top of page

Sweet





Haftaya Ay İkizler'de başlıyoruz. Ay - Merkür arasındaki pozitif açı gün boyu önemli toplatı ve görüşmeler için rahat enerji akışı veriyor. 19:59 - 20:27 arasında Ay boşlukta. Bu saat aralığına sonuç almayı beklediğiniz işleri denk getirmeyin. 20:27 sonrasında Ay Yengeç burcunda. Hassasiyetler artacaktır. Ay Kuzey Ay Düğümü ile de kavuşacağı için önemli duygusal gelişmeler, hani deriz ya olması gereken bu diye, öyleli durumlar yaşanabilir.22:52'de Merkür Boğa'ya geçiyor. Kararları alırken daha sakin, ağırbaşlı olabileceğiz. 12 Mayıs'a kadar netlik isteyeceğiz.

Salı Ay Yengeç'te. Sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi konuşurken rahat ve güvende hissettiğiniz insanlarla konuşmak iyi gelecektir. Merkür Satürn kareli bir gün olduğu için iletişimsel problemler , endişeli düşünceler çok olağan aslında. Düşünce doğurgandır. Neye kanalize olmasına izin verirseniz o alan genişler. O yüzden stres, düşünce yönetiminizin farkında olun. Ve zaten Ay Yengeç'te. Duygularınıza odaklanın.

Çarşamba günü sabah saatleri daha şeffaf. Ay Yengeç'te ilerliyor ve Neptün ile uyumlu bir açısı var. Ruhunuza iyi gelecek şekilde hareket edebilirsiniz. O şey neyse sizin için maneviyatınızı güçlendirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı Plüton Jüpiter ikilisiyle çekişmeli. Olayları büyütmemeye, duygusal patlamalara, inat etmemeye dikkat... 22:29'dan sonra Ay boşlukta.

Perşemde 04:09 itibariyle Ay boşluktan çıkıyor ve Aslan burcuna geçiyor. Onay almak isteyen ve "ben buradayım" diyen tarafımız konuşacak. Sabah saatlerinde Ay Satürn karşıtlığı etkin. Otoriter figürlerle çatışma veya duygusal anlamda kısıtlanma hissi olabilir. Öğle saatlerinde de Ay Merkür karesi etkin. Bir espresso daha üzerine. Öğleden sonra Ay'ın Uranüs ile karesi var. Şaşırtıcı haberler, rutin dışına çıkılabilecek gelişmeler olabilir. Yani işler planlandığı gibi gitmeyebilir. Yön değiştirebilir. Akşam da Ay Güneş karesi. Az önce yazdığım espressonun yanına x2 bence. Kısacası Perşembe önemli görüşme ve toplantılar için pek uygun değil gibi. Stresler var. Bunun bilincinde hareket edilmeli.

Cuma, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun. Ay Aslan'da ilerliyor ve öğle saatleri Venüs ile flörtleşiyor. İlişkilerden yana da finansal konulardan da şans açık, güzel enerjiler var. Ancak akşam saatleri Ay Mars karşıtlığı var. Burası asabiyet içerir. Ayrıca 19:04'te de Ay boşlukta. Önemli işleri bu saate kadar halletmek mantıklı olur.

Cumartesi, 08:35'de Ay, Başak burcuna geçiyor. Tekrar bir bahar temizliği, hem evde hem de içimizde neden olmasın... Bugünün iletişim enerjisi de güzel. Ay'ın Ay Düğümleri ve Uranüs ile güzel açıları var. Gece saatlerinde de Merkür ile uyumlu olacak. Yaratıcı düşünebilir, bir şeyleri planlayabilir, organize edebilir ve konuşmak istediğimiz konuları karşı tarafa rahatlıkla aktarabiliriz. Sürpriz gelişmeler olabilir! (pozitifim :)

Pazar da Ay Başak'ta ilerliyor. Bir gün önceki temizlik enerjisi hala var. :) Cumartesi'yi kaçıranlar üzülmesin. Ay Başak'ta sadece temizlik yapmıyoruz tabii. Bu algı yanlış ve bir Başak burcu olarak da bazen sinir oluyorum. Üretken olmak, fayda saplamak, kafanıza taktığınız bir konudan nasıl fayda sağlayabilmek, düşünmek , bir şeyleri somutlaştırabilmek Ay Başak zamanları verimlidir. Ayrıca sarcastic bir espri anlayışları vardır. Mantıklı ve pratik yaklaşarak da olaylara bir çok şeyi hallederler. Şifa enerjisi taşırlar, bir şeyleri fix etme , iyileştirici özellikleri vardır. El sanatlarına yatkınlar. Hobiler, eli oyalayan uğraşlar Pazar yapılabilir. (Kendi Ay burcumu bu kadar övmemişimdir) Akşam saatleri, Ay'ın Neptün ile karşıtlığı ve bir de Venüs ile karesi var. İlişkilerde dengeler iniş çıkışlı olabilir. Yanlış anlaşılmalar mümkün. Ve ihtiyacınız olmayan bakım, temizlik, güzellik ürünlerini de almayın bence... Sonradan içiniz huzursuz olabilir. Yani akşam saatleri biraz daha sakinlik ve uyum istiyor.

Sevgilerimle, Begumtells. ASA, MAPAI, Opa Üyesi.




100 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page