakalı konular gündeme gelebilir. Veya bazı konuşmalar durumları geçmişte bırakabilir.


Cumartesi Ay Kova burcunda ilerliyor. 11:44 - 15:38 arası boşlukta olacak. Bu saat aralığında önemli gördüğünüz işleri başlatmayınız. Yarım kalanları tamamlayınız. 16:07 Jüpiter Kova burcuna geçiş yapacak. Lütfen Jüpiter ve Satürn Kova transitinin ve büyük kavuşum 21 Aralık için özellikle kayda aldığım podcastimi dinleyin.



Pazar Ay Balık burcunda ilerliyor. Suyla temas, bol su içmek iyi gelecektir. Meditasyon çalışmaları da... Güneş Merkür kavuşumu da etkili olacağı için imgelemek, istemek, dua etmek, niyetlenmek için son derece güzel bir gün...


Sevgilerimle

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.

70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page