top of page

ÖZGÜRLÜĞÜ KOVA'LA!


Bu kavuşum pek havalı.

200 yıllık bir döngüye Merhaba! Jüpiter Satürn kavuşumlarının Kova'sıyla yeni bir düzene tanıklık ediyoruz. Yeni normallere alışın. Paraya, ekonomiye, olaylara, yaşama bakış açımız, algılarımız çok değişecek. Ve insan bilincinde uyanışlar, uzay temalarında, teknolojide çığır açabilecek gelişmeler olacaktır. Dijitallik, yapay zekalar gerçeklik algımızı zorlayacak belki de. (bu tehdit de olabilir) Bilgiler, datalar, bankalar, hukukçular, din adamları, burjuva kesimi vs. (vs diyorum podcastte uzun uzadıya anlattım, dinlemediyseniz dinleyiniz. https://open.spotify.com/episode/5RC6w5vezSjxXGhRpmTtuJ?si=0apGcwFTSt6hu_8GTfIgBA) hepsi değişime uğruyor. Farklılaşıyor. Tabii ki bunlar bir günde olacak değil. Ancak ilk 1.5 yıl bu büyük kavuşumunun etkisini göreceğiz. Öte yandan inanç sistemleri de değişiyor... İnsanı temel alan sistemler, mindfulnessler (mindfulness eleştirisinde bulunmuştum, negatif değilim ama ne olduğunu düşündüğümü paylaşmıştım) yeni bir akımın sözcüsü olabilir. -Ne enteresan değil mi, sizden yüzlerce yıl önce yaşayan kavimlerin anlaşmalarını mindfulness olarak okuyorsunuz, anlamaya çalışıyorsunuz(!) Wake up. -


Ay Boşlukta!

Ay'ın boşlukta olması en basit anlamıyla; herhangi bir gezegenle açısının bulunmaması demektir. Ay boşluktayken kendinizi nedensiz sıkkın hissedebilir, işleriniz havada kalabilir. O nedenle yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlayın. Önemli konuşma ve görüşmeler için boşluk evresini tercih etmeyin.


Ay’ın bu hafta boşlukta olacağı zamanlar ise şu şekilde:

21 Aralık Pazartesi 13:23 - 22 Aralık 01:32

24 Aralık Perşembe 01:49 - 13:55

26 Aralık Cumartesi 14:30 - 27 Aralık Pazar 02:33


Haftanın günlere göre değerlendirmesi;


Pazartesi, Ay Balık burcunda ilerliyor. 13:02'de Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 13:24 - 01:32 arası Ay boşlukta. 21:20 Jüpiter Satürn kavuşumu.

Salı, 01:32 Ay Koç burcunda. Hareketli, enerjik bir gün. Ay Venüs arasındaki keyifli açı alışverişler, ilişkilerde de uyum bulabilmek adına etkili.

Çarşamba, Mars Plüton karesi etkin. Kazalara, sakarlıklara bilakis dikkat! Durumları, koşulları ekstra zorlamayın. Kavga etmeyin. Kavgacı tarzlardan uzak durun.

Perşembe, 01:49 - 13:55 arası Ay Koç burcunda ve boşlukta. O saat aralığında önemli konuşma yapmayın :) 13:55 sonrasında Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. Olayları tölere etmek kolay gelmeyebilir. Sabırlar sınanabilir. Ay'ın Satrürn ve Jüpite rile zorlayıcı açısının olduğunu düşünürsek esnek olmak önemli. olamadığınız noktada derin nefes. Akşam saatleri Güneş Ay üçgeni rahat enerji akışları verecektir. Karşı cinsle yapacağınız görüşme ve konuşmalar iyi geçebilir.

Cuma, sakin ve temkimli hareket ederek olayları çözüme götürebileceğiniz bir gün. Ay, Merkür ve Uranüs ile etkileşimde olacak. Aklınıza gelen ani fikirleri izleyin ve konuşturun1 Farklı ve yeni şeyler çıkabilir altlarından! Ani, beklenmedik gelişmelere de açık bir etki var.

Cumartesi, meditation silence... Ay Boğa burcunda ilerliyor ve Neptün ile de güzel açısı var. Hem yaratıcılık isteyen işler hem de bedenen ve ruhen iyi hissettirecek temalar çalışılabilir. Bugünün özelinde şunu söyleyebilirim bir de; başkalarının

Pazar, 02:32 Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gece saatleri Juno ile karşıt olacak. Partner, ortaklık, eş konuları düşündürücü olabilir... Ve öğleden sonra da Ay Güneş arasındaki uyumsuz açı, göremediğiniz temaları görmeniz için uyandırıcı etkide olabilir...


Herkese kolaylıklar dilerim, iyi haftalar...


Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üye.


53 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page