top of page

Turkiye'yi Onumuzdeki 3 ay neler bekliyor?


Yukarıdaki Ingress Harita Türkiye'nin kışa giriş haritası.

Peki bu önümüzdeki 3 ay boyunca gündemimizde neler olacak? Gelin beraber bakalım.


Öncelikle, Ankara'ya göre çıkardığım bu haritada Yengeç yükseliyor. Demek ki, vatan millet duygularımız, sahiplenme ihtiyacımız bir hayli yüksek olacak. Aile, yuva kavramları, duygusal güven, çocuklarımız, annelerimiz önem taşıyacak. Sularla ilişkili yerler, çamaşırhaneler, sebze meyve yetiştirilen yerler, halka ait binalar, hemşireler, hastabakıcılar önem taşıyacak.


Ay, halkın durumunu anlatıyor. Haritanın 1.evinde yerleşmiş olması ve Venüs Plüton'dan sert açılar alıyor olması halkın güvenliğinin sağlanması konusunda tedirgin olabileceğinin altını çiziyor. Endişeli durumları anlatıyor. Özellikle BESLENME VE GIDA, TOPRAK, TARIM konusunda politik krizler var. Halkın kendi içerisinde kutuplaşması da maalesef olası durumlardan. Finansal açıdan da parlak bir 3 ay değil. Doğal afetler, mafya, örgütler, terör konusu tetikleniyor. Çok dikkatli olmak lazım. Moda, sanat, tekstil konusunda da sıkıntılı bir dönem gözüküyor. Kadın hastalıkları, meme, rahim bölgesi ile ilgili sıkıntılar da çoğalabilir.

Kadın hakları ve evlilikle ilgili haberleri tartışabiliriz. Yani aile ve sosyal hizmetler bakanlığını ilgilendiren kararlar gündemimizde olabilecek.


Güneş'in 6.ev yerleşimi askeri konular, sağlık, hizmet sektörü ve çalışanlarla ilgili temaların bakanlar kurulunun gündeminde olabileceğini söyleyebiliriz. Hukuksal davalar, boşanmalar çoğalabilir.


Jüpiter'in 8.ev yerleşimi ve Ay ile olan uyumsuz açısı halkın ihtiyaçlarının görülmemesi; vergilerde sıkıntı yaratabilecek durumları anlatıyor.


Haritada Ay boşlukta ve Procyon Sabit Yıldızı ile kavuşumda. Şiddet ve köpek ısırıkları verebilen bir yıldızdır. Ancak Ay ile kavuşumda seyahatleri, ilaçlarla ilgili temaları öne çıkarır. Boşlukta olma durumu bazı kararların uygulamaya konulmasındaki gecikmeleri, ertelenmeleri anlatıyor.


Uranüs ise 11.evde ve Satürn ile dik açıda. Yasaların kolay kolay çıkamaması, anlaşmazlıklar ancak her şekilde değişmez denilen şeylerin değişmesi görülebilir. Meclisten reformist yasalar gelebilir.


Mars'ın durumu da eğlence mekanlarında, gençlerin ve sporcuların olduğu yerlere dikat çekiyor. Yangın ve terör durumları olası. Ya da bir sporcunun yaptığı hile de gündem olabilir.


Neptün'ün durumu içimizi biraz ısıtabilecek gibi; yurtdışı seyahatleriyle ilgili sevindirici gelişmeler olabilir. Bazı ülkelere vizeler kaldırılabilir veya biz kaldırabiliriz :) Farklı inançların kabul görebileceği gelişmeler olabilir. Enerji çalışmaları, mistik konular, dini, ruhsal konularla ilgili yayınlar da artabilir. Neptün ve yükselenin yerleştiği derecede Castor Yıldızı var. Merkür doğasındaki bu yıldız Brady'e göre bu yıldız yazma ve anlatma kabiliyetidir. Acı ve travmalar sonrası ortaya çıkan başarı ya da yaratıcılıktır. Yani sanatsal konulardan, bestelerden dünyaya sesimizi duyurabiliriz belki de.


Sağlıkla kalmamız dileğiyle.


Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,


Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.



93 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page